עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לגבי מינון התחלתי אפשר 4 יחידות בבוקר או לחלקיודע שזה רק לטווח הארוך לקחתי בחשבון
תיהיה בטוח שיהיה לוג כזה ! אני רק צריך עוד קצת לקרואאם אתה מתכנן סייקל לטווח ארוך, אני אשמח אם תפתח לוג, ותכתוב מה הרגשת בשימוש:
שינוי במראה/אחוז שומן/משקל גוף/משקלי עבודה, תופעות לוואי (כאבי ראש, חוסר תחושה בידיים), מה איכות השינה, ובדיקות דם כלליות (לא פרופיל הורמונלי, אלא כדי לראות איך החומר משפיע על ספירת דם/כימיה/פרופיל שומנים), עד כמה אתה אנרגטי/חיובי במהלך היום, ואם יש שקעים באזורי הזריקה.
תודה.
אם אתה מתכנן סייקל לטווח ארוך, אני אשמח אם תפתח לוג, ותכתוב מה הרגשת בשימוש:
שינוי במראה/אחוז שומן/משקל גוף/משקלי עבודה, תופעות לוואי (כאבי ראש, חוסר תחושה בידיים), מה איכות השינה, ובדיקות דם כלליות (לא פרופיל הורמונלי, אלא כדי לראות איך החומר משפיע על ספירת דם/כימיה/פרופיל שומנים), עד כמה אתה אנרגטי/חיובי במהלך היום, ואם יש שקעים באזורי הזריקה.
תודה.
בגלל זה פתחתי את הפוסט הזה. לשמוע חוות דעת של מנוסים ומבינים ממנימה הטעם ההורמון גדילה בלי חומרים ?
בזבוז כסף מטורף בשביל תוצאות מינימליות
Mk677 חומר חלששאלה לי כאן לאנשים.. למה לא לתסף בmk667 ולחסוך מלא כסף במקום לקחת זריקות של הורמון גדילה ? Mk יכול להביא מינון של 4 iu hgh ותוספת נכבדה של igf1.
איך אפשר להשוות אותו ל gh ?Mk677 חומר חלש