הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלייה במסת השריר ונשים - הבעיה והפתרון

Mike Bikov

מנהל אתר
103,264
12,424
מנהל
נק' מוניטין:
58,701
103,264
12,424
אני בן אדם של מספרים - אני אוהב לקחת נתונים של לקוחות ולנתח אותם מפעם לפעם כדי לייעל את העבודה שלנו ולראות איפה אפשר לשפר ולהנגיש את התהליך בצורה טובה יותר.

אחד מהדברים ששמתי אליהם לב בשנה האחרונה, כשהתחלתי לפמפם בכל הרשתות החברתיות שמספיק עם החיטובים והגיע הזמן לעבור לתהליך חדש, מורכב ובעיקר "מסובך" פסיכולוגית הלא הוא "עלייה במסת השריר".

באופן דיי מפתיע, אפילו אותי אישית, בשנה הצלחנו לשנות את היחס בין הנשים אצלנו שעשו חיטוב כנגד מסה מ 95% חיטוב ו-5% עלייה במסת השריר ל-70%חיטוב ו-30% עלייה במסת השריר. לדעתי זה הישג אדיר בתודעה קודם כל ודבר שני שנשים מוכנות להתמסר לתהליך פסיכולוגית ופחות מפחדות מכל הסיפור. אחד מהכלים הכי חזקים לדעתי להעביר לנשים את המסר היה תמונות. כי תמונה אחת שווה אלף מילים... קצת דוגמאות בתמונות המצורפות.

מקווה שהמגמה תמשיך להשתנות ומי יודע, אולי נגיע ל-50/50 ואנשים יבינו שאת ה"חיטוב" שהם רוצים דווקא מקבלים על ידי עלייה במסת השריר. שלא נדבר שיש יותר קלוריות ומשחק עם האוכל בתהליך של עלייה במסת השריר ולכן באופן עקרוני היחסים עם אוכל משתפרים פלאים.

בתאבון 😃

Untitled333.jpg

70033316_10214835145411790_195769832031911936_o.jpg

Untitled2.jpg

נערך לאחרונה:
בהחלט מדהים!
אבל מה שרואים בתמונות זה בנות שעלו במסת השריר ואחכ עשו חיטוב להורדת א"ש...

בהחלט מדהים!
אבל מה שרואים בתמונות זה בנות שעלו במסת השריר ואחכ עשו חיטוב להורדת א"ש...
רובן עלו במשקל בין התמונות אבל נראות טוב משמעותית וזו בדיוק הבעיה אצל נשים.
תלכי לחברה שלך (רזה) ותאמרי לה : תעלי 5 ק"ג אבל תראי טוב יותר משמעותית. היא כנראה תצחק לך בפנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית