הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הריון בזמן סייקל..

daniel02

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
שלום לכולם.. אני בן 29 מתכוון להתחיל סייקל די עדין מאמין שיהיה שם gh טסט ואשלב עוד משהו עדיין לא ישבתי לתכן אותו. אבל בכל זאת מעוניין לשאול, אני ואישתי מכננים גם להיכנס להריון בחצי שנה הקרובה..
חשוב לי רק לציין שזה לא סייקל ראשון וגם לא שלישי. האם זה אפשרי בזמן הסייקל? אם כן מה מומלץ לשלב בסייקל בשביל להשביח את הזרע
אשמח להמלצות ודיס המלצות להבין אם מתאים שאכנס לזה עכשיו או לא
עשיתי בדיקות זרע וגם בדיקות דם, הכל יצא די תקין ומאפשר הריון ספונטני במצב ללא חומרים.
ועוד שאלה, מה אתם חושבים על טסט רופאי ( במרשם) לסייקל עצמו? הבנתי מאנשים שהוא לא בשיא

בלי קשר להאם זה אפשרי או לא מבחינת תקינות הזרע, אני לא מאמין שמומלץ לעשות את זה.
הסייקל עלול להשפיע על איכות הזרע ואולי יהיה לזה השפעה על מהלך ההריון או התפתחות העובר גם במקרה של הפריה.
כרגע אין לזה ממש ראיות מחקריות, אבל זה לא משהו שחקרו כמעט, וזה לא משהו שהייתי מעדיף להסתכן עליו

מחזק את @kotzer
בעבר שרציתי לטפל בבעיה ולהכניס טסט,האנדו התעקש ממש שלא לאפשר לי,היינו בטיפולי ivf.
הוא אמר שזה מרסק את הזרע גם את הצמיגות וגם את התנועתיות!
לפי דעתי ביג no no

בעיקרון hcg עם הסייקל זה הסיבה היחידה לקחת - כדי שיהיה אפשר להיכנס להריון. חבל אבל להסכים עם קוצר, שאין שום היגיון לעשות סייקל אם יש תכנון להכניס להריון.

כן אפשר להקפיא זרע, באמת עוד פתרון - אבל נראה לי שאין תחליף לדרך הטבעית לא ככה?

לא מבין כלום בחומרים, אבל התקופה בה מנסים להכנס/להכניס להריון גם ככה מתוחה , לחוצה ומלאת אי וודאות.

לא הייתי מכניס למשחק גם חומרים שיכולים להפריע בתהליך.

אני אישית הייתי מזריק טסט ישר לעובר... 🤬

גבר תכבד את אישתך ואת התהליך... אני בטוח שאתה יכול להמתין עם הסייקל כמה חודשים.
או לפחות תחכה "שיקלט" והכל יהיה תקין בשביל להתחיל...

סלח לי אבל זה להתגרות בגורל שלך.
עשית כמה סייקלים ואלוהי הזרע היה איתך ולאחר בדיקות אמרו לך שאתה כשיר לפעולת פרו ורבו ואתה עוד שוקל להכנס לסייקל טרם הנסיון להכניס להריון?

תכניס להריון כמו שצריך ואז תכנס לסייקל, הסייקל יחכה לך, דור ההמשך שלך לא תמיד יחכה.

עשית כמה סייקלים ואלוהי הזרע היה איתך ולאחר בדיקות אמרו לך שאתה כשיר לפעולת פרו ורבו ואתה עוד שוקל להכנס לסייקל טרם הנסיון להכניס להריון?

תכניס להריון כמו שצריך ואז תכנס לסייקל, הסייקל יחכה לך, דור ההמשך שלך לא תמיד יחכה.
סייקל יכול לגרום לעקרות?אפילו סייקל בודד?

טוב אין מה להוסיף...יפה אמרת

ככה חלק גדול מהאנשים עושים, אבל אם דחוף לך בכל זאת להזריק אתה יכול להקפיא זרע זה מחזיק להרבה שנים
גם חולי סרטן לפני הטיפולים מקפיאים זרע
ממש לא דחוף לי,רק התחלתי להתאמן אחרי כמה שנים טובות של אימונים,נזריק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית