הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Trt 35

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברה
אני מטופל בטסטווירון דיפו 250
לפי רופא אמפולה בשבוע
בדיקת דם אחרונה הטסט הגיע 35.5
אבל האסטרדיול קפץ ל500
מה אני אמור לעשות/להגיד?
מאז הבדיקה ירד לי המצב רוח,אני אמנם מתאמן ושומר תזונה אבל כאילו בראש אני תקוע בגלל המחשבה על האסטרדיול.

בהתחלה עשיתי שטויות עם מינונים האם זה קשור

• פותח/ת השרשור
@McGregor מצד אחד אני לא רוצה שהוא יחשוב שאני נודניק משוגע,מצד שני ממש קשה לי כבר בימים האחרונים.

@McGregor מצד אחד אני לא רוצה שהוא יחשוב שאני נודניק משוגע,מצד שני ממש קשה לי כבר בימים האחרונים.

למי אכפת מה הוא חושב, אתה מרגיש נורא ואתה צריך לפתור את זה גם בפן של להיות שקט מבחינה נפשית.

1. אף אחד לא ״הבטיח״ שיפור תוך שבוע
2. טסט נמוך זה מצב לא נעים/מבאס אבל הוא לא ״מסכן חיים״ כך שיש צורך בטיפול דחוף

קיבלת הנחיות מהרופא תעקוב אחריהן, ל״ניסוי״ הזה יש חשיבות להמשך הטיפול.

עד עכשיו אתה כל הזמן מזגזג ואף אחד כבר לא יכול לדעת מה משפיע או לא והאם זה פיזיולוגי / פסיכולוגי או גם וגם.

תנשום עמוק ותהיה סבלני

• פותח/ת השרשור
@hanan אני בהחלט חושב שזה שילוב של שתי המצבים.
גם פיזיולוגי ונפשי,יהיה לי קשה אבל אשקול לסיים את החודש הזה לפי הוראות הרופא.
זה פשוט מצב שמביא אותך כבר לטפס על קירות

הכל מבאס אחריי שהכנסת פעם טסט חיצוני 😭

אני זוכר את ההודעות הראשונות שלי כאן שטסט זה לא טיפול זה רגל תותבת לכל החיים , ואז בא אליך רופא ואומר לך בוא נילמד ללכת בלי 🙁 , זה להיות מטורף כדי להצליח .

הכל מבאס אחריי שהכנסת פעם טסט חיצוני 😭

אני זוכר את ההודעות הראשונות שלי כאן שטסט זה לא טיפול זה רגל תותבת לכל החיים , ואז בא אליך רופא ואומר לך בוא נילמד ללכת בלי 🙁 , זה להיות מטורף כדי להצליח .
צריך להשלים עם עובדות לפעמים אבל עם אפשר בלי ויש תחלופות שבהחלט יכןלות לתת מענה אני די חושב שזה פייר... לא פייר היה להגיד לבנאדם "האא אין לך רגל? טוב אז אל תלך,תתמודד בלי" זה מה שעושים בקופות לאנשים עם טסט נמוך

לא הצלחתי לעקוב אחרי כל הפוסט שלך, אבל נראה שאתה שיחקת עם מינונים של TRT ולקחת יותר מכמה שאמרו לך (לא רשמת אפילו כמה יותר לקחת, או שפשוט פספסתי את זה), אתה באחוז שומן גבוה ובכנות נראה שאתה בעיקר במחסום פסיכולוגי.

אולי אני קורא לתוך הפוסטים שלך, אבל נראה שאתה פשוט ממש אוהב את התחושה של טסטוסטרון גבוה ואתה רוצה להשאר שם, אז פשוט תעשה את זה.

מצטער אם אני יוצא מגעיל, אבל לפי הכתיבה שלך נראה שאתה ממש פזיז, מתעסק בעיקר ולא בתפל ובעיקר לא סגור על עצמך ברמה הנפשית יותר מהרמה הפיזית.

לא הצלחתי לעקוב אחרי כל הפוסט שלך, אבל נראה שאתה שיחקת עם מינונים של TRT ולקחת יותר מכמה שאמרו לך (לא רשמת אפילו כמה יותר לקחת, או שפשוט פספסתי את זה), אתה באחוז שומן גבוה ובכנות נראה שאתה בעיקר במחסום פסיכולוגי.

אולי אני קורא לתוך הפוסטים שלך, אבל נראה שאתה פשוט ממש אוהב את התחושה של טסטוסטרון גבוה ואתה רוצה להשאר שם, אז פשוט תעשה את זה.

מצטער אם אני יוצא מגעיל, אבל לפי הכתיבה שלך נראה שאתה ממש פזיז, מתעסק בעיקר ולא בתפל ובעיקר לא סגור על עצמך ברמה הנפשית יותר מהרמה הפיזית.
כע בהחלט דובר על זה וטוב שגם אתה נותן חוות דעת אחי וכמה שיותר יותר טוב השאלנ כמה הבנאדם ישתמש בהם,על פי דעתי Trt ראוי זה כמה שהרופא יגיד ולפי בדיקות דם לבדןק אסטרודיול וכמובן שלהביא אותו לנורמה בעזרת Ai על פי מינון שהרופא יקבע כמובן,מעבר לזה להתאמן להסתדר עם "הנפשי שלי" יקח קצת זמן זה בהחלט אפשרי לאדם בריא שיכלית,להוריד במשקל ולהנות "מ הפירות שטסט נותן"

כע בהחלט דובר על זה וטוב שגם אתה נותן חוות דעת אחי וכמה שיותר יותר טוב השאלנ כמה הבנאדם ישתמש בהם,על פי דעתי Trt ראוי זה כמה שהרופא יגיד ולפי בדיקות דם לבדןק אסטרודיול וכמובן שלהביא אותו לנורמה בעזרת Ai על פי מינון שהרופא יקבע כמובן,מעבר לזה להתאמן להסתדר עם "הנפשי שלי" יקח קצת זמן זה בהחלט אפשרי לאדם בריא שיכלית,להוריד במשקל ולהנות "מ הפירות שטסט נותן"

אתה צודק שחוות דעת זה נהדר, אבל באמת נראה שהוא לא עומד להקשיב לחוות הדעת האלה.
אני היחידי שהבין שהוא רוצה להיות על enhanced ושזה הבסיס של הפוסט הזה?

אני מסכים איתך בנוגע לTRT, אבל לא במקרה של פותח הפוסט.. למיטב ידיעתי, עושים טיארטי כדי להגיע לטווח הנורמטיבי.
הוא פשוט רוצה להיות מעל הנורמה.

• פותח/ת השרשור

עם מספרים אי אפשר להתווכח,התחלתי עם 4.4
היו לי את אותם תופעות הלוואי כמו עכשיו רק קלות יותר,ועכשיו זה התעצם.
תמיד הנפש שלי היתה בריאה,אני מנהל בית עם ילדים ועסק למרות כל הקושי,ונותן לכולם את מלוא תשומת הלב.
המצב הנפשי נכנס עכשיו לסטרס בעקבות הפסקת הטיפול בפתאומיות!
נכון שיחקתי עם מינונים בהתחלה,ואחר כך הלכתי יחד עם הוראת הרופא.
הטסט עלה אך גם האסטרדיול עלה כפליים וחלק מתופעות הלוואי שלו זה דכדוך ועצבות וכו וכו.
האמן לי שבנפש אני סופר חזק איבדתי אבא בפתאומיות,והצלחתי להחזיק בית ואת אמא שלי.

יש לי חוסר ודאי בטסטוסטרון,כמו ש @שים אמר נגעת נסעת!
הכדורים של הdhea לא עושים נכון לעכשיו את העבודה.
נמתין עוד קצת

אני מסכים איתך בנוגע לTRT, אבל לא במקרה של פותח הפוסט.. למיטב ידיעתי, עושים טיארטי כדי להגיע לטווח הנורמטיבי.
האנדו מהקהילה אמר ש250 זה המון בשבילי, ולכן ייעץ לרדת ל125.
הכל ניסוי וטעייה
להיות ״משופר״ זה רחוק ממני
אפשר לראות ממש בכתיבה שלי חודשיים קודם,תראה אפילו איך בין השורות ״אני שמח״ יותר

@BeN35 אני חלילה לא חושב שהכל תקין אצלך ושזה עניין של בחירה או משהו כזה, אין ספק שאתה צריך לעבור טיפול מסוים..
אבל צורת הכתיבה שלך מעט 'מתלהבת'.

נתקלתי בזה גם עכשיו:
ואז הוא הפתיע אם הטיפול הנ״ל לא ישיג את מבוקשו,הוא רוצה לעבור לטסט חיצוני בתוספת חוסם המרה(ארימדקס).

יצאתי שבע רצון,אתן לזה צאנס בהחלט,למרות שקשה לי לוותר על הטסטווירון.

יצאת שבע רצון מזה שהוא הציע לך טסט חיצוני.
אני לא בא לרדת עליך או לבאס אותך, ואני אפילו חושב שעדיף שאפסיק להגיב כי אני לא בקיא מספיק בהורמונים, אבל צורת הכתיבה שלך (התעקשות על דברים מסוימים, סימני קריאה כל הודעה וכו') מעידה על צרה אמיתית.

תקח את זה לאן שאתה רוצה, אני באמת כותב את כל זה מתוך רצון לעזור.. אבל נראה לי שאתה פשוט רוצה/צריך טסט חיצוני.

Trt בדרך כלל נותן אולי קצת קצת מעל הנורמה ממש בטיפה משתנה מאדם לאדם כמובן לרוב ב Trt אין צורך ב ai אבל כל צקרה לגופו תרתי משמע,מעל הנורמה זה בהחלט לא טוב לתקופה ממושכת וזה יכןל להביא לנזקים,בעיות לבביות,בעיות עם הכליות,והתעררות וקידום מחלות "יושנות".

@Opopanax אני מקבל ושומע הכל ברוח טובה.
כל הדברים שרשמתי נאמרו על ידי הרופאים,על איזה סוג טיפול אתה ההית הולך?

מעריך את זה שאתה לא נפגע ומבין שאני בא ממקום טוב.
אני חושב שאם אתה *יודע* מה טוב לך ומה יעזור לך, תלך לכיוון הזה, בין אם זה דרך רופא פרטי או לא.

אני לא במקום להמליץ על טיפול, אבל בהחלט חושב שאינדו פרטי ופסיכולוג יהיו מצוינים בתור התחלה.

וראיתי שיצאת מרוצה ממנו, בגלל זה אני ממליץ שתמשיך איתו. חשוב להרגיש בנוח עם הרופא.

בנוגע לפסיכולוג - אני התחלתי טיפול לפני כמה חודשים בעקבות דברים שקרו לי בחיים, והשיחות עוזרות ממש.. זה גם שיפר לי את היחסים בבית (שנפגעו בעקבות המצב שלי).

מאחל לך המון בהצלחה ואני מקווה שתפסיק לסבול כמה שיותר מהר

• פותח/ת השרשור
@Opopanax בהחלט יצאתי ממנו שבע רצון,הוא רציני ומקצועי מאוד. אמרתי לו שאני הולך איתו יד ביד.
כבר כמה אנשים אמרו לי ששיחות מאוד יעזרו
אתן לזה צאנס
תודה רבה

לאחי הקטן ירד הטסט ל 0.8 אם אני לא טועה, ותוך חודש זה כבר 4.2 אם אני לא טועה.
במצב שלו, הורדנו מינון מהתרופות הפסיכיאטריות שהוא לקח כי הם מורידים טסט, ושינינו תזונה וכושר.
אם מעניין אותך אשתף איתך יותר ממה שהוא עשה בפרטי.

לאחי הקטן ירד הטסט ל 0.8 אם אני לא טועה, ותוך חודש זה כבר 4.2 אם אני לא טועה.
במצב שלו, הורדנו מינון מהתרופות הפסיכיאטריות שהוא לקח כי הם מורידים טסט, ושינינו תזונה וכושר.
אם מעניין אותך אשתף איתך יותר ממה שהוא עשה בפרטי.
יותר מאשמח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית