הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי ציט מיל

Dontgiveup

משתמש פעיל
447
8
נק' מוניטין:
8
447
8
שלום רציתי לדעת מתי מומלץ לעשות ציט מיל בחיטוב באמצע שבוע או בסוף שבוע או שזה לא משנה כי אני בדרך כלל נשקל ביום ראשון כל שבוע אז הכי כדאי אשמח לתשובה !
שלום רציתי לדעת מתי מומלץ לעשות ציט מיל בחיטוב באמצע שבוע או בסוף שבוע או שזה לא משנה כי אני בדרך כלל נשקל ביום ראשון כל שבוע אז הכי כדאי אשמח לתשובה !
@kotzer

אם הציט מיל לא פוגעת לך בשקילות (נכנסת בערכים, לא גורמת לספיחה מוגזמת וכו)
לא רואה סיבה שצורכת התייחסות..
אם כן פוגעת, אז כמה ימים בודדים לפני, שתגיע לשקילה מאוזן (למרות שבאפשרותך גם לבצע ממוצעי שקילות..)

נערך לאחרונה:

@kotzer

זה לא משנה תחילת שבוע אמצע או סוף, זה משנה כל כמה ימים עושים ציט ומהו פחות או יותר מכיל..
ככל שהדיאטה יותר דלה בפחמימות
או אם התזונה קיטוגנית יש לזה השלכות

אם אתה בחיטוב רגיל עם כמות פחמימות סבירה ואתה עושה פעם בשבוע מרביעי או רביעי או משישי עד שישי זה לא משנה
לגבי השקילה אם אתה נשקל בבוקר ראשון עדיף לעשות ציט שלוש ימים בערך לפני השקילה בגלל צבירת הנוזלים אצל נשים יש צבירה יותר גדולה של נוזלים וגם יש תלות בפחמימות שוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית