מה אתם שומעים באימונים?

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
היי חברים, אשמח לשמוע מה אתם שומעים בזמן האימון. אני אישית לא יכול להתאמן בלי הפלייליסט שלי. אני אישית שומע בעיקר Raubtier, Sabaton, Ex Deo ו-Amon Amarth. מי שלא מכיר את אלה חייב להכיר. אשמח להכיר עוד דברים טובים מה שהחבר'ה פה שומעים.

האמת שהזמן היחיד שבו אני יכול להתעדכן בפיד של ערוצי הפאוורלפטניג שלי זה הזמן אימון זה מכניס אותי לאווירה וזה בהחלט עוזר להסתכל על ביצוע תרגילים שונים בזמן האימון

על מה הכי ממליץ?

אלה אבל זה הטעם שלי והוא כבד יחסית

בבלאק מטאל:

Dark Funeral
Darkthrone
Satanic Warmaster
Burzum
Inquisition
Sumonning
Windir
Archgoat

בדת' מטאל:

Temple Of Void
Rings Of Saturn
Katalepsy
Undergang
Necros Christos
Old Mans Child
Cerebral Rot

James Brown, Queen, Elton John, Peter Fox, Juli, Caravan Palace, LCD Soundsystem, Boston, Journey, Michael Jackson, Ram Jam, Grease Soundtrack, Eye of the Tiger, Parov Stelar

• פותח/ת השרשור
האמת שהזמן היחיד שבו אני יכול להתעדכן בפיד של ערוצי הפאוורלפטניג שלי זה הזמן אימון זה מכניס אותי לאווירה וזה בהחלט עוזר להסתכל על ביצוע תרגילים שונים בזמן האימון
רעיון טוב, במיוחד אם נחים 5 דקות ומעלה בין הסטים.

הבעיה שבחדר כושר בכל מקרה יש מוזיקה והיא גרועה מאוד.

• פותח/ת השרשור
מה אני היחיד ששומע ים תיכוני?
אולי אני באמת ערס
קשה לי להבין כל דבר שהוא לא מטאל באימון, וזה בכלל יהרוג לי את האימון אם אשים את זה. לא רואה את עצמי שומע אייל גולן לפני סט קשה של סקוואט.

מה אני היחיד ששומע ים תיכוני?
אולי אני באמת ערס

הכל טוב, שומע את 2 סוגי המוסיקה.

אצלי משום מה שום דבר לא "עובר חלק" חוץ ממזרחית וקצת ישראלי באירובי(וזה לא שלא ניסיתי דברים אחרים, אפילו הורדתי ספוטיפיי למכשיר).

אולי בגלל שאני כבר רגיל לרוטינה של השירים האלה או שבגלל שחלקם באמת נותנים לי מוטיבציה.

תאר לך אתה רץ 25 דק' על הליכון, נשאר לך עוד 5 דק' ריצה, כולך מזיע, החולצה שלך כולה(וכשאני אומר "כולה רטובה" אני לא צוחק)רטובה, אתה גמור מת ופתאום אתה שם ביוטיוב את "אני יכול" של סאבלימנל, הצל ורון שובל - אין מצב שזה לא ממריץ אותך אפילו קצת. סאבלימינאל עם הקול רפי גינת שלו "אז אני יכול אני יכול" ורון שובל נותן לו ברקע בסילסולים "אני יכוללללללללללללל"

חולה על שירים ישנים יותר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית