הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עדכון : LGD-4033 וMK-667

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
שלום לכולם,

אשמח לתת עדכון לגבי התקדמות שלי בסייקל של mk667 במינון של 20~25 מ"ג וlgd-4033 במינון של 5 מ"ג. הסייקל עצמו יימשך עד 8 שבועות כאשר את הmk אני אמשיך לקחת.
אז כמה פרטים על עצמי: התחלתי את הסייקל על 11%~ שומן במשקל 77 קילו אחרי חיטוב. שומר על מאזן ניטרלי + של 2200~2300 קל'.
כרגע שוקל בערך 81 קילו עם אותו אחוז שומן ואני נכנסתי לשבוע החמישי של הסייקל.

מבחינת משקלים: חזרתי לעשות סקוואט אחרי הרבה זמן שלא עשיתי. בתחילת הסייקל 100 קילו אם אני זוכר נכון וכרגע עומד על 130 ל5 חזרות כפול 3. יש חשד לאימון יתר בתרגיל אז כרגע אני במנוחה עם זה.
חזה: 107.5 ל8 חזרות כפול 3 בתחילת הסייקל, וכרגע עומד על 115 ל8 כפול 3 והיד עוד נטוייה. מתכנן להגיע ל120.
דדליפט: 140 ועלה ל150 5 כפול 3.
פרס: 50 קילו ועלה ל55 ל8 כפול 3.
בנץ' עליון: 77.5 קילו ועלה ל90 ל8 כפול 3.

התחלתי לעשות תרגילים חדשים אחרים במסה אז קצת קשה לקבל אינדקציה אבל אוסיף על כל מקרה:

חתירה עם משקולת יד: 27.5 קילו וכרגע עומד על 45 ל10 כפול 3.
פרפר עם משקולות: 15 קילו וכרגע עומד על 25 קילו ל10 כפול 3.

בשבוע הראשון של הסייקל הייתה לי פציעה במרפקים בעקבות הסקוואט (אחיזה לא נכונה) מה שהשפיע על שאר התרגילים כמו חזה ודדליפט. הפציעה עדיין נמצאת ברקע אבל פחות מורגשת כי תיקנתי את האחיזה בסקוואט.

לגבי PCT: אין תכנון לקחת שום תרופה רק אם אני אהיה האחוז הקטן שיקבל ג'ינו אז יש נולבה בצד.

מבחינה הרגשה כללית: קצת עייף, אבל לפי דעתי זה נטו בגלל הMK אז העברתי אותו לשעות אחר הצהריים וזה השתפר. לא מרגיש ירידה בטסט', הליבדו תקין.
בתור אחד שמאובחן עם בעיות קשב וריכוז (ADD), שמתי לב לפרט מעניין, אני מרגיש יותר סבלני, כלומר נותן לאנשים לסיים משפט מבלי להתפרץ לתוך הדברים שלהם, לסיים פה ושם מטלות בצורה יותר יעילה ועוד דברים.

עדכון עד כאן 😃

@McGregor

נערך לאחרונה:
בגדול הרעיון הוא שמינון נמוך של LGD לא ידכא חזק מידי את ייצור של LH וטסטוסטרון ונוכל להתגבר על הדיכוי online בעזרת קלומיפן שהוא סלקטיבי להיפופיזה. כך להנות משתי עולמות - ייצור טסט טבעי מוגבר בגלל שימוש בקלומיפן (כמובן טסט לא יהיה 100, אבל 30-40 בכיף), והשפעה אנבולית והורדת SHBG של LGD, יהיה יותר טסטוסטרון חופשי בדם וגם LGD יתן לנו פוש קטן. אם זה אכן יעבוד אפשר לעשות סייקלים ארוכים יותר, בלי צורך בPCT.
כמובן צריך עוד לבדוק את זה
קח בחשבון ששימוש ממושך בכלומיד עלול להביא איתו תאקלים חדשים

כן כמובן, אין פתרון קסם. כל תרופה תשפיע לנו על הגוף. בגלל זה צריך תמיד לחשוב לפני שמזריקים או בולעים משהו 😃

כבר ציינתי כבר כאן בבלוג. איבדת לחלוטין את הפואנטה של שימוש בסארמס במידה ובסוף תצטרך להשתמש בתרופות pct. שיקח דיבול או אנאדרול סולו וזהו.

אבל זו דעתי.

סיימתי להתאושש מניסיון שהיה לי עם SARMs. אז אני ארשום פה קצת נתונים מהבדיקות דם שלי
לקחתי 10מג של LGD ו20מג של MK677 במשך 60 יום
לפני הסייקל -
testosteron - 21
LH- 4.7
SHBG - 39
סוף סייקל, תחילת התאוששות
2.9- testosteron
LH- 1.9
SHBG - 12
לאחר 6 שבועות של התאוששות ללא PCT
testosteron - 18
LH 5.1
SHBG - 35.6

סך הכל אפשר לראות שזה חיסל את הטסט לאפס, גם די הרגשתי את זה.
הפתיע אותי מאוד שSHBG ירד משמעותי וזה יכול להיות מאוד נחמד בסייקל עם טסט, במקום לקחת פרווירון נגיד.
התאוששות היתה נוראית, אולי חבר'ה בני 21 לא מרגישים כלום, אבל אני ב32 שלי חשבתי שאני גוויה 😃
Damn גם אני עשיתי סייקל דומה רק משולב עם ראד 140 וליגנדרול אני מפחד לראות כמה הטסט שלי חוסל חחח הדבר היחידי שעשיתי זה לקחתי בו זמנית הרבה בורון ודי3 ( טסט בוסטר טבעי)..ותגיד אולי באמת כדאי לי לקחת כלומיד ? מה אתה ממליץ טמוקסיפן או כלומיד לpct ומה המינונים שכדאי לי לקחת? כי נראה לי לפי ההרגשה שהטסט שלי ממש הונמך כי גם לקחתי מינונים גבוהים של לגד .וגם אני בן 32 אחי

Damn גם אני עשיתי סייקל דומה רק משולב עם ראד 140 וליגנדרול אני מפחד לראות כמה הטסט שלי חוסל חחח הדבר היחידי שעשיתי זה לקחתי בו זמנית הרבה בורון ודי3 ( טסט בוסטר טבעי)..ותגיד אולי באמת כדאי לי לקחת כלומיד ? מה אתה ממליץ טמוקסיפן או כלומיד לpct ומה המינונים שכדאי לי לקחת? כי נראה לי לפי ההרגשה שהטסט שלי ממש הונמך כי גם לקחתי מינונים גבוהים של לגד .וגם אני בן 32 אחי
קודם בדיקות דם לפני שאתה רץ לקחת תרופות עם תופעות לוואי נוספות. במידה והlh מרוסק ממש למטה, לך על טמוקסיפן.

למה אף אחד לא אוהב קלומיד, מה הוא עשה לכם? 😭
תשאל את פרוזן, הוא הכניס את האנטי לתרופה הזו.

אבל בלי קשר, קראתי שהתרופה יכולה להיקשר לרצפטורים בעיניים ולעשות שם בעיות.

טמוקסיפן וכלומיד שניהם SERMs. לשניהם יש תופעות לוואי דומות, ההבדל הוא שכלומיד פועל רק בהיפופיזה לעומת טמוקסי שעובד בכל הגוף.
כלומיד יש לו תפקיד אחד - לעלות LH והוא גפ פחות חזק בפעילות. טמוקסיפן יותר פעיל, עוזר גם לגינו נגיד אבל גורם ליותר תופעות לוואי (כמו הפגיעה זמנית בראיה) פשוט מסיבה שהוא פועל על כל הגוף ויותר חזק. ראיתי כמה אנשים שאחרי סייקל פשוט של סולו טסט, עושים pct עם 40 מג טמוקסי עם 100 מג כלומיד ואז LH שלהם עולה ל50 והם די שורפים את הביצים שלהם. יתרון נוסף של טמוקסי זה המחיר - או עולה כמו חטיפ חלבון, כלומיד יעלה פי כמה
בסייקלים קצרים או קלים אני חושב שכלומיד זה תרופת בחירה, כמו נגיד pct קצר אחרי סארמס. אני חושב שאחרי חודשיים lgd , שלוש שבועות כלומיד 50-25 מג יחזירו הכל לקדמותו (במיוחד חברה יותר מבוגרים).
טמוקסיפן גם יכול לעשות בעיות בסייקלים שח טרן ודקה, אם לא מורידים רמות של פרולקטין , כי טמוקסיפן מעלה ביטוי של רצפטורים לפרולקטין.
בקיצר צריך תמיד לחשוב עם הראש ולא לחפש פרוטוקול ממוצע שמישהו כתב בכלליות, כי חבל על תופעות לוואי ואשכים 😃

זה תגובה של Frozen מחקרים על כלומיד וטמוקסיפן .
אומר שבמקרה שלנו טמוקסיפן יעיל פי כמה
Hormonal effects of an antiestrogen, tamoxifen, in normal and oligospermic men. - PubMed - NCBI
מה אומר על זה מישל?
לפי המחקר 20מג טמוקסיפן שווה ל150מג כלומיפן מבחינת היעילות.

ועוד מחקר על טמוקסיפן
Effects of tamoxifen on the levels of luteinizing hormone (LH), follicle stimulating hormone (FSH), prolactin (PRL), 17 beta-oestradiol (E2), total a... - PubMed - NCBI

אני כמעט תמיד מעדיף ואמליץ על טמוקסיפן מאשר כלומיד,בעיקר בגלל הshbg, ועכשיו גם בגלל התוצאות המרשימות במחקר.

למרות שהמטופלים לקו במחלה מסויימת ולכן ראו תוצאות מאוד מרשימות מהטמוקסי,אני מאוד מאמין ביעילות שלו גם כserm בpct. הרבה יותר מכלומיפן

טוב אני פחות מתלהב ממחקרים שנעשו לפני ארבעים שנה 😃
אני אחפש יותר מאוחר כמה מחקרים יותר רלוונטיים לנו
אני לא נגד שימוש בתמוקסי, פשוט לשלול לגמרי את כלומיד זה טעות.

לא כתוב בשום מקום .
אבל מ1+1 מה שאני הבנתי ותקן אותי גם אם אני צודק שכלומיד חוסם רק בהיפופיזה .. וטמוקסיפן חוסם בכל הגוף ובמיוחד בחזה .

כן נכון, בגלל זה רק טמוקסי יכול לעזור בגינו. וגם בגלל זה אני חושב שיש פחות תופעות לוואי לכלומיד , פשוט צריך להבין מה רוצים לעשות

יום רביעי לסייקל של lgd 10 מ"ג של narrows
לא רואה שינוי בגוף...אבל למרבה הפלא המשקלים עולים...אם ביום שני (שהתחלתי לקחת את הכדורים ) לחצתי בנץ פרס 100 קילו 5 חזרות , היום כבר עליתי ל 7 6 6 נקווה שימשיך...

לא רואה שינוי בגוף...אבל למרבה הפלא המשקלים עולים...אם ביום שני (שהתחלתי לקחת את הכדורים ) לחצתי בנץ פרס 100 קילו 5 חזרות , היום כבר עליתי ל 7 6 6 נקווה שימשיך...
נשמע לא רע, אני עם חוויה מאכזבת מנארוו לאבס (אמנם לא lgd אלא קרדרין)

נראה לי זה פסיכולוגי אצלך זה לא אמור להשפיע כל כך מהר יכול להיות שבראש אתה חושב שאתה על משהו ואתה כבר מרגיש חזק יותר ומתאמן חזק יותר...אולי אני טועה אבל לוקח לזה זמן לעבוד וכשתראה שינויים מבחינת הפאמפ יותר חזק מהנורמל אז תדע שזה עובד .. קפסולות של נארווס לקח לי כמה שבועות עד שהרגשתי משהו בכלל שזה לא פלסיבו ..אבל כל אחד מגיב אחרת אז יכול להיות
נשמע לא רע, אני עם חוויה מאכזבת מנארוו לאבס (אמנם לא lgd אלא קרדרין)
גם אני עם הראד 140 חרטא בפיתה אין מצב שזה היה ראד אמיתי..ראד לפי התיאור אמור להיות סארם חזק עם אפקט ויזואלי חזק על השרירים..לא הרגשתי כלום עם זה, כל מה שהרגשתי עם זה הייתי עושה בדיוק גם בלי זה וכל אימון נתתי הכל התאמנתי חזק סטים לכשל בקבוע

נראה לי זה פסיכולוגי אצלך זה לא אמור להשפיע כל כך מהר יכול להיות שבראש אתה חושב שאתה על משהו ואתה כבר מרגיש חזק יותר ומתאמן חזק יותר...אולי אני טועה אבל לוקח לזה זמן לעבוד וכשתראה שינויים מבחינת הפאמפ יותר חזק מהנורמל אז תדע שזה עובד .. קפסולות של נארווס לקח לי כמה שבועות עד שהרגשתי משהו בכלל שזה לא פלסיבו ..אבל כל אחד מגיב אחרת אז יכול להיות

גם אני עם הראד 140 חרטא בפיתה אין מצב שזה היה ראד אמיתי..ראד לפי התיאור אמור להיות סארם חזק עם אפקט ויזואלי חזק על השרירים..לא הרגשתי כלום עם זה, כל מה שהרגשתי עם זה הייתי עושה בדיוק גם בלי זה וכל אימון נתתי הכל התאמנתי חזק סטים לכשל בקבוע
אני מניח שאתה צודק !! בתוך מתאמן של כ 25 שנה וטבעי אני מודע לאפקט הפלסבו...אני עוקב ברמה יומית אחרי ההתקדמות, אם לא אראה תוך שבועיים שלוש שיפור כלשהו אפסיק לקחת כי לא בא לי בגילי (44) להתמודד עם כל תופעות הלוואי...
אמור להשפיע כבר ביום הראשון.
לא מאמין בNarrows בכלל , זה משהו אחר .
גם אם narrows מדללים זה אמור על הנייר להשפיע יותר לאט ?

גם אם narrows מדללים זה אמור על הנייר להשפיע יותר לאט ?
אם מדללים יכול להיות שיבוא לך טיפה משהו עוד שבוע שבועיים ..
אם אני יודע שאיזה חברה מדללת לא מתעסק איתה בכלל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית