נק' מוניטין:
5,762
- 709
- 0
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צריך להתרכז ממש עוד טיפה בלהסתכל עם החזה לכיוון התקרה. אל תחשוב על להוריד את הישבן, תחשוב ממש להביט עם הסטרנום (עצם בית החזה) לתקרה. זה סוג של דגש שכשנתתי אותו לאנשים שאימנתי הם ישר הגיעו לנקודה הנכונה למשוך.אהלן כולם,
אני קצת סוטה מהנושא, צילום הדד-ליפט הוא שלי, אשמח אם תרשמו לי הערות. לפי מה שאני רואה הגב קצת מעוגל, האם נוראי ? איך ניתן למנוע ?
האם תחילת התנועה שלי (זויות הגב עם הרצפה) נראים טובים ?
אשמח לשמוע דעות,
וכן, בראשון יש קבוצות תמיכה מאוד חזקות לכל תחום הכח! אנחנו גם תומכים בבעיות פסיכולוגיות, איך להתחיל עם בחורות וכו...
דן
כל דבר שהוא בר מתיחה .זה לא משנה אם זה גומי או רקמת חיבור
---------- התגובה התווספה ב 14:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:09 ----------
אתה זורק לאוויר אם זה היה קורה כולנו היינו נפצעים. תפרט קצת
אבל אתה לא מבין שאין קשר? הכיווץ ברפלקס המתיחה, הBOUNCE, הוא של השריר.
הבאונס כביכול, לא מגיע מהרצועות. אם הוא היה מגיע מהרצועות הן היו מאבדות מהאלסטיות, ואז בסופו של דבר הברכיים היו נדפקות מהחיכוך אחרי שהאלסטיות ירדה.
כל דבר הוא בר מתיחה. אפשר גם למתוח את הרצועות בברכיים שלך. תנסה, יהיה כיף.
זה לא מכניקה
לעומת זאת מנוף פשוט (שינוי המנח מHB לLB) זה קלאסי
פאוורליפטרים שעושים את זה מטומטמים, והם לא דוגמא לסקוואט נכון. מה ניסית לומר בזה? אתה פאוורליפטר מטומטם?אח שלי אף אחד לא מדבר על הרצועות של הברך. תקרא מה כתבתי . וד" עם כבר מדברים על רצויות בברך ריפטו טוען שפאוורליפטרים מקצוענים שעושים סקוואט בפיסוק מאוד רחב כאשר כפות הרגליים לא פונות החוצה כן משתמשים ברצועות.
הבאונס מגיע מרפלקס המתיחה אתה מסכים איתי שבהתאם לגמישות שונה של אנשים הבאונס שלהם יגיע בעומקים שונים? נכון שהשריר מתכווץ מתי שמגיעים לקצה טווח התנועה על מנת למנוע המשך התנועה (שלא יהיה קרע). אך ישנה גם תרומה של כוח פאסיבי של הרקמות חיבור שעוטפות את השריר.
---------- התגובה התווספה ב 14:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:20 ----------
אני כל יום מותח אותן במשך 3 וחצי ש/עות
אז לאיזה נושא בפיזיקה קשורים הווקטורים
http://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=420692
הקישור מראה שבספר מסוים שקוראים לו מכניקה א מלמדים וקטורים
אחלה היגיון. אתה שם משקלים יותר גבוהים בסקוואט. אתה אח של dark muse במקרה?
למה זה קשור אם לא לפיזיקה ? להסטוריה?