הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון : LGD-4033 וMK-667

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
שלום לכולם,

אשמח לתת עדכון לגבי התקדמות שלי בסייקל של mk667 במינון של 20~25 מ"ג וlgd-4033 במינון של 5 מ"ג. הסייקל עצמו יימשך עד 8 שבועות כאשר את הmk אני אמשיך לקחת.
אז כמה פרטים על עצמי: התחלתי את הסייקל על 11%~ שומן במשקל 77 קילו אחרי חיטוב. שומר על מאזן ניטרלי + של 2200~2300 קל'.
כרגע שוקל בערך 81 קילו עם אותו אחוז שומן ואני נכנסתי לשבוע החמישי של הסייקל.

מבחינת משקלים: חזרתי לעשות סקוואט אחרי הרבה זמן שלא עשיתי. בתחילת הסייקל 100 קילו אם אני זוכר נכון וכרגע עומד על 130 ל5 חזרות כפול 3. יש חשד לאימון יתר בתרגיל אז כרגע אני במנוחה עם זה.
חזה: 107.5 ל8 חזרות כפול 3 בתחילת הסייקל, וכרגע עומד על 115 ל8 כפול 3 והיד עוד נטוייה. מתכנן להגיע ל120.
דדליפט: 140 ועלה ל150 5 כפול 3.
פרס: 50 קילו ועלה ל55 ל8 כפול 3.
בנץ' עליון: 77.5 קילו ועלה ל90 ל8 כפול 3.

התחלתי לעשות תרגילים חדשים אחרים במסה אז קצת קשה לקבל אינדקציה אבל אוסיף על כל מקרה:

חתירה עם משקולת יד: 27.5 קילו וכרגע עומד על 45 ל10 כפול 3.
פרפר עם משקולות: 15 קילו וכרגע עומד על 25 קילו ל10 כפול 3.

בשבוע הראשון של הסייקל הייתה לי פציעה במרפקים בעקבות הסקוואט (אחיזה לא נכונה) מה שהשפיע על שאר התרגילים כמו חזה ודדליפט. הפציעה עדיין נמצאת ברקע אבל פחות מורגשת כי תיקנתי את האחיזה בסקוואט.

לגבי PCT: אין תכנון לקחת שום תרופה רק אם אני אהיה האחוז הקטן שיקבל ג'ינו אז יש נולבה בצד.

מבחינה הרגשה כללית: קצת עייף, אבל לפי דעתי זה נטו בגלל הMK אז העברתי אותו לשעות אחר הצהריים וזה השתפר. לא מרגיש ירידה בטסט', הליבדו תקין.
בתור אחד שמאובחן עם בעיות קשב וריכוז (ADD), שמתי לב לפרט מעניין, אני מרגיש יותר סבלני, כלומר נותן לאנשים לסיים משפט מבלי להתפרץ לתוך הדברים שלהם, לסיים פה ושם מטלות בצורה יותר יעילה ועוד דברים.

עדכון עד כאן 😃

@McGregor

נערך לאחרונה:
זה יעבור אל תדאג...תקווה רק שיעבוד! משום מה חלק טוענים שקפסולות לא עובדות ורק הנוזל או האבקה זה מה שיעיל ..לא נראה לי הגיוני כי ככה או ככה הם מכינים את הקפסולה או הנוזל מהאבקה

זה סתם שטויות לטעון[/QUOTE]
מסכים. אבל זה מה שאני רואה שכותבים אנשים ברדיט טוענים שקפסולות זה זיוף ורק הנוזל או האבקה הטהורה זה מה שאמיתי

זה סתם שטויות לטעון
מסכים. אבל זה מה שאני רואה שכותבים אנשים ברדיט טוענים שקפסולות זה זיוף ורק הנוזל או האבקה הטהורה זה מה שאמיתי[/QUOTE]
ואיזה הסבר יש לזה? גם אני פעם קראתי דברים כאלה..

אי אפשר לכלול ולהגיד ככה גורף שכל הקפסולות זיוף .. ראיתי גם נוזל שלא שווה כלום .. אין גורף .
רוצים להגיד בכוח - אפשר שכדאי יותר להיזהר מחברות של קפסולות .
נגיד חברה גדולה ומכובדת כמו Venogen אין קפסולות, נוזל זה הפתרון .. מי שרוצה יש אבקה גולמית בקופסה יפה ונוחה . וככה אפשר לדעת בברור שחברה היא איכותית ומכובדת . האבקה הגולמית .

עדכון:
סיימתי את הכדור האחרון ביום חמישי האחרון. סה"כ 8 שבועות של סייקל.
עליתי 5 קילו +- מתחילת הסייקל ודי הצלחתי לשמור על הא"ש, משמע אני מעריך שעליתי 2~2.5 קילו שריר (תלוי אם נוזלים נחשב שריר או לא).
מבחינת משקלים:
בנץ' עליתי מ107.5 ל120 ל8 חזרות ל3 סטים.
פרס עליתי מ50 ל60 ל8 חזרות ל3 סטים.
בנץ' עליון עליתי מ80 ל95 ל8 ל3 סטים.

לצערי בסקוואט ובדדליפט לא הצלחתי לעלות ודי נעצרתי מאחר והייתה לי פציעה במרפקים בתחילת הסייקל.
הגעתי ל130 בסקוואט בלאו בר ואז הגעתי לאימון יתר בתרגיל (שהבתטא בחולשה באגן) + המרפקים
דדליפט הגעתי מ140 ל150 באמצע הסייקל אבל נאלצתי להפסיק עקב כאב במרפקים שנגרם בעקבות הלאו בר סקוואט.
גם שאר התרגילים הושפעו אבל הצלחתי להתגבר עליהם משום מה.
ניצלתי את המצב הנ"ל ובשבועיים האחרונים עברתי לATG היי באר סקוואט אז כרגע אני מרים 100 ל3 סטים ל8 חזרות.

בהס"כ אני מרוצה מהסייקל, מבחינה הרגשה כללית בסייקל:
הייתה בסדר בסה"כ, אם בעבר הסתפקתי ב5 וחצי עד 6 שעות שינה בשביל לתפקד, בזמן הסייקל הייתי צריך לפחות 7. אם הייתי ישן פחות 6 וחצי, לא יכלתי לתפקד במהלך היום. אעשה בדיקות דם עוד חודש ושבוע לראות שהכל חזר לנורמה. במידה וכן, אריץ סייקל נוסף של LGD באותו המינון אחרי חיטובון קצר עם קלן שיש לו פג תוקף עד תחילת 2020 ובא לי לסיים אותו.

כמה תובנות שלי מהסייקל LGD:
1) אפשר להגיע לאימון יתר עם זה. זה לא סטרואידים.
2) אם לא לוקחים את זה עם טסט' (בין אם זה TRT או סייקל), אז כדאי לא לקחת את זה בתקופה לחוצה או תקופה שלא מצליחים לישון מסיבות כאלה או אחרות.
3) זה עובד.

כרגע מסקרן אותי לדעת איך כמה אצליח לשמור על מה שקיבלתי במהלך הסייקל ואיך האימונים יהיו.

אתן עידכון ביניים נוסף במהלך החודש ועדכון נוסף על הבדיקות דם עוד חודש.

עדכון עד כאן. 😃

@McGregor

עדכון:
סיימתי את הכדור האחרון ביום חמישי האחרון. סה"כ 8 שבועות של סייקל.
עליתי 5 קילו +- מתחילת הסייקל ודי הצלחתי לשמור על הא"ש, משמע אני מעריך שעליתי 2~2.5 קילו שריר (תלוי אם נוזלים נחשב שריר או לא).
מבחינת משקלים:
בנץ' עליתי מ107.5 ל120 ל8 חזרות ל3 סטים.
פרס עליתי מ50 ל60 ל8 חזרות ל3 סטים.
בנץ' עליון עליתי מ80 ל95 ל8 ל3 סטים.

לצערי בסקוואט ובדדליפט לא הצלחתי לעלות ודי נעצרתי מאחר והייתה לי פציעה במרפקים בתחילת הסייקל.
הגעתי ל130 בסקוואט בלאו בר ואז הגעתי לאימון יתר בתרגיל (שהבתטא בחולשה באגן) + המרפקים
דדליפט הגעתי מ140 ל150 באמצע הסייקל אבל נאלצתי להפסיק עקב כאב במרפקים שנגרם בעקבות הלאו בר סקוואט.
גם שאר התרגילים הושפעו אבל הצלחתי להתגבר עליהם משום מה.
ניצלתי את המצב הנ"ל ובשבועיים האחרונים עברתי לATG היי באר סקוואט אז כרגע אני מרים 100 ל3 סטים ל8 חזרות.

בהס"כ אני מרוצה מהסייקל, מבחינה הרגשה כללית בסייקל:
הייתה בסדר בסה"כ, אם בעבר הסתפקתי ב5 וחצי עד 6 שעות שינה בשביל לתפקד, בזמן הסייקל הייתי צריך לפחות 7. אם הייתי ישן פחות 6 וחצי, לא יכלתי לתפקד במהלך היום. אעשה בדיקות דם עוד חודש ושבוע לראות שהכל חזר לנורמה. במידה וכן, אריץ סייקל נוסף של LGD באותו המינון אחרי חיטובון קצר עם קלן שיש לו פג תוקף עד תחילת 2020 ובא לי לסיים אותו.

כמה תובנות שלי מהסייקל LGD:
1) אפשר להגיע לאימון יתר עם זה. זה לא סטרואידים.
2) אם לא לוקחים את זה עם טסט' (בין אם זה TRT או סייקל), אז כדאי לא לקחת את זה בתקופה לחוצה או תקופה שלא מצליחים לישון מסיבות כאלה או אחרות.
3) זה עובד.

כרגע מסקרן אותי לדעת איך כמה אצליח לשמור על מה שקיבלתי במהלך הסייקל ואיך האימונים יהיו.

אתן עידכון ביניים נוסף במהלך החודש ועדכון נוסף על הבדיקות דם עוד חודש.

עדכון עד כאן. 😃

@McGregor
יפה. והמינון שלך היה 5 מ''ג מההתחלה ועד הסוף?

כן
שכחתי להוסיף כמה מילים על הmk:

1) לא הרגשתי תאבון מוגבר מדי.
2) השינה לא השתפרה - אולי בגלל הlgd ? נדע עכשיו
3) העור נראה קצת יותר בריא וחלק.

כן
שכחתי להוסיף כמה מילים על הmk:

1) לא הרגשתי תאבון מוגבר מדי.
2) השינה לא השתפרה - אולי בגלל הlgd ? נדע עכשיו
3) העור נראה קצת יותר בריא וחלק.
אתה יכול להוסיף תמונה של הכלי מדידה למ''ג שהשתמשת בו כדי למדוד את המיליגרמים? ואיפה אפשר לקנות את זה ?

אני מעולם לא עשיתי סייקל כבד ונכון להיום גם לא אעשה

עשיתי כמה במספר (כיום אני בן 33 ואני מתאמן 13 שנים) ותמיד אלו היו סייקלים פשוטים של או טסט סולו או טסט + אוראלי כלשהו, הרוב טסט סולו

למדתי כבר את הגוף שלי מתי אני מתאושש, אבל בלי קשר אני מתכוון לעשות בדיקת דם פרופיל הורמנלי בחודש הקרוב

אני מעולם לא עשיתי סייקל כבד ונכון להיום גם לא אעשה

עשיתי כמה במספר (כיום אני בן 33 ואני מתאמן 13 שנים) ותמיד אלו היו סייקלים פשוטים של או טסט סולו או טסט + אוראלי כלשהו, הרוב טסט סולו

למדתי כבר את הגוף שלי מתי אני מתאושש, אבל בלי קשר אני מתכוון לעשות בדיקת דם פרופיל הורמנלי בחודש הקרוב
הבנתי.
חשבתי שדיברנו על משו אחר
מתנצל

IMG_20191013_074020.jpg
התחלתי היום עם ה lgd-4033
קפסולה אחת 10 מ''ג (כביכול) ביום. את הראד אני אמשיך לקחת עם זה רק כדי לגמור את הבקבוק
אני מקווה רק שלא אתאכזב כפי שהתאכזבתי מ MK וקארדרין
של איזה חברה התאכזבת?

אז זה כי גם חומרים מלכתחילה די חלשים, וגם חברה לא איכותית..

אגב - לפי מה שקראתי בכל מקום בערך זה באמת לא משנה. אבל יד מבחינתכם פה מישהו שלקח הבדל בין לקחת את המינון בצהריים-ערב לפני האימון בד״כ או ממש בבוקר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית