הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בטסט לפיצוי/ריפוי

GymMasters

משתמש מתחיל
35
5
נק' מוניטין:
2
35
5
שלום לכולם!
עיניין אותי במיוחד אופן הפעולה של שימוש בטסטוסטרון על שירירים חלשים במיוחד ואני אסביר את הכוונה שלי.
אדם מבולבל בחייו שמעולם לא השקיע בפלג גוף תחתון ורק בפלג עליון ונראה כמו איזה חייזר יכול לפצות אם ישתמש בטסט, כלומר האם התוספת הזאת תתן לו נקודת התחלה מהירה יותר לבנייה מאפס של פלג תחתון... (מקווה שהבנתם)
נושא שני זה אדם שסובל מפציעות קטנות ודלקות בגלל מבנה גוף ושרירים שלא עבדו עליהם מעולם, האם תוספת טסט תתרום לו בריפוי הדלקות והפציעות בתגובה לכך שהיא תשפר את השרירים הבסיסיים החלשים שלו.
מקווה שזה דיי מובן אשמח לתשובות עינייניות ולא מתנשאות אני באמת מנסה ללמוד קצת על תוספת הטסט מעבר רק למה שהוא מוכר.

טסט חיצוני מאיץ התאוששות בצורה מטורפת , לי אישית הייתה דלקת בפקטורליס באמצע למשך שנה לערך שלא עברה התחלתי סייקל והיא עברה לאחר שבועיים לשאלתך לגבי התאוששות , לגבי מבנה גוף עליון ותחתון ניתן לשפר באופן טבעי את האיזור התחתון או העליון אין צורך בסטרואידים סטרואידים ימקסמו את התוצאות שלך בצורה חזקה מאוד בשילוב עם תזונה נכונה ואימונים חזקים , כשאתה בסייקל הכל משתפר כל העניין הוא לשמר את זה באוף סייקל .

לי אישית הייתה דלקת בפקטורליס באמצע למשך שנה לערך שלא עברה התחלתי סייקל והיא עברה לאחר שבועיים
כן אבל זה לא אותה דוגמא כמו המצב שלו
אתה באת עם פציעה אחריי שאתה מתאמן מתקדם של שנים, שכל השרירים הרצועות הגידים מעל הרמה הטבעית שלך .
והמצב אצלו שונה .
נושא שני זה אדם שסובל מפציעות קטנות ודלקות בגלל מבנה גוף ושרירים שלא עבדו עליהם מעולם, האם תוספת טסט תתרום לו בריפוי הדלקות והפציעות בתגובה לכך שהיא תשפר את השרירים הבסיסיים החלשים שלו
שלא עבדו עליהם מעולם , 🙁🫤 להכניס טסט ברמה כזאת זה חוצפה וציפצוף על הבריאות .

נערך לאחרונה:
מה שאמרתי שהתועלת של טסט בהתחלה כל כך מינורית, שזה לא שווה את הנזק.
ושתוכנית נכונה, תקדם הרבה יותר מטסט על תוכנית גרועה.
טסט עם תוכנית טובה אולי תקדם מעט יותר מאשר בלי טסט, אבל בתקופה הקצרה שאחרי הסייקל הכל ישתווה לאותו אחד בלי טסט.
כך שבטווח הארוך באמת שאין תועלת בטסט בהתחלה.
זה לא נכון....
Testosterone dose-response relationships in healthy young men. - PubMed - NCBI

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית