הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להיכנס לכושר באמצעות הליכון וכאבים ברגליים

Daniel1233

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
התחלתי לרוץ השבוע על הליכון ואני ממש לא בכושר מהבחינה שאיך שאני מתחיל לרוץ אחרי 2 דקות הרגליים מתחילות לכאוב לי בחלק התחתון באזור התאומים אני מרגיש סוג של עומס האם זה בגלל שאני רץ על ההליכון? או בגלל שאני אחרי אימוני כוח או שפשוט לא בכושר למרות שפעם הייתי רץ היה נתפס לי בצד בבטן אבל כיום אני לא הצלחתי להגיע למצב שנתפס לי פשוט העומס והכאב שהרגשתי על הרגליים עצר אותי מלהמשיך לרוץ

תתחיל לרוץ בקצב איטי יחסית שיאפשר לך לרוץ מספיק זמן. לאט לאט הבטחון יעלה והכושר ישתפר ותוכל להעלות את המהירות.

זה בטח לא יעודד אותך גם אני במצב שלך, שהייתי נער הייתי מצליח לרוץ ומה שהיה עוצר אותי זה הסיבולת ועכשיו גם אני נעצר בגלל כאבים בשרירים\רגליים ולא בדיוק בגלל סיבולת.. בצבא הייתי יכול לרוץ עד שהייתי מקיא, עכשיו שאני רץ כן הדופק עולה מאוד גבוה אבל זה תחושה אחרת לגמרי

אני מנסה לעבוד על זה וכבר חודשיים עושה ריצה לסירוגין בהליכון (אני מנסה להצליח לרוץ 2 ק"מ רצוף בפחות מ10 דקות על הליכון יעד צנוע שעדיין נראה רחוק) ומשלב מדי פעם מכשיר אירובי אחר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית