סייקל ראשון - שבוע שלישי

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי האתר, כאמור אתמול נכנסתי לשבוע השלישי בסייקל ועדיין לא מרגיש שום דבר שונה, לא מסה, לא כוח, לא תופעות לוואי ובקיצור פשוט כלום, מה זה אומר בעצם, שהחומר פח?
או שלפעמים זה פשוט לוקח יותר זמן?
אשמח לתשובות, תודה

ואיך אפשר לאמת את זה?
רק בבדיקת דם?
בדרך כלל האנטט המקורי מגיע כך.
כן, או שתחכה לעוד תגובות פה, יש מצב אני טועה שינוי ויאלים וכו. המקורי גיע עם קופסה ומדבקה לפי מה שאני יודע ונראה שונה.

רשום אצלך טסט בלאנד, כלומר מיקס. זה יכול להיות גם סוסטנון אין לי מושג אני לא במצב לבדוק כרגע לעומק באמצע נסיעה

קבצים מצורפים

• buy-testosterone-enanthate-genesis.jpg
    buy-testosterone-enanthate-genesis.jpg
    KB 25.3 · צפיות: 132
  • פותח/ת השרשור
בדרך כלל האנטט המקורי מגיע כך.
כן, או שתחכה לעוד תגובות פה, יש מצב אני טועה שינוי ויאלים וכו. המקורי גיע עם קופסה ומדבקה לפי מה שאני יודע ונראה שונה.

רשום אצלך טסט בלאנד, כלומר מיקס. זה יכול להיות גם סוסטנון אין לי מושג אני לא במצב לבדוק כרגע לעומק באמצע נסיעה
כן ראיתי עכשיו באינטרנט איך זה אמור להיראות בדרך כלל, אחכה לעוד תגובות, בכל אופן אין לי יותר מידי מה לעשות כרגע בנושא חוץ מלחכות ולראות מה יהיה, מקווה שיהיה טוב
אפשר לשאול מישהו עם "ידע וניסיון באופן מקיף על פיתוח גוף וכ'ו" אה רגע
אפשר להשעות כבר את הליצן הזה?
@kotzer

חברים זה עצוב שמוכרים לנו זיוף. ואנחנו נכנסים למצב ש!180 משנה לנו את החיים,האוכל והאימונים. זה לא מצחיק, ולא נקודה לצחוק עליה, ולגבי פותח הפוסט תנוחמיי לא רק אתה נפלת על זיוף בפעם ה-1, וגם אף אחד לא אמר שזה לא עובד. תשאב עם מזרק נקי את החומר ל-cc וצלם באור. ותקרא עם רשום אסתרים מאחורי אריזה, או רק בלנד טסט

חברים זה עצוב שמוכרים לנו זיוף. ואנחנו נכנסים למצב ש!180 משנה לנו את החיים,האוכל והאימונים. זה לא מצחיק, ולא נקודה לצחוק עליה, ולגבי פותח הפוסט תנוחמיי לא רק אתה נפלת על זיוף בפעם ה-1, וגם אף אחד לא אמר שזה לא עובד. תשאב עם מזרק נקי את החומר ל-cc וצלם באור. ותקרא עם רשום אסתרים מאחורי אריזה, או רק בלנד טסט
לא צוחק על זה שנפל על זיוף אלא על הסיבות שהוא בכלל התחיל ושגרמו לכך

איזה זיוף זה 100% גם מג׳נסיס המקוריים שמעתי שהם לא משהו חרא של חומר קראתי מלא חוותדעת שליליות על ג׳נסיס אם אתה רוצה אני אעלה תמונות של זה לפה

מכת זיופים בכל הארץ.
תתקשר לדילר שלך תגיד לו להחזיר לך את הכסף. אם לא תעשה לו שיימינג אחו שרמוטה בכל מקום.

זה התרופה שלהם

• פותח/ת השרשור
מכת זיופים בכל הארץ.
תתקשר לדילר שלך תגיד לו להחזיר לך את הכסף. אם לא תעשה לו שיימינג אחו שרמוטה בכל מקום.

זה התרופה שלהם
זה שהביא לי את החומר הוא גם המאמן שלי וגם הוא משתמש באותה החברה אז אני בבעיה עם השיימינג וכל זה

זה שהביא לי את החומר הוא גם המאמן שלי וגם הוא משתמש באותה החברה אז אני בבעיה עם השיימינג וכל זה
זה שהביא לך וגם משתמש באותם החומרים אח שלי זה תרוץ של כל דילר בארץ תהיה בטוח שגם עם הוא משתמש בשלו יש יותר חומר מרוכז משלך, במקרה הטוב דילול. במקומך אני אומר לו סיים עניין בשקט תחזיר את הכסף ושלום על ישראל. ועוד במיוחד שדחף לך סוסטנון .. " אח שלי אני משתמש בזה, כל המוצרים פועלים פיקס" אתה תהיה מרוצה בטח גם שמעת בסגנון

אכן נוצרה כאן סוגיה אבל בכל מקרה סוסטנון גם בסדר גמור לסייקל ראשון בגדול הקיק שלו גם צריך להגיע בשבוע 4 בדרך כלל
התנסתי בסוסטנון אומנדרן (רפואי מי רוסיה) גם כנ"ל שבוע 4 נכנס הקיק ואתו משקלי העבודה והמסה

אכן נוצרה כאן סוגיה אבל בכל מקרה סוסטנון גם בסדר גמור לסייקל ראשון בגדול הקיק שלו גם צריך להגיע בשבוע 4 בדרך כלל
התנסתי בסוסטנון אומנדרן (רפואי מי רוסיה) גם כנ"ל שבוע 4 נכנס הקיק ואתו משקלי העבודה והמסה
אין בעיה פשוט אל תחרטט לקוח.
ופשוט תביא לו את מה שקיבלת עליו כסף זה הכל זו דעתי. כל השאר שמוכרים זיוף, לתת להם בראש. אישית אם הוא המאמן שלי במכון אני אומר לו שמע אני ממשיך לקחת אם זה מתגלה בבדיקת דם ובתוצאות כמזויף אתה תשלם לי את כל החודש של הסייקל + פיצוי.
לא רוצה להזכיר שמות לאנשים שישבו בכלא האכילו חבר בג'ינו ששילם 10 אלף על ניתוח, 1 קיבל וירוס בקיבה ניצל בנס, ועוד כמה מי שמוכר שימכור, שלא יחרטט, מי שמזייף בסוף מגיע לו פייט בלי אחשלי 😵‍💫🥊

אין בעיה פשוט אל תחרטט לקוח.
ופשוט תביא לו את מה שקיבלת עליו כסף זה הכל זו דעתי. כל השאר שמוכרים זיוף, לתת להם בראש. אישית אם הוא המאמן שלי במכון אני אומר לו שמע אני ממשיך לקחת אם זה מתגלה בבדיקת דם ובתוצאות כמזויף אתה תשלם לי את כל החודש של הסייקל + פיצוי.
לא רוצה להזכיר שמות לאנשים שישבו בכלא האכילו חבר בג'ינו ששילם 10 אלף על ניתוח, 1 קיבל וירוס בקיבה ניצל בנס, ועוד כמה מי שמוכר שימכור, שלא יחרטט, מי שמזייף בסוף מגיע לו פייט בלי אחשלי 😵‍💫🥊
וואלה אני יכול להיות דיי אלים בנושא שמחרטטים אותי אבל אני נוטה שלא בכל מקרה נכון לכרגע הכל ורוד קשת בענן וחדי קרן מעופפים הכל פועל כשורה,ובצדק מה שאמרתה וואלה עם לא עובד כל הג'ובה חזרה אליי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית