הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי יכול להכניע את חביב נורמגדוב

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך
רק אני חברים, מחכה בקוצר רוח לקרב חוזר.
אם תגיע לקרב כשאתה כבוי, התוצאה לא תהיה שונה.

צפיתי עכשיו בקטעים נבחרים מקונור נגד חביב.
סטרייקינג איטי ולא מדוייק (ומדובר על לוחם שהיה הסטרייקר הכי טוב בארגון בתקופתו), כבד על הרגליים, ונראה ממש כבוי ולא משוחרר.
ולא מספיק קונדישנינג.

דעה לא פופולרית - לא חובב mma זה מאוד משעמם לצפות במיוחד בקרקע
מה גם שרמת האגרוף היא די בינונית מינוס
מעדיף לצפות בקרב האבקות/אגרוף ישן וטוב

מה?? פטיס לא שבר את כף הרגל לא היה שם נוקאאוט נייט לקח את הקרב כי הוא שלט בו רוב הזמן
שבר ועוד איך שבר. זה שהוא גבר מטורף והמשיך כאילו כלום זה משהו אחר. זה קרא כשהוא נתן לוטו קיק שנייט בדק ואז הוא נפל. תראה באינסטגרם שלו
צר לי לאכזב חברים אבל קוניר לא ינצח את חביב גם עוד שלוש קרבות שיעשו. הסטייל של חביב ינצח את קונר כל פעם. קונור יכול להתאמן על ההאבקות שלו מהבוקר עד הלילה, זה לא יעזור לו. אי אפשר בכמה חודשים (או אפילו כמה שנים) להשלים פער עם מישהו שמאז שהוא הולך על הרגליים מתאבק

• פותח/ת השרשור
שבר ועוד איך שבר. זה שהוא גבר מטורף והמשיך כאילו כלום זה משהו אחר. זה קרא כשהוא נתן לוטו קיק שנייט בדק ואז הוא נפל. תראה באינסטגרם שלו
צר לי לאכזב חברים אבל קוניר לא ינצח את חביב גם עוד שלוש קרבות שיעשו. הסטייל של חביב ינצח את קונר כל פעם. קונור יכול להתאמן על ההאבקות שלו מהבוקר עד הלילה, זה לא יעזור לו. אי אפשר בכמה חודשים (או אפילו כמה שנים) להשלים פער עם מישהו שמאז שהוא הולך על הרגליים מתאבק
לטוני יש ידיים ארוכות וגם רגליים הוא חייב לשמור מרחק מחביב ולהשתמש ביתרון שלו להוציא אגרופים ובעיטות אם הוא יצליח לחמוק מהטייקדאונס של חביב הוא יקח את הקרב מהר מאוד

אם הוא יצליח לחמוק מהטייקדאונס של חביב הוא יקח את הקרב מהר מאוד
חחח כל פעם מצחיק אותי מחדש לשמוע את המשפט המפגר הזה לפני קרב של חאביב...
חאביב עמד עם אחד הסטרייקרים הטובים בUFC וגם שם שיחרר לו אגרופים לפני שהוריד לקרקע
יש הבדל ענק בין האבקות לסאמבו, בסאמבו יש גם קרבות שנגמרים לפני הירידה לקרקע.
בקיצור פרגוסון יגמור בדיוק כמו קונור ופורייה.
עד שלא יבוא מישהו עם שליטה טובה על הקרקע או לפחות יכולת להיות פאסיבי ולא לבזבז אנרגיה מיותרת על הקרקע, לא יהיה סיכוי מול חאביב
פורייה יכל לסיים את זה בפוקס עם הגליוטינה אבל הוא כל כך חסר ניסיון שלא הצליח לנצל את הטעות הקטנה הזאת...​

חאביב עמד עם אחד הסטרייקרים הטובים בUFC וגם שם שיחרר לו אגרופים לפני שהוריד לקרקע
עד שלא יבוא מישהו עם שליטה טובה על הקרקע או לפחות יכולת להיות פאסיבי ולא לבזבז אנרגיה מיותרת על הקרקע, לא יהיה סיכוי מול חאביב
פורייה יכל לסיים את זה בפוקס עם הגליוטינה אבל הוא כל כך חסר ניסיון שלא הצליח לנצל את הטעות הקטנה הזאת...​
מחכה לעיצוב פנים של חביב

upload_2019-9-11_11-40-42.png

• פותח/ת השרשור
נייט דיאז? חגורה שחורה דאן 2 בגיוגיטסו

מפלצת מפלצת אבל לדעתי לא באמת ניצח את רומרו :/
רומרו לקח, השיפוט בUFC בדיחה. קח דוגמא את הקרב של ברבוסה שני שופטים שונים הביאו 30-27 לשני הצדדים

שניהם מפלצות אבל קוסטה גדול יותר פיזית, בקרב הוא היה כמעט 100 קילו, מעניין לראות איך אדסניה שהוא חלש יחסית פיזית יתמודד איתו

רומרו לקח, השיפוט בUFC בדיחה. קח דוגמא את הקרב של ברבוסה שני שופטים שונים הביאו 30-27 לשני הצדדים

שניהם מפלצות אבל קוסטה גדול יותר פיזית, בקרב הוא היה כמעט 100 קילו, מעניין לראות איך אדסניה שהוא חלש יחסית פיזית יתמודד איתו
חכה חכה עוד אל תקרא לו האלוף החדש, אני לא לטובתו מול וויטקר. וכן, ברבוזה נשדד.. עצוב ראיתי את זה בלייב הפנים שלו אמרו הכל

• פותח/ת השרשור
חכה חכה עוד אל תקרא לו האלוף החדש, אני לא לטובתו מול וויטקר. וכן, ברבוזה נשדד.. עצוב ראיתי את זה בלייב הפנים שלו אמרו הכל
סליחה על הבורות אבל מה היתה הייחודיות של אנדרסון סילבה?
חביב זה ההיאבקות
נייט דיאז זה קרקע
וסילבה?

סליחה על הבורות אבל מה היתה הייחודיות של אנדרסון סילבה?
חביב זה ההיאבקות
נייט דיאז זה קרקע
וסילבה?
חחח זה לא בורות הכל טוב אחי

הייתה סטרייקר מעולה. מעבר לסקילס היה מאוד מאוד טכני ומחושב. הוא היה הראשון שממש עלה על זה שב- mma, עוד יותר מבאגרוף קלאסי נוטים להיות אובר אגרסיביים וככה לחשוף את עצמך לקאונטר. יש לו קרבות שלמים שהוא היה נצמד לקייג׳ ומחכה שיזרקו לעברו אגרופים. היה לו זמן תגובה וטכניקה מדהימה, תזוזת ראש מהחלקות שהיו אי פעם הייתי אומר. מעבר לזה, היה לו גם bjj לא רע בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית