הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט משקולות

Tom zimerman

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
1
92
1
שלום
רציתי עזרה בנוגע לבחירת מוט משקולות אופציונלי במיוחד לבנת בקוואט ודדליפט
לא במחיר מוגזם מידי
במחיר סביר
אשמח לעזרה תודה

• פותח/ת השרשור
זה תלוי במטרות שלך.
אם בכוונתך להיות בנצ'ר רציני, ודאי שטוחה ומעט קשוחה.
אבל אם בכוונתך להיות בילדר ולא להגיע למשקלים מידי כבדים בבנצ' ולהישאר על טווח חזרות גבוה, עדיף מתכוון.
תמליץ על אחת מתכוננת טובה

• פותח/ת השרשור
אני לא בדקתי בעבר, אז אין לי מושג.
אבל תשווה מחירים בין אתרים שונים כמו שעשית עם הכלוב.

ראיתי את ה בופלקס 5.3 אם אני לא טועה
אני תוהה אם הוא טוב ולא יתנדנד לי או משהו כזה

מה הבעיה באלטרנטיביות בארץ?
מוטות מעולות עם יכולת נשיאה מעל 900 ק"ג.

900 ק״ג? אתה מאמין לזה?

יש מוטות בסדר בארץ, לא יצא לי להשתמש במוט YORK, אבל מעבר לזה לא יצא לי לראות / להשתמש במוט באיכות טובה לאימוני כוח.

• פותח/ת השרשור
לא יודע.
אם זה יוצא לך יותר זול, תלך על זה.
רק שתדע, שאם אתה מתכנן לעשות דדליפט כנראה תצטרך באמפרים.
צלחות אולימפיות :: Marbo Sport
תסתכל על הבא פרים מהחברה הזאת ותגיד לי מה חוות דעתך עליהם אני חושב שהם בין הזולים בארץ השאלה היא האיכות
לא יודע.
אם זה יוצא לך יותר זול, תלך על זה.
רק שתדע, שאם אתה מתכנן לעשות דדליפט כנראה תצטרך באמפרים.
תסתכל על הבא פרים מהחברה הזאת ותגיד לי מה חוות דעתך עליהם אני חושב שהם בין הזולים בארץ השאלה היא האיכות
נראה בסדר, אבל בגלל שהמושב די רחב יהיה פחות נווח בבנצ' רגיל.
מוט לקרוספיט | מוט לבמפרים | פרו פיטנס
תוכל להגיד לי גם אחי אם זה המוט YORK כי פשוט לא מופיע הלוגו באתר שלהם ועדיף להזמין הכול ממקום אחד

מוט לקרוספיט | מוט לבמפרים | פרו פיטנס
תוכל להגיד לי גם אחי אם זה המוט YORK כי פשוט לא מופיע הלוגו באתר שלהם ועדיף להזמין הכול ממקום אחד
מחיר סביר. אתה צריך 2 באמפרים של 25 ק"ג, והשאר תיקח צלחות עם ידיות.
יש לי ספק יותר זול, אני אשלח לך מספר טלפון שלו בפרטי.

אני לא מכיר את המוט, אני לא יודע איזה חברה היא.
הספק שלי יכול להביא לך מוט גם טוב בערך ב 800 ש"ח. אבל באמת הייתי הולך על יורק, ולא קונה הכל ממקום אחד.
זה לא יוצא באמת יותר זול לקנות במקום אחד.
אני קניתי בחמש מקומות שונים.

• פותח/ת השרשור
מחיר סביר. אתה צריך 2 באמפרים של 25 ק"ג, והשאר תיקח צלחות עם ידיות.
יש לי ספק יותר זול, אני אשלח לך מספר טלפון שלו בפרטי.

אני לא מכיר את המוט, אני לא יודע איזה חברה היא.
הספק שלי יכול להביא לך מוט גם טוב בערך ב 800 ש"ח. אבל באמת הייתי הולך על יורק, ולא קונה הכל ממקום אחד.
זה לא יוצא באמת יותר זול לקנות במקום אחד.
אני קניתי בחמש מקומות שונים.
כן אבל לציוד שאני רוצה מחירים ברוב האתרים דומים אז זה לא ממש משנה אתה מבין? חוץ מהמשקולות שזה אני קונה בנפרד

הפלטות הייתי מייעץ לא לקנות את האלו עם הידיות, הן עבות מדי ובקוטר לא תקין, יש לי אותן במכון בעבודה ואני מאוד לא אוהב אותן. דווקא בתחום של הפלטות יש הרבה יותר חופש לקנות משהו זול שיעשה את העבודה, הייתי ממליץ על פלטות ברזל פשוטות עגולות.

אם משום מה אתה רוצה פלטות עם ידיות / ציפוי , אני מאוד אוהב את הפלטות של טכנוג׳ים.

לגבי המוט - תתרחק מכל מה שלא מופיע עם מותג כלשהו. חד וחלק. בלי מותג = מוט ג׳נרי סיני גרוע. ניסיתי הרבה כאלה, כולם גרועים, חלקם אפילו באופן מובהק. המוט שיש לי בעבודה שעונה להגדרות ״קרוספיט״ עד 680 ק״ג הוא אחד הגרועים שנתקלתי. זה מציק לי אפילו ב80 קילו בנץ׳ בדילואד וגם חברה שלי שרגילה להתאמן במכונים ״רגילים״ התעצנה מהמוט הזה.

• פותח/ת השרשור
הפלטות הייתי מייעץ לא לקנות את האלו עם הידיות, הן עבות מדי ובקוטר לא תקין, יש לי אותן במכון בעבודה ואני מאוד לא אוהב אותן. דווקא בתחום של הפלטות יש הרבה יותר חופש לקנות משהו זול שיעשה את העבודה, הייתי ממליץ על פלטות ברזל פשוטות עגולות.

אם משום מה אתה רוצה פלטות עם ידיות / ציפוי , אני מאוד אוהב את הפלטות של טכנוג׳ים.

לגבי המוט - תתרחק מכל מה שלא מופיע עם מותג כלשהו. חד וחלק. בלי מותג = מוט ג׳נרי סיני גרוע. ניסיתי הרבה כאלה, כולם גרועים, חלקם אפילו באופן מובהק. המוט שיש לי בעבודה שעונה להגדרות ״קרוספיט״ עד 680 ק״ג הוא אחד הגרועים שנתקלתי. זה מציק לי אפילו ב80 קילו בנץ׳ בדילואד וגם חברה שלי שרגילה להתאמן במכונים ״רגילים״ התעצנה מהמוט הזה.

תוכל לתת לי קישור לצלחות ברזל אולימפיות לא הצלחתי למצוא כל כך

תוכל להעביר לי קישור לפלטות כאלה כי לא מצאתי כל כך ועדיף עם קוטר אולימפי למוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית