הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לאחר ניתוח- איך לשמר מסה ולרדת באחוזי שומן באמצעות תזונה ללא פעילות גופנית בכלל?

123refael

משתמש מתחיל
8
2
נק' מוניטין:
8
8
2
היי לכולם יום חמישי עובר ניתוח ולאחר מכן לפחות חודש אסורה כל פעילות גופנית לא משקולות ולא ריצות.
אני כחצי שנה מתאמן צברתי מסת שריר נחמדה ולא רוצה לאבד ממנה במהלך החודש- חודש וחצי הזה במקביל יש לי אחוז שומן גבוהה ואני רוצה לרדת
האם מספיק להיות במאזן קלורי שלילי וחלבון גבוהה בכדי לרדת באחוזי השומן ולשמר את המסה? (במקרה כזה שאסור פעילות גופנית)
מה הייתם ממליצים לי לעשות?

היי לכולם יום חמישי עובר ניתוח ולאחר מכן לפחות חודש אסורה כל פעילות גופנית לא משקולות ולא ריצות.
אני כחצי שנה מתאמן צברתי מסת שריר נחמדה ולא רוצה לאבד ממנה במהלך החודש- חודש וחצי הזה במקביל יש לי אחוז שומן גבוהה ואני רוצה לרדת
האם מספיק להיות במאזן קלורי שלילי וחלבון גבוהה בכדי לרדת באחוזי השומן ולשמר את המסה? (במקרה כזה שאסור פעילות גופנית)
זו גם אפשרות לאכול חלבון גבוהה ואפילו 160 פחמימה ביום

אם לא תתאמן חודש שלם אז כנראה שכן תאבד שריר, מספיק חלבון ומאזן קלורי לא שלילי יעזרו למזער את זה.
ההמלצה שלי היא שתתרכז בלהחלים מהניתוח (אולי גרעון קלורי ישפיע לרעה פה) ואחר כך תדאג לאימונים.

לא יקרה מצב כזה... אתה תאבד שריר.
פשוט תשמור על תזונה עם מספיק חלבון וכשתחזור אתה תחזיר מהר את המסת שריר שאיבדת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית