הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן לנשים

מצב
השרשור נעול

Tal123123

משתמש מתחיל
45
12
נק' מוניטין:
12
45
12
רציתי להתחיל עם קלן וקראתי כמה תופעות לוואי ספציפיות יותר לנשים כמו צמיחת שיער פנים וכד'. האם מישהו (או מישהי) פה יודע להגיד האם תופעות אלו קיימות בסיכון משמעותי?

זה תלוי , דבר 1 גנטיקה.
לדעתי השורפי שומן שנמכרים כחוק וממריצים יותר מסוכנים היות והם מכילים הרבה קוקטלים כימים מסוכנים מאוד ללב וכמות גבוהה מאוד של קפאין קח 8 שנים אחורה, בתקופה שהממריץ ג'אק 3די יצא לשוק מתו למיטב זיכרוני 4+ אנשים מהממריץ הזה.pree workot

מנגד יש לך אנשים על מינונים מפגרים של סטרואידים gh והם חיים.

כלום לא יותר בריא או יותר טוב, יש אנשים שרוצים להגיע למטרה כלשהי והם משתמשים בזה למרות הסיכון.

יום יבוא וישלמו על זה.
גם לאכול בשר מסוכן, גם בצים, ביצה שוות ערך לנזק של סיגריה לפי הארגון העולמי לסוכרת.
אני מתכוון במינונים הגיוניים נגיד סייקל ראשון טסט או סייקל ראשון קלן

תרופה לבעיות נשימה של סוסים ומשמש באופן לא חוקי לפיטום עגלים.
ועלול לגרום למוות פתאומי, ומלא בתופעות לואי.

אה.. וכמעט שכחתי, הוא גם שורף שומנים לא חוקי.
מכון וינגייט - האתר הרשמי - Wingate - תזונה
נו באמת.. הגזמת. אני לא שמעתי על מקרה של מישהו שלקח מינון סביר ומת מקלן.
אני מתכוון במינונים הגיוניים נגיד סייקל ראשון טסט או סייקל ראשון קלן
דברים שונים לא יודע מה ההשוואה הזאת. פגיעות שונות בגוף

למה אנחנו לוקחים חומרים ומאמינים שזה בסדר ? אף אחד לא מאמין שזה בסדר יום התשלום מגיע מתי שהוא. כל אחד והמטרות שלו בחיים, יש אנשים שרואים אותך מהצד מרים משקולות וחושבים איזה טיפש זה מה שהוא עושה בכדי לשבור שיאים? ויש כאלה שרוצים להגיע לגוף מסוים ואין מה לעשות מיץ גזר לא יעזור להם להגיע
אני בסך הכל רוצה להבהיר לאלה שחושבים שאין בזה סכנות, שיש.
אם אתה לוקח בידיעה שתשלם מחיר על זה, חופשי, אני לא אעצור אותך. אבל יש כל כך הרבה אנשים שלא יודעים למה הם נכנסים.
אתה לא לקחת סטרואידים אתה רק קורא מאמרים מהצד, וכמה זה לא טוב וכו' יש מקרים שסטרואידים מצילים חיים, יש טיפולים בסטרואידים אלה תרופות שהומצאו לשם טיפול מחלות גם ככה שאין הבד
אני בטוח שיש מכרים גם שאלכוהול הציל חיים, זה לא הופך את זה לבריא.
אם הלכתי ברחוב, והתנפל עלי מישהו, ושברתי לו על הראש בקבוק בירה, אז אפשר לומר שאלכוהול הציל אותי, זה פתאום נהיה בריא בגלל זה? לא.
מי שבוחר לקחת חומרים זה זכותו בין אם זה טוב או לא. אנחנו כאן כדי לנסות לעזור לא להיות אבא ואמא של אנשים.
אתה תעזור לאנשים שעשו טעויות ולקחו חומר או מינון לא נכון, ואני אנסה למנוע מאנשים בכלל להזיק לעצמם.
זה לא להיות אבא של מישהו, זה להביע את דעתי בפורום.
למה זה לגיטימי להמליץ על חומר שלא חוקי, אבל לא לגטימי להמליץ להתרחק מזה?

אני מסכים עם הרבה מהדברים שאמרת, אני פשוט חולק על הגישה.
נו באמת.. הגזמת. אני לא שמעתי על מקרה של מישהו שלקח מינון סביר ומת מקלן.
ואני עוד לא שמעתי שמישהו מת מעישון, או אלכוהול.

אם אתה לוקח בידיעה שתשלם מחיר על זה, חופשי, אני לא אעצור אותך. אבל יש כל כך הרבה אנשים שלא יודעים למה הם נכנסים.

אני בטוח שיש מכרים גם שאלכוהול הציל חיים, זה לא הופך את זה לבריא.
אם הלכתי ברחוב, והתנפל עלי מישהו, ושברתי לו על הראש בקבוק בירה, אז אפשר לומר שאלכוהול הציל אותי, זה פתאום נהיה בריא בגלל זה? לא.

אתה תעזור לאנשים שעשו טעויות ולקחו חומר או מינון לא נכון, ואני אנסה למנוע מאנשים בכלל להזיק לעצמם.
זה לא להיות אבא של מישהו, זה להביע את דעתי בפורום.
למה זה לגיטימי להמליץ על חומר שלא חוקי, אבל לא לגטימי להמליץ להתרחק מזה?

אני מסכים עם הרבה מהדברים שאמרת, אני פשוט חולק על הגישה.

ואני עוד לא שמעתי שמישהו מת מעישון, או אלכוהול.

מה שתגיד.

אם אתה לוקח בידיעה שתשלם מחיר על זה, חופשי, אני לא אעצור אותך. אבל יש כל כך הרבה אנשים שלא יודעים למה הם נכנסים
הבעיה היא שההבהרות שלך מוגזמות ברמה קיצונית שספק אם בכלל יקרה לבן אדם הפרטי שלוקח מינונים 'סבירים'.
טוב, מהתנסות שלי עם הקלן.. לקחתי של בלקן (הדבר הכי קרוב לרפואי שיש) במשך שבועיים. לא חוויתי תופעות לוואי פרט לחום גוף והגעתי למינון של 120 mcg והצלחתי לרדת איזה 2 וחצי קילו.
אבל שוב, זה אני.

השאלה היא גם מה קורה כשמפסיקים לקחת את זה...
הגוף לא מפתח תלות?
כאילו, הוא לא יחטוף איזשהו קריז ויתחיל לאגור שומן בטירוף?

המלצה שלי שאנשים לא יתקרבו לקלן, עדיף אפדרין אם כבר

קלן יחסית בטוח עד לרגע שאתה לא יודע להבדיל בין
" כל המוסיף הרי זה משובח" לבין " כל המוסיף גורע"

נערך לאחרונה:
השאלה היא גם מה קורה כשמפסיקים לקחת את זה...
הגוף לא מפתח תלות?
כאילו, הוא לא יחטוף איזשהו קריז ויתחיל לאגור שומן בטירוף?
עליה של נוזלים קטנה כל עוד את שומרת על תזונה. בכל מקרה זה לא בשבילך. ולא הגוף לא מפתח תלות זה לא סם.

קחי עוגיית עבאדי לפני אימון, עושה פלאים

חחחח השם ישמור, לקיחת עוגית עבאדי עלול לגרון לסתימת עורקים עקב חומר הקרוי "מרגרינה", או בשמו המדעי "שמן צמחי מוקשה חלקית".
יש לך מושג כמה אנשים מתו מסתימת עורקים רק בשנה החולפת??

חחחח השם ישמור, לקיחת עוגית עבאדי עלול לגרון לסתימת עורקים עקב חומר הקרוי "מרגרינה", או בשמו המדעי "שמן צמחי מוקשה חלקית".
חחח אכלתי פעם עוגיית עבאדי חירבנתי אותה שלמה, לא מתפרק בקיבה החרא הזה

חחח אכלתי פעם עוגיית עבאדי חירבנתי אותה שלמה, לא מתפרק בקיבה החרא הזה

יש לי משהו להגיד אבל אני אסתום.
לסתום.
לסתום.
לסתום.
גם קבב.
- שיט! 🤦‍♂️

את יכןלה להגיד פשוט אוטם לב ואם את רוצה "לרדת לעם" אפשר בהחלט להגיד התקף לב בגלל פקקת עורקים או בגלל קריש דם שנוצר ונסחף ללב או למוח שיצר שבץ מוחי ... בכל מקרה זה מאוד מטעה מה שאמרת שמירה תקינה על רמת כולסטרול ופרופיל שומנים תקין בדם לא צריך להוות בעיה עם אכילת עבאדי פעם ב למרןת שבצבא זה היה הדבר האוהב עליי

את יכןלה להגיד פשוט אוטם לב ואם את רוצה "לרדת לעם" אפשר בהחלט להגיד התקף לב בגלל פקקת עורקים או בגלל קריש דם שנוצר ונסחף ללב או למוח שיצר שבץ מוחי ... בכל מקרה זה מאוד מטעה מה שאמרת שמירה תקינה על רמת כולסטרול ופרופיל שומנים תקין בדם לא צריך להוות בעיה עם אכילת עבאדי פעם ב למרןת שבצבא זה היה הדבר האוהב עליי

אני מדמיינת?
או שאשכרה ענית לי על זה עכשיו תשובה מנומקת 🤣
הרסתתת:lol:🤣😆

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית