הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט לביקורת, 177.5 קילו.

Hikakku

משתמש מתחיל
209
5
נק' מוניטין:
282
209
5

סליחה שזה עקום ככה.. אין לי מושג איך לסובב את זה.. פשוט רק ככה יכולתי להניח את הפלאפון..
מוט שוקל 10
ואז כל צד זה
20-20-20-10-10-2.5-1.25

חזרה אחרונה יצא על הפנים.. לפחות נילחמתי XD
מה אתם אומרים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסטאפ שלך לא טוב, הגב התחתון מתעגל כבר בעמידת מוצא לפני שאתה מושך. תנסה להוריד טיפה את התחת ולהרים קצת את החזה לפני שאתה מושך. גם את המוט תקרב יותר לשוקיים, זה נראה כאילו הוא לא קרוב מספיק.

אבל בכל אופן יש לך דדליפט חזק. כמה אתה שוקל?

• פותח/ת השרשור
לא יכול ליישר יותר את הגב... אני מיישר אותו עד כאב... עדיין יש את הדברים האלה בולטים כאילו יש קימור בגב..
המוט הוא איזה סנטימטר מהשוקיים... פשוט הפלאטות של המוטות המתברגים הם קטנים יותר מהפלאטות האולימפיות... לכן זה נראה כאילו המוט רחוק ממני.
ממ עם אני מוריד את התחת יותר אני עובר עם הברכיים את המוט.. זה יהיה בסדר?

שוקל 87 -90

• פותח/ת השרשור
ראיתי אותם... יכול להיות שיש לי רגליים ארוכות מדי? כי זה ממש קשה לי להגיע למצב של גב ישר ממש בלי שהברכיים ממש יעברו את המוט... יכול להיות שאני צריך להגביה את מיקום המוט? לשים עוד משהו מתחתיו?

אני לא רואה עם זה בעיה שהברכיים יעברו מעט את המוט. גם ככה כשאתה מנתק את המוט מהרצפה הברכיים מתישרות ואז המוט יכול לעבור.

עם הצלחות הגדולות אצלך קטנות יותר מצלחות אולימפיות אז תגביה קצת(שים איזה פלטה מתחת).
בכל מקרה תנסה להגדיל קצת פיסוק ורגליים פונות קצת החוצה .(כפות רגליים) תעשה גם מתיחות להמסטרינג טוב טוב לפני שאתה מתחיל את הדדליפט.

בחלק מהחזרות אתה לא מכופך ברכיים ובחלק אחר אתה לא מוציא חזה (לפעמים שניהם).
תראה תסרטון של ריפטו.

😍
שווה בדיקה.

פשש איזה רעיון נהדר.
אני אומר בוא ניקח את הגישה שלך וניישם אותה גם בביטחון, ואז נצטרך בערך 50 אלף רפסודות ונעבור לגור בים.

שכחת לציין רק mikhail-koklyaev הוא 4"6. זה 1.90 אם אני לא טועה, אולי יותר, חתיכת גמד, הא?

מעניין איך הוא עושה את זה, בטח הוא בורך באיזה שריר מתארך-ביוני-חרטה-כלשהי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית