הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון - שבוע שלישי

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי האתר, כאמור אתמול נכנסתי לשבוע השלישי בסייקל ועדיין לא מרגיש שום דבר שונה, לא מסה, לא כוח, לא תופעות לוואי ובקיצור פשוט כלום, מה זה אומר בעצם, שהחומר פח?
או שלפעמים זה פשוט לוקח יותר זמן?
אשמח לתשובות, תודה

• פותח/ת השרשור
אל תצפה לאיזו עלייה משמעותית בכח
כרגע אני קודם כל מצפה להרגיש משהו, ואם זה לא היה סייקל ראשון הייתי מוסיף עוד משהו שיתן כוח אבל בסייקל ראשון זה לא מומלץ למיטב הבנתי אז אאלץ להמתין עד הסייקל הבא

כרגע אני קודם כל מצפה להרגיש משהו, ואם זה לא היה סייקל ראשון הייתי מוסיף עוד משהו שיתן כוח אבל בסייקל ראשון זה לא מומלץ למיטב הבנתי אז אאלץ להמתין עד הסייקל הבא

בחירה נכונה, אבל אני מתכוון שאם נגיד דחקת עד עכשיו 90 קילו חזה אז אל תצפה ליותר מעלייה של 10 אחוז במשקלי עבודה

אני מכיר את הבחור ולפי האימונים והרצינות שלו , היה אמור מסייקל כזה לצפות להיות מפלצת 🏋️ ב100% במראה , משקלים פחות מעניין .
@אביב חזיזה אם אתה לא מפחד שיהיה לך בתיק הרפואי קפיצה של טסטוסטרון, מבחינת ביטוחים אישיים , אז תעשה בדיקת דם ותוכל לראות אם יש בחומר שקנית משהו ?$#@!
(אפשר פרטי,עיניין של כמה מאות)

אביב היקר אגיד לך שלרוב הקיק של הטסט מגיע בשבוע 4 או לקראת סוף שבוע 4 אין מה להילחץ בנידון,מקסימום תבצע בדיקת דם פרטית כדי לוודא שהחומר אכן פועל אצלי האנטט תמיד נכנס בשבוע 4 אני כבר מרגיש אותו כבר מתחילים עליות בכח ואיתם מגיע העליות במסה. קורה לי גם עם רפואי וגם עם אנדרגראונד שבוע 4 התחלתי להרגיש

חברים עברו כולה שבועיים, וזה כולה טסט ארוך
סבלנות.. הוא עכשיו רק אמור להתחיל להרגיש את העלייה.

ברצוני להוסיף טריק קטן שרובם מכירים זנ כניסה חלקה לסייקל יש שתי שיטות הראשונה היא פרונט לואד, שיטה שניה (ומועדפת עליי אך חסרון שלה הוא לחורר הרבה) זה הוספת טסט פרופיונאט כל יום אחר בנוסף לאנטט זאות אומרת בדרך כלל המינון שלי הוא 50 כל יום אחר בנוסף לאנטט עד שבוע 4 אפשר גם 100 אבל אני מעדיף 50. זה יכול לחסוך שימוש באוראלים (תלוי במטרות)
הסייקל הנוחכי בהחלט לא ביצעתי שום דבר ממה שהזכרתי הלכתי על סייקל פשוט וקל של טסט אנטט, ומסטרון מינון נמוך בשביל Shbg ואסטרודיול (כרגע אין זכר לעקצוצים) אני כבר בשבוע 4 וכמו שאמרתי אני כבר מרגיש אותו בין אם זה באימונים או בחשק המיני ובמצב רוח חיובי נכון לכרגע לא נצפה עליה משמעותית במסת השריר

ברצוני להוסיף טריק קטן שרובם מכירים זנ כניסה חלקה לסייקל יש שתי שיטות הראשונה היא פרונט לואד, שיטה שניה (ומועדפת עליי אך חסרון שלה הוא לחורר הרבה) זה הוספת טסט פרופיונאט כל יום אחר בנוסף לאנטט זאות אומרת בדרך כלל המינון שלי הוא 50 כל יום אחר בנוסף לאנטט עד שבוע 4 אפשר גם 100 אבל אני מעדיף 50. זה יכול לחסוך שימוש באוראלים (תלוי במטרות)
הסייקל הנוחכי בהחלט לא ביצעתי שום דבר ממה שהזכרתי הלכתי על סייקל פשוט וקל של טסט אנטט, ומסטרון מינון נמוך בשביל Shbg ואסטרודיול (כרגע אין זכר לעקצוצים) אני כבר בשבוע 4 וכמו שאמרתי אני כבר מרגיש אותו בין אם זה באימונים או בחשק המיני ובמצב רוח חיובי נכון לכרגע לא נצפה עליה משמעותית במסת השריר

שואל ברצינות רק כדי להבין את ההיגיון, אז למה להוסיף אנטט בנוסף לפרופ? למה לא לעשות שבועיים ראשונים פרופ ואז לעבור לאנטט?

שואל ברצינות רק כדי להבין את ההיגיון, אז למה להוסיף אנטט בנוסף לפרופ? למה לא לעשות שבועיים ראשונים פרופ ואז לעבור לאנטט?
כדי לקבל קיק מהטסט הקצר עד שהאנטט מתחיל לעבוד. אם תכניס אנטט אחרי שבועיים יקח לו שוב זמן להגיע לרמות יציבות בדם, והקצר כבר יצא בזמן הזה.
אם אתה רוצה את מוזמן לעלות תמונה של הויאל שלך באור שמש או באור מובן לא תאורה בתית. יכול לעזור לזהות....

כנירא ולא הסברתי את עצמי נכון עקב קושי בהתבאטות בכתב... בוא נשאל שאלה הפוכה ממה ששאלתה וזה "למה להוסיף פרופ לאנטט?"
בשביל לא לחכות יעני את ה 4 השבועות "הלא מנוצלים" אז מוסיפים טסט פרופיונאט בשביל "קיק". לכן אני מוסיף פרופ לאנטט אני לא מחליף ולא כלום. תכף אפרט
Test e 500 1-12
test p 50 1-4
זה הדוגמא אחי פשוט וקל. שוב החסרון הוא החרור הגדול שכמעט על בסיס יומי (אף פעם לא היה לי בעיה עם זה)
עכשיו במידה ואתה עושה שבועיים של פרופ ואז עובר לאנטט זה חסר טעם בגלל מחצית החיים של שני החומרים..
מקווה שיצאתי מובן

כן כן הבנתי

אני מאלה שלא ממהרים לשום מקום, העדפתי להתחיל אנטט ולחכות שבועיים במקום להתחיל לחורר את התחת כל יום 😃
@Gnfit
יא מפלצת, התמונת פרופיל שלך החדשה - חיטוב ברמה עולמית
כמה אחוז שומן אתה שם? 4-5? חח

כן כן הבנתי

אני מאלה שלא ממהרים לשום מקום, העדפתי להתחיל אנטט ולחכות שבועיים במקום להתחיל לחורר את התחת כל יום 😃
@Gnfit
יא מפלצת, התמונת פרופיל שלך החדשה - חיטוב ברמה עולמית
כמה אחוז שומן אתה שם? 4-5? חח
חח זה מימי השיא. אחוז השומן שלי לא היה עובר את ה-6 בשייפ קיץ(לפי קליפר)
, 12-8 ק"מ טרן טסט וויני 😋🍴 מקווה שאחזור לזה אחרי כל הבעיות עיכול.
תודה רבה גבר:193ek:

• פותח/ת השרשור
כדי לקבל קיק מהטסט הקצר עד שהאנטט מתחיל לעבוד. אם תכניס אנטט אחרי שבועיים יקח לו שוב זמן להגיע לרמות יציבות בדם, והקצר כבר יצא בזמן הזה.

אם אתה רוצה את מוזמן לעלות תמונה של הויאל שלך באור שמש או באור מובן לא תאורה בתית. יכול לעזור לזהות....
כרגע אני לא בבית, כשאגיע אעלה כאן תמונה
@Gnfit

קבצים מצורפים

• 20190827_163830.jpg
    20190827_163830.jpg
    KB 82.3 · צפיות: 118
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית