הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון : LGD-4033 וMK-667

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
שלום לכולם,

אשמח לתת עדכון לגבי התקדמות שלי בסייקל של mk667 במינון של 20~25 מ"ג וlgd-4033 במינון של 5 מ"ג. הסייקל עצמו יימשך עד 8 שבועות כאשר את הmk אני אמשיך לקחת.
אז כמה פרטים על עצמי: התחלתי את הסייקל על 11%~ שומן במשקל 77 קילו אחרי חיטוב. שומר על מאזן ניטרלי + של 2200~2300 קל'.
כרגע שוקל בערך 81 קילו עם אותו אחוז שומן ואני נכנסתי לשבוע החמישי של הסייקל.

מבחינת משקלים: חזרתי לעשות סקוואט אחרי הרבה זמן שלא עשיתי. בתחילת הסייקל 100 קילו אם אני זוכר נכון וכרגע עומד על 130 ל5 חזרות כפול 3. יש חשד לאימון יתר בתרגיל אז כרגע אני במנוחה עם זה.
חזה: 107.5 ל8 חזרות כפול 3 בתחילת הסייקל, וכרגע עומד על 115 ל8 כפול 3 והיד עוד נטוייה. מתכנן להגיע ל120.
דדליפט: 140 ועלה ל150 5 כפול 3.
פרס: 50 קילו ועלה ל55 ל8 כפול 3.
בנץ' עליון: 77.5 קילו ועלה ל90 ל8 כפול 3.

התחלתי לעשות תרגילים חדשים אחרים במסה אז קצת קשה לקבל אינדקציה אבל אוסיף על כל מקרה:

חתירה עם משקולת יד: 27.5 קילו וכרגע עומד על 45 ל10 כפול 3.
פרפר עם משקולות: 15 קילו וכרגע עומד על 25 קילו ל10 כפול 3.

בשבוע הראשון של הסייקל הייתה לי פציעה במרפקים בעקבות הסקוואט (אחיזה לא נכונה) מה שהשפיע על שאר התרגילים כמו חזה ודדליפט. הפציעה עדיין נמצאת ברקע אבל פחות מורגשת כי תיקנתי את האחיזה בסקוואט.

לגבי PCT: אין תכנון לקחת שום תרופה רק אם אני אהיה האחוז הקטן שיקבל ג'ינו אז יש נולבה בצד.

מבחינה הרגשה כללית: קצת עייף, אבל לפי דעתי זה נטו בגלל הMK אז העברתי אותו לשעות אחר הצהריים וזה השתפר. לא מרגיש ירידה בטסט', הליבדו תקין.
בתור אחד שמאובחן עם בעיות קשב וריכוז (ADD), שמתי לב לפרט מעניין, אני מרגיש יותר סבלני, כלומר נותן לאנשים לסיים משפט מבלי להתפרץ לתוך הדברים שלהם, לסיים פה ושם מטלות בצורה יותר יעילה ועוד דברים.

עדכון עד כאן 😃

@McGregor

נערך לאחרונה:
Venogen, מחירים פשוט מצחיקים ביחס לאלטרנטיבות
ניסית את שתיהם נארווסלאב והשניה מ''ג מול מ''ג והרגשת הבדל משמעותי ? מאותו סארם ספציפי?
אומר לכם את האמת קשה לדעת היום איזה חברה אמינה יש הרבה וכל אחת מצהירה על בדיקות המעבדה שלה ככה ש...לך תדע מה אתה קונה

• פותח/ת השרשור
ניסית את שתיהם נארווסלאב והשניה מ''ג מול מ''ג והרגשת הבדל משמעותי ? מאותו סארם ספציפי?
אומר לכם את האמת קשה לדעת היום איזה חברה אמינה יש הרבה וכל אחת מצהירה על בדיקות המעבדה שלה ככה ש...לך תדע מה אתה קונה
השירות לקוחות של החברה טובה מדי בשביל להיות לא אמינה. הם שלחו לי mk667 בנוסף במתנה כי שכחו לשלוח לי בפעם הראשונה שהזמנתי וכל התהליך מהרגע ששלחתי להם הודעה ועד הרגע שהודיעו לי שיש משלוח בדרך אליי לקח שעה.
גם לגבי הדילול, מדובר על 1 עד גג 2 מ"ג לפי מה שאנשים מדברים בחול. לא מדובר על חצי מינון או משהו כזה.

השירות לקוחות של החברה טובה מדי בשביל להיות לא אמינה. הם שלחו לי mk667 בנוסף במתנה כי שכחו לשלוח לי בפעם הראשונה שהזמנתי וכל התהליך מהרגע ששלחתי להם הודעה ועד הרגע שהודיעו לי שיש משלוח בדרך אליי לקח שעה.
גם לגבי הדילול, מדובר על 1 עד גג 2 מ"ג לפי מה שאנשים מדברים בחול. לא מדובר על חצי מינון או משהו כזה.
חזק ביותר..אגב ,הזמנתי גם ראד 140והחלטתי להתחיל איתו קודם. אני אחכה עם הlgd כרגע. כמה ימים ראשונים אני מתחיל ב 15 מ''ג אם אני לא מרגיש כלום אני מעלה ל30 מ''ג ונראה איך הולך מקסימום אני אעשה חודש קצר וחזק של 30 מ''ג הכל תלוי בהרגשה.( אגב אני טבעי מעל איזה 17 שנים ) כבר לא ממש עכשיו אבל סבבה, נראה אם זה בכלל עושה משהו..אגב אני לא בודיבילדר או משהו כזה ולא מעניין אותי פיתוח גוף תחרותי. מי שמתאמן פה המון שנים כבר מכיר את ההרגשה שאין ממש תוצאות בגלל זה בכלל חשבתי לנסות סארמס.

• פותח/ת השרשור
שמע, 30 מג של ראד זה מינון גדול מאוד... עדיף שתעשה סייקל של טסט וזהו.

שמע, 30 מג של ראד זה מינון גדול מאוד... עדיף שתעשה סייקל של טסט וזהו.
אני מתחיל 15 מ''ג שבוע ראשון ( לא כתבתי טוב בהודעה הקודמת) ואחרי זה נראה ..תאמת אין לי עצבים לפרק קפסולות אז או שאני אמשיך עם 15 או 30 מ''ג ..שוב הולך לפי הרגשה. לא הולך להתעסק עם טסטוסטרון מעדיף את התופעות לוואי של סארמס . ולא נראה לי שראד חזק כמו סייקל של טסטוסטרון אפילו לא 250 מ''ג כי אני מכיר אנשים שעשו סייקל של טסט ונראה לי שזה הרבה יותר חזק מסארמס במינונים כאלה

אני מתחיל 15 מ''ג שבוע ראשון ( לא כתבתי טוב בהודעה הקודמת) ואחרי זה נראה ..תאמת אין לי עצבים לפרק קפסולות אז או שאני אמשיך עם 15 או 30 מ''ג ..שוב הולך לפי הרגשה. לא הולך להתעסק עם טסטוסטרון מעדיף את התופעות לוואי של סארמס . ולא נראה לי שראד חזק כמו סייקל של טסטוסטרון אפילו לא 250 מ''ג כי אני מכיר אנשים שעשו סייקל של טסט ונראה לי שזה הרבה יותר חזק מסארמס במינונים כאלה
קפסולות של 15 באמת פחות נוח. אגב אל תחשוב שנגיד אתה מפרק קפסולה לחצי אז יש לך שם בהכרח חצי מהכמות (משמע 7.5 מג), זה לא בהכרח מסודר ככה שווה בשווה

קפסולות של 15 באמת פחות נוח. אגב אל תחשוב שנגיד אתה מפרק קפסולה לחצי אז יש לך שם בהכרח חצי מהכמות (משמע 7.5 מג), זה לא בהכרח מסודר ככה שווה בשווה
כן בדיוק, ככה אני גם חושב ( שזה לא מדוייק) בגלל זה אני פשוט אקח 2 אם 15 מ''ג לא יהיה מורגש או אפילו קצת מורגש..

• פותח/ת השרשור
אולי לא חזק כמו טסט, אבל במינון כזה יהיה אפקט חזק על ציר. 30 מג זה מלא אבל אולי יש לך גנטיקה מטורפת ותוכל להחזיק את עצמך עם כזה מינון.

גם 15 מג זה לצורך העניין זה לא מעט אבל די סביל, אנשים בדרכ מסתפקים ב10 מג ומקבלים אחלה תוצאות וגם אפילו במינון של 7.5.

אני לצורך העניין פתחתי את הקפסולות אחד אחד, ערבבתי טוב את החומר ככה שיהיה פיזור כמה שיותר אחיד וחילקתי אותו למינון של 5 מג כל אחד. עבודה של שעה וקצת.

אולי לא חזק כמו טסט, אבל במינון כזה יהיה אפקט חזק על ציר. 30 מג זה מלא אבל אולי יש לך גנטיקה מטורפת ותוכל להחזיק את עצמך עם כזה מינון.

גם 15 מג זה לצורך העניין זה לא מעט אבל די סביל, אנשים בדרכ מסתפקים ב10 מג ומקבלים אחלה תוצאות וגם אפילו במינון של 7.5.

אני לצורך העניין פתחתי את הקפסולות אחד אחד, ערבבתי טוב את החומר ככה שיהיה פיזור כמה שיותר אחיד וחילקתי אותו למינון של 5 מג כל אחד. עבודה של שעה וקצת.
שמע מנסים אם לא מנסים אי אפשר לדעת.. מקסימום אחרי פעם אחת של 30 מ''ג משהו מרגיש לא בסדר אני חוזר ל15 מ''ג..פגיעה בציר נלקחה בחשבון מההתחלה לפי דעתי מי שמפחד מזה לא צריך לגעת בסארמס לקחתי בחשבון הכל ואני בטוח יעלה ל30 מ''ג כדי לראות מה ההבדלים..

אגב 10 מ''ג לראד אמור להיות מינון חלש ממה שהבנתי .. מאנשים ששאלתי אמרו לי שאת התוצאות הכי טובות ראו בין 20-30 מ''ג ..
10 מ''ג חזק לlgd 4033

Rad140 מגיע במינון 10 מ"ג למתאמן הממוצע ..
כשהחברה הזאת שאתה קונה ממנה כבר מוכרת קפסולה עם 15מ"ג כאן חשדתי .
אם לא תרגיש 15 תעלה חופשי ל30 מ"ג כניראה שגם ב30 אין 10 מ"ג חומר אמיתי .

Rad140 מגיע במינון 10 מ"ג למתאמן הממוצע ..
כשהחברה הזאת שאתה קונה ממנה כבר מוכרת קפסולה עם 15מ"ג כאן חשדתי .
אם לא תרגיש 15 תעלה חופשי ל30 מ"ג כניראה שגם ב30 אין 10 מ"ג חומר אמיתי .
החברה שאני קונה ממנה זה narrows labs אמור להיות אמיתי ממה שהבנתי קצת חלש יותר ממה שהם מצהירים אבל לא בהרבה..
מה שכן יש לי שאלה פה למי שניסה rad 140 לפחות ב 10 -15 מ''ג בימים הראשונים מתי הרגשתם שזה מתחיל לעבוד? ולא פסיכולוגי אלא תכלס עובד

החברה שאני קונה ממנה זה narrows labs אמור להיות אמיתי ממה שהבנתי קצת חלש יותר ממה שהם מצהירים אבל לא בהרבה..
מה שכן יש לי שאלה פה למי שניסה rad 140 לפחות ב 10 -15 מ''ג בימים הראשונים מתי הרגשתם שזה מתחיל לעבוד? ולא פסיכולוגי אלא תכלס עובד
לא ניסיתי לבד אלא עם lgd ותוצאות תוך כמה ימים. פחות בהרגשה אלא פשוט בתוצאות. אולי ההרגשה לא כזה שונה בהתחלה, אבל אתה פשוט רואה שמצליח לעלות משקלים כל אימון, ופתאום כל שבוע המג שלך פשוט עולה פלאים

איך אפשר ליצור איתך קשר אחי יש לי שאלה ואני לא מצליח לשלוח הודעה פרטית?
לא ניסיתי לבד אלא עם lgd ותוצאות תוך כמה ימים. פחות בהרגשה אלא פשוט בתוצאות. אולי ההרגשה לא כזה שונה בהתחלה, אבל אתה פשוט רואה שמצליח לעלות משקלים כל אימון, ופתאום כל שבוע המג שלך פשוט עולה פלאים
LGD זה חזק בפני עצמו אז זה לא נראה לי השוואה נכונה אחי..אני חושב שראד לוקח לו זמן כי הנה אני כרגע לא באמת מרגיש משהו מיוחד עדיין. וכמה לקחת מכל אחד מהם בשבוע הראשון?

איך אפשר ליצור איתך קשר אחי יש לי שאלה ואני לא מצליח לשלוח הודעה פרטית?

LGD זה חזק בפני עצמו אז זה לא נראה לי השוואה נכונה אחי..אני חושב שראד לוקח לו זמן כי הנה אני כרגע לא באמת מרגיש משהו מיוחד עדיין. וכמה לקחת מכל אחד מהם בשבוע הראשון?
לקחתי מינון קבוע. לגד 5 וראד 10, שזה חצי מהמומלץ של כל אחד מהם, ועדיין היו תוצאות ממש טובות יותר ממה שציפיתי

לקחתי מינון קבוע. לגד 5 וראד 10, שזה חצי מהמומלץ של כל אחד מהם, ועדיין היו תוצאות ממש טובות יותר ממה שציפיתי
הבנתי..איזו חברה?
אני נותן למינון של 15 מ''ג עוד יום יומיים גג אם אני לא מרגיש שאני חזק יותר באימונים או פאמפ יותר רציני או סיבולת ..אני קופץ ל30 מ''ג ..אני מרגיש שהחרא הזה חלש ( כרגע לפחות)

איך חילקת למינון של 5 מ''ג? קנית קפסולות מיוחדות ? ואיך מדדת 5 מ''ג? זה נשמע סיפור אחושרמוטה למה לא פשוט לקחת יום אחד 10 מ''ג יום אחרי זה לא לקחת ויום אחרי זה שוב לקחת 10 מ''ג? Lgd 4033 האורך מחצית חיים ארוך 36 שעות

הבנתי..איזו חברה?
אני נותן למינון של 15 מ''ג עוד יום יומיים גג אם אני לא מרגיש שאני חזק יותר באימונים או פאמפ יותר רציני או סיבולת ..אני קופץ ל30 מ''ג ..אני מרגיש שהחרא הזה חלש ( כרגע לפחות)

איך חילקת למינון של 5 מ''ג? קנית קפסולות מיוחדות ? ואיך מדדת 5 מ''ג? זה נשמע סיפור אחושרמוטה למה לא פשוט לקחת יום אחד 10 מ''ג יום אחרי זה לא לקחת ויום אחרי זה שוב לקחת 10 מ''ג? Lgd 4033 האורך מחצית חיים ארוך 36 שעות
לא חכם לקחת פעם ביומיים, עדיין לוקחים פעם ביום. מקסימום מקסימום תיקח פעם ערב פעם בוקר ולהפך.

אגב החברה הייתה proven pepetides

לא חכם לקחת פעם ביומיים, עדיין לוקחים פעם ביום. מקסימום מקסימום תיקח פעם ערב פעם בוקר ולהפך.

אגב החברה הייתה proven pepetides
וואלה זה גם רעיון טוב! עדיף מאשר לפתוח קפסולות ולהתעסק עם זה ..גם ככה רוב הסיכויים שהמינון הוא לא מדוייק . כמו שאמרת אפשרות טובה וככה זה יוצא כמו לקחת 5 בכל יום ..אחרי שאני אסיים את הראד 140 ככה אני אעשה את הlgd יש עוד זמן .. אבל ככה אני אעשה את זה במקום להתעסק עם פירוק קפסולות והרכבה שלהם מחדש

עדיף לך לחלק קפסולות ולהרכיב .. בRad140 יהיה לך קפיצות בחומר מחצית החיים שלו פחות מLGD

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית