עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואוו עזרת לי המון! תןדהאחלה
תודה! יש תןכנית אחרת שלדעתך תקדם אותי יותר? והאם שווה כדאי לי אולי להכניס יותר חזרות בתרגילים לשרירים המורכביםדדליפט הייתי מכניס לפחות 2 סטים, אבל חוץ מזה לא רואה משהו בעייתי במיוחד
דדליפט הייתי מכניס לפחות 2 סטים, אבל חוץ מזה לא רואה משהו בעייתי במיוחד
ההתלבטות העיקרית שלי היא האם לשים 6 חזרות לשריר גדול או 8 או אולי אפילו יותר. לא כל כך יודע איך להחליט. חלק אומרים שכמה שפחות יותר טוב וחלק אומרים שעדיף יותר.נראה ממש טוב אבל אין פה על מה להעביר ביקורת כשלא אמרת
מטרה
תכנון התקדמות
התלבטויות אולי אם יש לך וכו
לא יודע, תלוי מה המטרה שלךיש תןכנית אחרת שלדעתך תקדם אותי יותר?
תלוי במטרהוהאם שווה כדאי לי אולי להכניס יותר חזרות בתרגילים לשרירים המורכבים
המטרה היא לעלות במסה. סורי, לא שמתי לב שלא כתבתילא יודע, תלוי מה המטרה שלך
תלוי במטרה
זה דיי נראה תכנית פאוורבילדינג "אולטימטיבית" בצורה כזו או אחרתהמטרה היא לעלות במסה. סורי, לא שמתי לב שלא כתבתי
אז אתה אומר שכשעושים 6 חזרות זה יותר פאוורבילדיניג וכשעושים 8 חזרות זה יותר פיתוח גוף? אותי מעניין פיתוח מסת שריר. חיצוני בעיקר...זה דיי נראה תכנית פאוורבילדינג "אולטימטיבית" בצורה כזו או אחרת
אם אתה מתכנן דגש גדול על בילדינג תתחיל לתרגל טווחי חזרות של 8+ ולעיתים לעשות אימונים לחמישיות/שישיות או אפילו בכלל לא (אין איתם בעיה) הייתי ממליץ שתחשוב מה "ימקסס" תוצאות למטרה הספציפית שלך, 2 מטרות בו זמנית לא אומרות סתירה ביניהם ובמידה ואתה רוצה פאוורבילדינג זה נראה אחלה
למרות שיש התנגדויות למיניהם לסוג אימונים הזה (למונח הספציפי הזה)
אם המטרה היא נטו בניית שריר ולא להתחזק התוכנית הזאת תהיה סבבה כדי לחזור לעצמך, אבל אחרי זה תצטרך תוכנית עם יותר נפחהמטרה היא לעלות במסה. סורי, לא שמתי לב שלא כתבתי
אין הבדל מהותי בין 6 ל-8 חזרות, אבל ככל שמספר החזרות נמוך יותר יש יותר אלמנט של כוח, והנפח יורד כתוצאה מזהאז אתה אומר שכשעושים 6 חזרות זה יותר פאוורבילדיניג וכשעושים 8 חזרות זה יותר פיתוח גוף? אותי מעניין פיתוח מסת שריר. חיצוני בעיקר...
הבנתי. אם זה לא טרחה יותר מדי עבורך אשמח אם תגיד לי כמה חזרות/סטים לעלות ואיפה עם הזמן או בכלל להוסיף עוד תרגילים. אני גם לא רוצה להגזים ובכך לא לתת לשריר זמן להתאושש.אם המטרה היא נטו בניית שריר ולא להתחזק התוכנית הזאת תהיה סבבה כדי לחזור לעצמך, אבל אחרי זה תצטרך תוכנית עם יותר נפח
אין הבדל מהותי בין 6 ל-8 חזרות, אבל ככל שמספר החזרות נמוך יותר יש יותר אלמנט של כוח, והנפח יורד כתוצאה מזה
שמע, כך בעירבון מוגבלאז אתה אומר שכשעושים 6 חזרות זה יותר פאוורבילדיניג וכשעושים 8 חזרות זה יותר פיתוח גוף? אותי מעניין פיתוח מסת שריר. חיצוני בעיקר...
זה כבר יהיה ממש לבנות תוכנית, תנסה בינתיים לעבוד עם מה שרשמתהבנתי. אם זה לא טרחה יותר מדי עבורך אשמח אם תגיד לי כמה חזרות/סטים לעלות ואיפה עם הזמן או בכלל להוסיף עוד תרגילים. אני גם לא רוצה להגזים ובכך לא לתת לשריר זמן להתאושש.