הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון : LGD-4033 וMK-667

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
שלום לכולם,

אשמח לתת עדכון לגבי התקדמות שלי בסייקל של mk667 במינון של 20~25 מ"ג וlgd-4033 במינון של 5 מ"ג. הסייקל עצמו יימשך עד 8 שבועות כאשר את הmk אני אמשיך לקחת.
אז כמה פרטים על עצמי: התחלתי את הסייקל על 11%~ שומן במשקל 77 קילו אחרי חיטוב. שומר על מאזן ניטרלי + של 2200~2300 קל'.
כרגע שוקל בערך 81 קילו עם אותו אחוז שומן ואני נכנסתי לשבוע החמישי של הסייקל.

מבחינת משקלים: חזרתי לעשות סקוואט אחרי הרבה זמן שלא עשיתי. בתחילת הסייקל 100 קילו אם אני זוכר נכון וכרגע עומד על 130 ל5 חזרות כפול 3. יש חשד לאימון יתר בתרגיל אז כרגע אני במנוחה עם זה.
חזה: 107.5 ל8 חזרות כפול 3 בתחילת הסייקל, וכרגע עומד על 115 ל8 כפול 3 והיד עוד נטוייה. מתכנן להגיע ל120.
דדליפט: 140 ועלה ל150 5 כפול 3.
פרס: 50 קילו ועלה ל55 ל8 כפול 3.
בנץ' עליון: 77.5 קילו ועלה ל90 ל8 כפול 3.

התחלתי לעשות תרגילים חדשים אחרים במסה אז קצת קשה לקבל אינדקציה אבל אוסיף על כל מקרה:

חתירה עם משקולת יד: 27.5 קילו וכרגע עומד על 45 ל10 כפול 3.
פרפר עם משקולות: 15 קילו וכרגע עומד על 25 קילו ל10 כפול 3.

בשבוע הראשון של הסייקל הייתה לי פציעה במרפקים בעקבות הסקוואט (אחיזה לא נכונה) מה שהשפיע על שאר התרגילים כמו חזה ודדליפט. הפציעה עדיין נמצאת ברקע אבל פחות מורגשת כי תיקנתי את האחיזה בסקוואט.

לגבי PCT: אין תכנון לקחת שום תרופה רק אם אני אהיה האחוז הקטן שיקבל ג'ינו אז יש נולבה בצד.

מבחינה הרגשה כללית: קצת עייף, אבל לפי דעתי זה נטו בגלל הMK אז העברתי אותו לשעות אחר הצהריים וזה השתפר. לא מרגיש ירידה בטסט', הליבדו תקין.
בתור אחד שמאובחן עם בעיות קשב וריכוז (ADD), שמתי לב לפרט מעניין, אני מרגיש יותר סבלני, כלומר נותן לאנשים לסיים משפט מבלי להתפרץ לתוך הדברים שלהם, לסיים פה ושם מטלות בצורה יותר יעילה ועוד דברים.

עדכון עד כאן 😃

@McGregor

נערך לאחרונה:
מפסיקים קקללל .
LGD זה לא טסט אנטט .. הוא מת אחריי יומיים הוא כמו פיקיים של אורליים אחרים כמו שחברים לוקחים הלוטסטין או אנדרול יום פה יום שם בשביל לתת אימון , זה לא טיפול . זה פיק שמת אחריי יום יומיים.
אנחנו בשביל לקבל "צורה" מהפיקיים האלה עושים אותו רצוף ומלמדים את הגוף שתמיד החומר נימצא , לא קרה כלום אם תעצור .
אבל אם אתה עוצר אתה כבר לא לוקח אותו רצוף ואז הגוף שוכח שהחומר תמיד נמצא וגם ההחלמה וכל זה יותר מהירה עם החומר

עריכה, קראתי שהוא רק ביום ה5 של לגד אז חוזר בי

מפסיקים קקללל .
LGD זה לא טסט אנטט .. הוא מת אחריי יומיים הוא כמו פיקיים של אורליים אחרים כמו שחברים לוקחים הלוטסטין או אנדרול יום פה יום שם בשביל לתת אימון , זה לא טיפול . זה פיק שמת אחריי יום יומיים.
אנחנו בשביל לקבל "צורה" מהפיקיים האלה עושים אותו רצוף ומלמדים את הגוף שתמיד החומר נימצא , לא קרה כלום אם תעצור .
אני אנסח שוב את השאלה, ברור שלא תיכננתי להמשיך לקחת בזמן שאני מושבת, הכוונה הייתה האם אחרי שבועיים לחזור לקחת והאם להחשיב את ה5 יום שלקחתי

אני אנסח שוב את השאלה, ברור שלא תיכננתי להמשיך לקחת בזמן שאני מושבת, הכוונה הייתה האם אחרי שבועיים לחזור לקחת והאם להחשיב את ה5 יום שלקחתי
למה אתה מתכוון ב"להחשיב" את ה5 ימים שאתה מושבת?
אתה מתחיל מחדש אחרי שבועיים, קיבלת קצת רעל באימונים 5 ימים אבל זה לא מספיק זמן כדי שזה יהיה אנדרוגני וכל זה בצורה שתעשה שינוי, יש סיכוי גדול אפילו שתקבל סיידס אנדרוגנים "טובים" במהלך השבועיים האלה
מה בעצם אתה שואל פה, מה ז"א להחשיב את ה5 ימים

למה אתה מתכוון ב"להחשיב" את ה5 ימים שאתה מושבת?
אתה מתחיל מחדש אחרי שבועיים, קיבלת קצת רעל באימונים 5 ימים אבל זה לא מספיק זמן כדי שזה יהיה אנדרוגני וכל זה בצורה שתעשה שינוי, יש סיכוי גדול אפילו שתקבל סיידס אנדרוגנים "טובים" במהלך השבועיים האלה
מה בעצם אתה שואל פה, מה ז"א להחשיב את ה5 ימים
תיכננתי לקחת חודשיים. שאני מתחיל מחדש לעשות מחדש חודשיים או חודש ו3 שבועות

במילא יש לך 60 כדור או איך שאתה לא צורך
יש לך כאילו מינון בלתי מוגבל של לגד?

במילא יש לך 60 כדור או איך שאתה לא צורך

יש לך כאילו מינון בלתי מוגבל של לגד?
קניתי 300 מג בטיפות תכננתי לקחת במשך חודשיים 5 מג כל יום אבל מסתבר ש5 מג עושה לי לא טוב ו2.5-3 זה כמות טובה בשבילי ככה שיש לי מספיק לעוד חודשיים של 3 מג

כאשר לוקחים טסט, יכולת הספיגה של הגוף לחלבון עולה וצורכים יותר חלבון מכאשר אנו טבעיים,
האם גם שצורכים lgd יש להעלות את צריכת החלבון ? או שפי 2 ממשקל גוף זה מספיק ?

כאשר לוקחים טסט, יכולת הספיגה של הגוף לחלבון עולה וצורכים יותר חלבון מכאשר אנו טבעיים,
פי 2 זה מספיק אבל כדאי יותר כי הגוף יתמודד עם זה יפה
Lgd כמו טסט שולח אותך להשבתה, שלא תטעה...

פי 2 זה מספיק אבל כדאי יותר כי הגוף יתמודד עם זה יפה
Lgd כמו טסט שולח אותך להשבתה, שלא תטעה...
הייתי משתמש במילה אחרת מהשבתה... מילה יותר נכונה זו דיכוי של רמות הטסט'. רמות הLH נשארות יחסית גבוהות על lgd.

כמובן שאם תיקח להרבה זמן או מינון גבוה, אז תגיע למצב של השבתה.
ופי 2 זה די והותר.

קיים אתר בחול שמפרסם בכדורים סארם שכל כדור מכיל
10 מ"ג mk
5 מ"ג lgd
10 מ"ג ראד 140
5 מ"ג yk-11
משהו מכיר/מה דעתכם?
האם סארם רעיל לכבד כמו סטרואידים אוראליים?
בסטרואידים לא מומלץ להתחיל סייקל באחוז שומן גבוה מחשש לג'ינו, האם כך גם לגבי סארם?
מדוע בחלק מהסארם מומלץ pct ובחלק לא?
תודה מראש.

קיים אתר בחול שמפרסם בכדורים סארם שכל כדור מכיל
10 מ"ג mk
5 מ"ג lgd
10 מ"ג ראד 140
5 מ"ג yk-11
משהו מכיר/מה דעתכם?
בסטרואידים לא מומלץ להתחיל סייקל באחוז שומן גבוה מחשש לג'ינו, האם כך גם לגבי סארם?
תודה מראש.
אם זה נארווסלאבס לא הייתי קונה

לא נעשו מספיק מחקרים כדי לבדוק השפעה ארוכת טווח של SARMS על כבד. אבל אין להם את אותה השפעה על כבד ומיצי מרה כמו של אורליים.
יש באמת קצת מחקרים שנעשו, כולם אוהבים לצטט את המחקר הזה על LGD בתור דוגמה. .
The Safety, Pharmacokinetics, and Effects of LGD-4033, a Novel Nonsteroidal Oral, Selective Androgen Receptor Modulator, in Healthy Young Men
הם לא גילו תופעות לוואי לכבד או בכלל "בשום מינונים" , שזה עבודה בעיניים, כי נבדקו 0.1, 0.3 ו1מג KGD למשך 3 שבועות. כמובן שאנשים לוקחים 5-40 מג יומי לפחות חודשיים.
בנוסף כמעט כל הייצור של SARM הוא מתחרתי, אז חומרים שמשתמשים בהם במהלך הסינטזה יכולים להיות מאוד רעילים, אבל לאף אחד לא אכפת כמובן.
פשוט יש אצלך בגוף תהליך שהופך טסטוסטרון (הורמון גברי) לאסטרדיול( הורמון נשי). כאשר יש הרבה שומן התהליך הזה קורה יותר, חוץ מזה לחלק מהאנשים גנטית התהליך הזה קורה יותר וחלק פחות. אסטרדיול גורם לצבירת שומן "נשי" (תחת, חזה,רגליים,ידיים) וצבירת נוזלים. זאת אחץ מהסיבות למה גברים שמנים ממשיכים להשמין מכל דבר שהם מכניסים לפה וגברים רזים יכול להשרות לעצמם יותר חופש בתזונה.
זאת הסיבה למה לא ממליצים סטרואידים במיוחד אלא שעוברים המרה (נגזרות של טסט) באחוז שומן גבוה, מחשש שיהיה המון אסטרדיול ותקבל תופעות לוואי. SARM לא עוברים ארומטיזציה כמו טסטוסטרון ולכן יש פחות סיכוי שתקבל גינו, אבל במינון גבוה של SARM או בסייקל מאוד ארוך, אתה כל כך תדכא את הטסט העצמי שלך שהיחס טסט/אסטרדיול יהיה מאוד נמוך ומופיע סיכוי לקבל גינו (היו פה סיפורים כאלה בפורום).
תלוי באורך של סייקל,מינון של חומרים וחוזקם. חוץ מזה הכל אותו דבר (5מג LGF לחודשיים בגיל 23 כנראה לא תצטרך שום דבר, 30 מג LGD ל4 חודשים בגיל 38 יצטרך PCT רציני).

לא נעשו מספיק מחקרים כדי לבדוק השפעה ארוכת טווח של SARMS על כבד. אבל אין להם את אותה השפעה על כבד ומיצי מרה כמו של אורליים.
יש באמת קצת מחקרים שנעשו, כולם אוהבים לצטט את המחקר הזה על LGD בתור דוגמה. .
The Safety, Pharmacokinetics, and Effects of LGD-4033, a Novel Nonsteroidal Oral, Selective Androgen Receptor Modulator, in Healthy Young Men
הם לא גילו תופעות לוואי לכבד או בכלל "בשום מינונים" , שזה עבודה בעיניים, כי נבדקו 0.1, 0.3 ו1מג KGD למשך 3 שבועות. כמובן שאנשים לוקחים 5-40 מג יומי לפחות חודשיים.
בנוסף כמעט כל הייצור של SARM הוא מתחרתי, אז חומרים שמשתמשים בהם במהלך הסינטזה יכולים להיות מאוד רעילים, אבל לאף אחד לא אכפת כמובן.

זאת הסיבה למה לא ממליצים סטרואידים במיוחד אלא שעוברים המרה (נגזרות של טסט) באחוז שומן גבוה, מחשש שיהיה המון אסטרדיול ותקבל תופעות לוואי. SARM לא עוברים ארומטיזציה כמו טסטוסטרון ולכן יש פחות סיכוי שתקבל גינו, אבל במינון גבוה של SARM או בסייקל מאוד ארוך, אתה כל כך תדכא את הטסט העצמי שלך שהיחס טסט/אסטרדיול יהיה מאוד נמוך ומופיע סיכוי לקבל גינו (היו פה סיפורים כאלה בפורום).

תלוי באורך של סייקל,מינון של חומרים וחוזקם. חוץ מזה הכל אותו דבר (5מג LGF לחודשיים בגיל 23 כנראה לא תצטרך שום דבר, 30 מג LGD ל4 חודשים בגיל 38 יצטרך PCT רציני).
תודה על התשובה, אכן קראתי את התשובה שלך בעבר שהתייחסת לסטרואידים 😃
נ.ב. בן 44 מתכנן סייקל של חודש בלבד 10 מ"ג lgd (narrow) צריך לדעתך pct ? חשש לגינו ?
אם זה נארווסלאבס לא הייתי קונה
לא narrow
חנות סארם uk תרשום את זה באנגלית

תודה על התשובה, אכן קראתי את התשובה שלך בעבר שהתייחסת לסטרואידים 😃
נ.ב. בן 44 מתכנן סייקל של חודש בלבד 10 מ"ג lgd (narrow) צריך לדעתך pct ? חשש לגינו ?

לא narrow
חנות סארם uk תרשום את זה באנגלית
לא יודע אם הסארמס שלהם אמיתיים לגביי נארווס זה פשוט מדולל ככה ש10 מ''ג זה לא באמת 10 זה פחות וחודש של סארמס זה פשוט בזבוז של זמן זה לא יתן כלום כבר עדיף להתאמן רגיל עם קריאטין
אני חושב שאנשים מצפים מסארמס ליותר ממה שהם באמת מסוגלים לעשות במיוחד במינונים הנמוכים ..זה לא טרן ..תראה אנשים שמעלים תמונות ברדיט על התוצאות שלהם הם נראים טבעיים כמעט כולם... אני בעצמי ניסיתי ולקחתי מינונים גבוהים יחסית זה לא כזה חזק כמו שחשבתי שזה יהיה מבחינת המסה שזה יכול להוסיף ..לא ניסיתי סטרואידים אבל לפי דעתי סטרואידים עדיפים מבחינת התוצאות שאנשים מחפשים.

לא נראה לי שיהיה גינו זה סייקל מאוד קצר, אבל כן תהיה מדוכדך אחרי הסייקל. יכול להיות שלא תרגיש כלום, גם לא השפעה אנבולית
אני לא בא לעודד שימוש בסטרואידים , אבל לדעתי בגיל 44 עדיף כבר להשתמש בטסטוסטרון מאשר בSARM. פשוט כי רמות טסט כבר יותר נמוכות וקשה למערכת הורמונלית להתאושש בעצמה.

לא נראה לי שיהיה גינו זה סייקל מאוד קצר, אבל כן תהיה מדוכדך אחרי הסייקל. יכול להיות שלא תרגיש כלום, גם לא השפעה אנבולית
אני לא בא לעודד שימוש בסטרואידים , אבל לדעתי בגיל 44 עדיף כבר להשתמש בטסטוסטרון מאשר בSARM. פשוט כי רמות טסט כבר יותר נמוכות וקשה למערכת הורמונלית להתאושש בעצמה.
תודה על התשובה , אני תמיד נהנה לקרוא את התשובות המלומדות שלך ולהשכיל !

יום 7 אחרי שחזרתי לקחת lgd מחדש. הפעם חזרתי לקחת ישר 5mg וסוף סוף אין כאבים בכלל. הפאמפ היום באימון היה שונה לחלוטין מאז שהתחלתי להתאמן. המשקלים ממשיכים לטפס בכל התרגילים ומתחיל לגלות ורידים חדשים בעיקר בידיים וברגליים. החומר של סייינס ביו אמיתי. החשק המיני שגם ככה בשמיים עלה עוד יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית