סרטון סקוואט דדליפט GM ביקורת

מו קצת פיזיקה- שאתה מרים חזה אתה מגדיל את זווית היישום משמע אחוז יותר גדול של הכוח יופעל על מנת לבצע תנועה. מעבר לזה תרשום איזה שרירים אתה מוסיף לביצוע התנועה.
קולדפייר לא רשמת שום דבר אחר מההודעה הקודמת- תעשה את החשבון לבד מומנט שפועל על זוקפי הגב הוא מרחק*משקל.

מו קצת פיזיקה- שאתה מרים חזה אתה מגדיל את זווית היישום משמע אחוז יותר גדול של הכוח יופעל על מנת לבצע תנועה. מעבר לזה תרשום איזה שרירים אתה מוסיף לביצוע התנועה.
קולדפייר לא רשמת שום דבר אחר מההודעה הקודמת- תעשה את החשבון לבד מומנט שפועל על זוקפי הגב הוא מרחק*משקל.
הרעיון בבוקר-טוב זה לעבוד על הקטע של מרחק, אם אתה מקטין את המרחק אתה מגייס פחות משרירי זוקפי הגב לעבודה.

שלד בזה אני דווקא מסכים איתך. אבל בכל מקרה אתה לא תגייס את כל הזוקפי גב(גם בהיי באר וגם בלו בר) בהייבאר תגייס עוד כמה ס"מ

לא הבנתי את כוונתך
בכל מקרה בהמשך להודעה הקודמת אם אתה רוצה לגייס את כל הזוקפי גב אתה צריך לשים את המוט על הראש.

אבל זה קשה לא ?
תקצר את הטווח ושים אותו על התחת

יש לי רעיון יותר טוב, קח מוט שים עלו 300 קילו
תשאיר אותו על הראק
תעשה GM בלי המוט
אחלה שיטה

נכון ולכן אמרתי אם נוח לך בהייבאר אין בעיה שתעשה(לא פסלתי את זה באף הודעה שלי). אם לא נוח לך אז אתה יכול לעשות את זה בלוא בר.
ד"א מו לא הגבת בנושא הלחיצה עדיין

מה הבעיה להגדיל את זווית היישום (ולנצל יותר את השריר) ?
איזה עוד שרירים ? כל הגוף מכווץ החל מהרגליים דרך התחת,בטן,זוקפים,גב,שכמו, חזה,כתפיים ידיים

בבנצ' אתה מנצל את השריר להרים יותר ומכניס עוד שרירים
בGM בLB אתה פשוט מרמה ומקל עליך ע"י קירוב המשקל למרכז הכובד

נערך לאחרונה:
אין בעיה- מקודם אמרת פשוט שבבנץ' אתה לא מנצל את הפיזיקה בבוקר טוב כן.
אין חוקים לבוקר טוב . זה לא רמאות- זה כמו שאני יגיד לך שלהשתמש בבאונס בסקוואט זה רמאות כי אתה נעזר בכוח המתיחות של הרקמות חיבור של שרירי ההמסטרינגס במקום להרים את המשקל רק עם כוח של כיווץ השריר.

---------- התגובה התווספה ב 13:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:53 ----------

זה לא דוגמא מדויקת אבל בכל זאת אין חוקים שאוסרים את זה ואין חוקים שאוסרים את זה

נערך לאחרונה:
אין בעיה- מקודם אמרת פשוט שבבנץ' אתה לא מנצל את הפיזיקה בבוקר טוב כן.
אין חוקים לבוקר טוב . זה לא רמאות- זה כמו שאני יגיד לך שלהשתמש בבאונס בסקוואט זה רמאות כי אתה נעזר בכוח המתיחות של הרקמות חיבור של שרירי ההמסטרינגס במקום להרים את המשקל רק עם כוח של כיווץ השריר.

---------- התגובה התווספה ב 13:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:53 ----------

זה לא דוגמא מדויקת אבל בכל זאת אין חוקים שאוסרים את זה ואין חוקים שאוסרים את זה
איזה שטויות אתה פולט פה? נעזר ברקמות החיבור? WTF!
הבאונס בסקוואט הוא רפלקס מתיחה של השריר, זה כיווץ חזק ולא רצוני של השריר שנגרם ע"י אברונים שנמצאים בסיבי השריר.

למה אתה מקשקש על דברים שאתה לא מבין בהם?

לא רק . רקמות החיבור שעוטפות את השריר וכו' נמתחות שאתה יורד בסקוואט ומה קורה שאתה מותח גומי? הוא רוצה לחזור לגודלו המקורי. פיזיקה ידידי.

---------- התגובה התווספה ב 14:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:04 ----------

מה יותר מכניקה מאשר וקטורים?

לא רק . רקמות החיבור שעוטפות את השריר וכו' נמתחות שאתה יורד בסקוואט ומה קורה שאתה מותח גומי? הוא רוצה לחזור לגודלו המקורי. פיזיקה ידידי.
אם זה היה קורה אז היינו נתקלים כולנו בפציעות בלתי נגמרות בעקבות סקוואט. גומי מאבד מהאלסטיות וכך גם הרצועות בגוף.
אם היית קורא את החומר כמו שצריך, היית רואה שאין שום קשר.

כן, הרי ברור שרקמות החיבור הן בדיוק כמו גומי. פיזיקה של כיתה ז' אחי. פיזיקה.

כל דבר שהוא בר מתיחה .זה לא משנה אם זה גומי או רקמת חיבור

---------- התגובה התווספה ב 14:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:09 ----------

אתה זורק לאוויר אם זה היה קורה כולנו היינו נפצעים. תפרט קצת

כל דבר שהוא בר מתיחה .זה לא משנה אם זה גומי או רקמת חיבור
אבל אתה לא מבין שאין קשר? הכיווץ ברפלקס המתיחה, הBOUNCE, הוא של השריר.
הבאונס כביכול, לא מגיע מהרצועות. אם הוא היה מגיע מהרצועות הן היו מאבדות מהאלסטיות, ואז בסופו של דבר הברכיים היו נדפקות מהחיכוך אחרי שהאלסטיות ירדה.

אהלן כולם,
אני קצת סוטה מהנושא, צילום הדד-ליפט הוא שלי, אשמח אם תרשמו לי הערות. לפי מה שאני רואה הגב קצת מעוגל, האם נוראי ? איך ניתן למנוע ?
האם תחילת התנועה שלי (זויות הגב עם הרצפה) נראים טובים ?

אשמח לשמוע דעות,

וכן, בראשון יש קבוצות תמיכה מאוד חזקות לכל תחום הכח! אנחנו גם תומכים בבעיות פסיכולוגיות, איך להתחיל עם בחורות וכו...

דן

---------- התגובה התווספה ב 14:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:04 ----------

מה יותר מכניקה מאשר וקטורים?

זה לא מכניקה
לעומת זאת מנוף פשוט (שינוי המנח מHB לLB) זה קלאסי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית