עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתחדש על התמונה:lol:צריך לדעת איזה חומרים
אז אתה לא יודע אם אפשר להתחסן? :/ביקשתי את הפירוט שכבר יהיה מפורט לכמה שלומדים כאן רפואה אולי יוכלו לעזור..
למרות שכל החומרים שאמרת כולל אותו חומר פעיל טסטוסטרון אין משהו מיוחד ..
תודה רבה!
את\ה והגורילה שלך.לפי הסייקל שהיא רשמה כאן גם היא הולכת בדרכה של התמונה החדשה שלי כאן
הוא צורך גם קריאטין אבל אל תגלה לאף אחד, הוא טוען שהוא טבעילא רואה שום קשר בין השניים.
אני לא רואה שום בעיה בחיסון בקשר לחומרים.
אבל הכי פשוט לשאול את המחסנים, אף אחד לא יכניס אותך לכלא על זה.
את\ה והגורילה שלך.
אני כבר משוכנע שהתמונה הזאת את\ה.
תגיד, זה טבעי? או שלקחת חלבון.
ידעתי, רואים לפי ווריד הצפון שמדובר גם בקריאטין.הוא צורך גם קריאטין אבל אל תגלה לאף אחד, הוא טוען שהוא טבעי
אני מניח שזה תקין,לא ידוע לי על בעיה שיכולה להתפתח מזה למשהו חריג מדי אבל לא מתחייב לכלום
למה סיכון לכבד?אני לא רואה סיבה שתהיה בעיה, אבל אני גם לא מוכן להתערב על זה.
לדעתי יש פה סיכון אמיתי לכבד
אני לא מכיר את הרכב החיסונים המלא, יכול להיות שיש שם דברים שדורשים עיבוד בכבד, שגם ככה נמצא בעומס בסייקל.למה סיכון לכבד?
תלוי בסוג החיסון, אבל מרוב החיסונים אי אפשר להידבר באמת, שכן מדובר או בזן מוחלש מאוד של הפתוגן, או אפילו רק חלבונים ספציפיים שלו, ככה שאין משהו שבכלל יכול להדביק אותךלא יודע עד כמה זה נכון אבל אולי בגלל הסייקל יהיה לך כמות נמוכה יותר של תאי דם לבנים, אולי תידבק מהחיסון ?
מקור : Testosterone, SHBG and differential white blood cell count in middle-aged and older men. - PubMed - NCBI