הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תת משקל רציני

• פותח/ת השרשור Moti27
  • פורסם בתאריך

Moti27

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
בן 22 התחלתי להתאמן איזה 3-5 חודשים רציניים עליתי ממש במידות מאז שהתחלתי. חשבתי שעליתי ממש במשקל איזה 70-60 קילו. אני עכשיו 170 משקל 47 בדקתי היום והייתי בהלם. כולם אפילו אומרים לי את זה שאני נראה 65+ בקיצור מה שאכלתי לא היה מספיק אז אם אני עושה תפריט של פסטה חזה עוף וגיינר ועוד דברים מגיע כל יום ל2600 קלוריות זה בסדר או שיותר מידיי על ההתחלה? וזה אני בפרופיל נראה משקל 47?

א. אין פרופיל.
ב. אי אפשר לדעת.
ג. חשבת שעלית 60-70 קילו? אין יותר מדי אנשים שמתחילים להתאמן ועולים 60-70 קילו..

תצטרך לראות אם אתה עולה במשקל. לא עלית? תוסיף עוד. עדיין לא עלית? תוסיף עוד. עלית? יופי, תמשיך.

ככה המשחק עובד

• פותח/ת השרשור
בן 22 התחלתי להתאמן איזה 3-5 חודשים רציניים עליתי ממש במידות מאז שהתחלתי. חשבתי שעליתי ממש במשקל איזה 70-60 קילו. אני עכשיו 170 משקל 47 בדקתי היום והייתי בהלם. כולם אפילו אומרים לי את זה שאני נראה 65+ בקיצור מה שאכלתי לא היה מספיק אז אם אני עושה תפריט של פסטה חזה עוף וגיינר ועוד דבריםדמגיע כל יום ל2600 קלוריות זה בסדר או שיותר מידיי על ההתחלה?
א. אין פרופיל.
ב. אי אפשר לדעת.

תצטרך לראות אם אתה עולה במשקל. לא עלית? תוסיף עוד. עדיין לא עלית? תוסיף עוד. עלית? יופי, תמשיך.

ככה המשחק עובד
עכשיו יש .ובדקתי במחשבון bmr שהצקיכה שלי זה 1400 אז 2600 זה לא יותר מידיי ?

עכשיו יש .ובדקתי במחשבון bmr שהצקיכה שלי זה 1400 אז 2600 זה לא יותר מידיי ?
אל תתעלם ממה שכתבתי גבר. תבחר קלוריות בכמות שנראית סבירה לפי המחשון בתור התחלה, אבל זה רק כיוון ראשוני. הקלוריות באמת יקבעו לפי תזוזת משקל

בן 22 התחלתי להתאמן איזה 3-5 חודשים רציניים עליתי ממש במידות מאז שהתחלתי. חשבתי שעליתי ממש במשקל איזה 70-60 קילו. אני עכשיו 170 משקל 47 בדקתי היום והייתי בהלם. כולם אפילו אומרים לי את זה שאני נראה 65+ בקיצור מה שאכלתי לא היה מספיק אז אם אני עושה תפריט של פסטה חזה עוף וגיינר ועוד דברים מגיע כל יום ל2600 קלוריות זה בסדר או שיותר מידיי על ההתחלה? וזה אני בפרופיל נראה משקל 47?
אתה באמת לא נראה רק 47 ק"ג.
הבעיה בלאכול יותר מידי קלוריות זה שתשמין.
אם אתה ברגיל שורף 1300 קלוריות ומוסיף אימון ששורף 300 קלוריות, ואתה אוכל 2600 קלוריות, אתה בפלוס קלורי של 1000 קלוריות.
אתה תעלה במשקל מהר, אבל זה יהיה המון שומן.
לכן מומלץ לאט, ועם פלוס קלורי קטן יותר.

אולי עכשיו לא מפריע לך להשמין, אבל כשתהיה ממש שמן, אתה תתבאס.

המלצות:
1. תאכל 100 גרם חלבון כל יום,
2. תתאמן בחדר כושר עם מאמן טוב שיעבוד איתך היפוטרופיה.
3. תברר מה הצריכה הקלורית שלך, ותהיה בפלוס של 200 קלוריות לכל היותר.
4. תשקול את עצמך כל בוקר, ותראה כמה העליה במשקל, וככל שתעלה תוסיף קלוריות.
הנה עוד כמה המלצות.

אין לנו פרופורציות בתמונה,יש לך שליטה על זווית,אין דרך להשוות לגודל מסויים.
אתה נראה רזה בכל מקרה.
תיקח רגע,תבין שזה תהליך ארוך וזה לא "עליתי 60-70 קילו" כזה מהר.
מחזק את ההמלצות של @elchonon

בנוסף להמלצות החכמות שקיבלת. תמדוד היקפים פעם בשבוע - שבועיים. מותניים, יד, רגל , חזה.

אני ממש מתקשה להאמין שאתה שוקל 47.
יש סיכוי שהמשקל מקולקל?
או שלא שמת את המשקל על משטח קשיח כשנשקלת. יענו, על בלטות? כי אם נגיד נשקלת על שטיח אז זה יראה פחות...
לפי התמונה זה נראה בלתי הגיוני בעליל, אלא אם העצמות שלך עשויות מקלקר.... 😕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית