Gh

• פותח/ת השרשור Chicago
  • פורסם בתאריך

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
איך ה gh ?

ממה שהבנתי מומלץ 4-5iu כל יום. מחלוק ל2 ביום?
יש הפסקה יום אחד כל שישה ימים ?
מתכוון לקחת אותו בלי טסט רק גיאץ נקי.. קראתי כמה דעות לפה ולפה חלק אומרים שלא שווה חלק אומרים שכן.

קבצים מצורפים

• 1DD2DF18-4B6A-4F7A-80DE-42C9AC019315.png
    1DD2DF18-4B6A-4F7A-80DE-42C9AC019315.png
    KB 207.8 · צפיות: 220
Gh בלי טסט לא ממש שווה
אם מכניסים GH במהלך סייקל של לפחות טסט עם נניח טרן ,דקה ,אנדרול יכול להביא תוצאות
לאורך הזמן , הורמון גדילה זה יותר לטווח הארוך..

אם אתה מתכנן סייקל לטווח ארוך, אני אשמח אם תפתח לוג, ותכתוב מה הרגשת בשימוש:
שינוי במראה/אחוז שומן/משקל גוף/משקלי עבודה, תופעות לוואי (כאבי ראש, חוסר תחושה בידיים), מה איכות השינה, ובדיקות דם כלליות (לא פרופיל הורמונלי, אלא כדי לראות איך החומר משפיע על ספירת דם/כימיה/פרופיל שומנים), עד כמה אתה אנרגטי/חיובי במהלך היום, ואם יש שקעים באזורי הזריקה.
תודה.

• פותח/ת השרשור
שינוי במראה/אחוז שומן/משקל גוף/משקלי עבודה, תופעות לוואי (כאבי ראש, חוסר תחושה בידיים), מה איכות השינה, ובדיקות דם כלליות (לא פרופיל הורמונלי, אלא כדי לראות איך החומר משפיע על ספירת דם/כימיה/פרופיל שומנים), עד כמה אתה אנרגטי/חיובי במהלך היום, ואם יש שקעים באזורי הזריקה.
תודה.
תיהיה בטוח שיהיה לוג כזה ! אני רק צריך עוד קצת לקרוא

@Dr Diesel*

נערך לאחרונה:
תודה.

אני בעד.. ומאמין שלא מעט פה בפורום בעד 😃

• פותח/ת השרשור
לפי 5iu . זה כל שבוע חפיסה של 12 מג
אני קורא תגובות לא טובות בפורום על הגנוטרופין

נערך לאחרונה:
5 יחידות ביום אדיאלי אין צורך בהפסקה, תהיה במעכב אחרי הסוכר בדם, הסייקל הורמון גדילה לא יניב כלום בטווח הקצר במיוחד לבד ,
העדיפות לשלב עם טסטוסטרון ועוד סטראויד כולשהו ולמשוך אותו עד אחרי הPct עוזר לשמר את המסה

• פותח/ת השרשור
לא רוצה לעשות עוד סייקלים הבנתי את הקטע וזה הספיק לי... ואני לא בונה על גיאץ לטווח קצר

שאלה לי כאן לאנשים.. למה לא לתסף בmk667 ולחסוך מלא כסף במקום לקחת זריקות של הורמון גדילה ? Mk יכול להביא מינון של 4 iu hgh ותוספת נכבדה של igf1.

@Chicago אני במקומך עושה בכיף את הGH הזה 4iu וכשמגיע ל7 חודשים ביחד עם הGH מתחיל סייקל חמוד של 300-400mg טסט ואולי כדור/Sarms ותיראה מזה 🏋️😅 .
וממשיך אחריו GH האמת שאם הסוכר לא יכבה לך את הלבלב .. GH יכול להיות לכל החיים . 🏋️😅

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית