אני הרבה קורא פוסטים של אנשים כאן ושמתי לב שבמשך שנים כולם עפים על העניין של רפואי או חברות תאילנדיות/הודיות ״רפואיות״ אז 7 ימים סידר לכם כתבה מעניינת מאוד, לצורך העניין אדגיש ואומר כי כל החברות בעולם (רפואי/אנדרגראונד) קונות את החומר הפעיל בלבד מאותו המקום ולא את המרכיבים שמסביב שהם בהחלט יכולים להשפיע על טיב המוצר, חברת אנדרגראונד שיודעת לייצר חומרים ברמה נאותה של סטריליות לא נופלת משום חברה רפואית גם בסדר גודל של פייזר/באייר שגם במפעלים שלהם תמצאו מחדלים אם יכנסו לשם פקחים, כל אדם היה רוצה שהברנד שלו יהיה הכי טוב ומוצלח בסופו של דבר ואני בטוח שאנשים גם בארץ עושים את מיטב יכולתם ששלהם יהיה הכי מוצלח מהסיבה שהם רוצים שם טוב, אז לפני שבועת ה ״מיוצר בארץ״ מתפוצצת לכולנו בפנים תרשו לי לומר לכם שהחומר הישראלי הוא המוצלח ביותר בין כל חברות האנדרגראונד בעולם והוא שווה יותר בכל פרמטר (מחיר,זמינות,אחריות)
כחול לבן זו גאווה לא בושה! מי שחושב ההיפך נופל בחטא ההכללה ויוצא מופסד מכל כיוון אני אישית נהנה מסארמס ומדי פעם מטסט של ייצור ישראלי ואותן ברנדים שהשתמשתי בהם היו טובים למרות ביקורות שאמרו כאן להיפך, אני לא בעל עניין ואינטרס ואגיד את האמת על כל מוצר שאשתמש בו.
כחול לבן זו גאווה לא בושה! מי שחושב ההיפך נופל בחטא ההכללה ויוצא מופסד מכל כיוון אני אישית נהנה מסארמס ומדי פעם מטסט של ייצור ישראלי ואותן ברנדים שהשתמשתי בהם היו טובים למרות ביקורות שאמרו כאן להיפך, אני לא בעל עניין ואינטרס ואגיד את האמת על כל מוצר שאשתמש בו.