הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

הבעלי חיים שמגדלים אומר הרבה על הבעלים.
דווקא מגדלי חתולים אם אני לא טועה יותר טובים במערכת יחסים ממגדלי הכלבים.

אני אישית אוהב כל בעל חי, כאילו הכככללללל.
היו לי נחשים, עכברים, חתולים, כלבים, כל מיני זוחלים. והאמת כל מה שהצלחתי להשיג.
כרגע אני תלוש מכל בעל חי, בעיקר בגלל שאישתי לא בקטע, אבל גם בגלל שאני לא בבית הרבה, ואני מרגיש שזה לא נכון לגדל בעל חי אם אתה לא יכול להעניק להם את הזמן והאהבה שהם זקוקים לה.

אבל בעז"ה אני עוד אתפנה לגן חיות משלי, זה מה זה חשוב לי נפשית.
כרגע הצמחים שלי ממלאים את החור הזה שלי.

אני רוצה צ'ינצ'ילה בתור בעל חי הבא שלי, וכמובן אקווריום ססגוני.

🤯🤯🤯🤯🤯
איזהה כייף לךךךך!!
אני גם ממש אוהבת כמעט כל בעל חי!!! אני אפילו לא כזה נחרדת מחרקים ותיקנים למניהם!
כאילו, פעם ראיתם עכביש בקלואוז-אפ??? זה כזה מתוקייי!!!😄

upload_2019-11-13_23-35-2.png

קיצר גם נחשים וכאלה... כיף להחזיק אותם. ובזמן שכל חברות שלי צורחות מאיזו לטאה מסכנה, אני רצה לצלם אותה חחחח
גם זחלים של פרפר זה מגניב.
אבל תולעים דוחות אותי. 🤢
עם תולעים אני לא מתעסקת. זה גועל נפש.

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

קווים אדומים.

אז בסוף הדייט אתמול התקצר ל30 דקות שבהן ביצענו החייאה למצבר של הרכב שלו, ז"ל.
הייתה לי מן הקלה שכזו שהדייט נגמר מהר, אבל גם קצת באסה, כי עד שהצלחתי להזיז את עצמי ולצאת הכל התחרבש.
בסוף ראיתי את הסרט לבד ונישנשתי לי כלמני נישנושים. חרגתי ב150 מ1,600.
אם נחבר את כל החריגות שלי השבוע, (300+50+150) יוצא שחרגתי ב500! שזה סכום לא מבוטל! ☠️
מה גם שלא הייתי פעילה במיוחד בימים האלה.
מחר שקילה.
השם ישמור.
משהו מדגדג לי באיזור של האף, נראלי אני מתחילה לגדל חדק ושנהבים.

השעה 13:45. יוצאת לאימון החמישי שלי לשבוע הזה. (אם נחשיב גם את שיעור "שריפת השומנים הארור", יוצא שזה האימון השישי.)
כל האימונים השבוע היו בחצי כח. אני מקווה שהאימון היום לא יאכזב.
ישנתי די טוב. 5 שעות רצוף, התעוררות מלאה, ו3 שעות נוספות. ובכל זאת אני לוקחת שוואפס אנרג'י, שמתיימר להיות חלופה בריאה, יענו, פחות מזיקה, לאקסל. אם להיות כנה - הוא בהרבה פחות טעים ואני לא מצליחה לסיים אותו.

סקוואט:
חימום:
20*10
סט ראשון קליל:
40*5
47.5*6
משהו בגוף מרגיש לי לא נכון. מורידה משקל.
42.5*10
מעלה טיפה.
45*10
אחרי החזרה ה9 הייתה לי סחרחורת איומה. חיכיתי עד שהעולם התייצב והמשכתי את החזרה האחרונה.
כמה מטומטמת? - ככה מטומטמת.
נחה.
45*11
יפה.
45*11
מודה שקצת מבואסת על עצמי שירדתי מ47.5.
אבל זה לוג של פרגון עצמי ואפילו קצת סרקזם מאולץ, אז היי! נפח 2350!
אלופה שכמותי!

וידוי- עשיתי עוד 3 סטים כי הרגשתי רע עם עצמי.
-2485-

דד:
חימום.
20*10
47.5*10
קשה למוות.
45*11
משומה מוצאת שככה יותר קל לי, למרות החזרה הנוספת.
האם זה משמח אותי?
לא -_-
מעלה בחזרה.
47.5*10
היה יותר טוב.
האם עכשיו אני שמחה יותר?
כן :>
47.5*11*2 🤯
עכשיו אני בכלל מאושרת חחח
אין מה לומר, כשאני רוצה אני יכולהההה!!!!! 🙄
-2490-

היפטרסט:
ת'אמת אני גמורה... אבל כבר ויתרתי על היפ בפעם שעברה.
55*12*3
מצאתי שיטה חמודה לגרום שהמוט לא ימעך אותי - הגבהתי אותו גבי על שתי משקולות.... זה לא הכי נח בעולם, וגם לא בטיחותי במיוחד... אבל ששש...
המתנתי נצח לפני הסט הרביעי. הרגשתי שאני חייבת מנוחה....
55*13
הפוגה לפני 3 חזרות אחרונות.
-2695-

האימון לקח לי שעה וחצי. זה המון זמן.
אבל שחטתי את עצמי השבוע. אני חושבת שאולי זה לא ככ נכון לעשות נפח שבועי כזה גדול...
בשבוע הבא יש לי אפשרות להתאמן רק מוצש עד שלישי. (ABAB) ואז נכפה עליי חופש גדול עד השבוע שלאחר מכן, שלדעתי הוא יהיה מבורך להתאוששות.

אוקייי, אז ככה:
החלטתי להציב לעצמי כמה קווים אדומים בנוגע להתהליך שאני נמצאת בו:
מאחר ואני פריק - קונטרול, (במידה ולא הבחנתם,) כדאי שאתחם בצורה ברורה את הטווח שבו אני מוכנה לאבד-את-השליטה-באופן-יזום. (מה שנקרא "איבוד שליטה מבוקר" חח)

אז המשקל המקסימלי אליו אני מוכנה להגיע יהיה 56.
למה 56?
כי אי שם בעבר, כשרק השתחררתי מהאישפוז בתלה"ש על משקל 52, הדיאטנית שאלה אותי שאלה היפוטתית: "מה את חושבת שיקרה אם תגיעי למשקל 56?"
ועניתי באופן כמעט רפלקטיבי: "אני אמות."
לפרוטוקול, כחצי שנה לאחר מכן כבר הייתי על 59, ולא מתתי ולא נעליים. והאמת שאפילו הייתי עגלגלה ומאושרת... (לא, אני לא מתכוונת לחזור ל59, כי בכל זאת יש סיבה למה ירדתי משם...)
אז 56. זה המספר. גבול עליון.

מבחינת תאריך דד ליין-
אני מקציבה לעצמי להישאר בהעלאה הקלורית הזו (עדיין קצת קשה לי לקרוא לזה "מסה") עד אחרי חנוכה.
כי אני ממש רוצה לאכול השנה סופגנייה, בפעם הראשונה מזה נצח - נצחים. ככה, בשלמותה. לא ביס, לא רבע, לא חצי. פשוט לאכול אותה. אפילו על בסיס יומי. סופגניה בכל יום, בכל שמונת ימי החג. להכניס את זה בערכים, בתור ארוחת ביניים או משהו. סתם כי אני יכולה.
ואולי אמשיך את העלייה הקלורית גם אחרי חנוכה, אין לדעת. אבל אשתדל לא להפסיק את זה לפני.
בנינו, אני מקווה שעד חנוכה כבר אצליח להתייצב על 1,800. אמנם יש רק עוד חודש וחצי אבל אשתדל להיות אופטימית.
אולי אפילו אצליח 2,000.
אוקיי, לא. אני לא אופטימית עד כדי כך...
בכל מקרה, אני חושבת שאעשה אחכ חיטובון קטן. מקווה שלא אצטרך, זה מוקדם מדיי להחליט. כשאגיע לגשר אחצה אותו...

קרא את שאר עדכון הלוג...

🤯🤯🤯🤯🤯
איזהה כייף לךךךך!!
אני גם ממש אוהבת כמעט כל בעל חי!!! אני אפילו לא כזה נחרדת מחרקים ותיקנים למניהם!
כאילו, פעם ראיתם עכביש בקלואוז-אפ??? זה כזה מתוקייי!!!😄

צפה בקובץ המצורף 51487

קיצר גם נחשים וכאלה... כיף להחזיק אותם. ובזמן שכל חברות שלי צורחות מאיזו לטאה מסכנה, אני רצה לצלם אותה חחחח
גם זחלים של פרפר זה מגניב.
אבל תולעים דוחות אותי. 🤢
עם תולעים אני לא מתעסקת. זה גועל נפש.
קיבלתי חלחלה
צר לי עלייך שהיית מאושפזת, באמת שהיה לי לא נעים במיוחד לקרוא את זה. אני חושב שעדיין נשאר בך מהמחלה הזו, ואת צריכה לאהוב את עצמך יותר.
לי היתה שנה אחת בחיים (נראה לי) שלא אכלתי בה סופגנייה, וזה היה כשהייתי שחיף על בצורה חולנית. הפנים שלי נראו רזות, הידיים בכלל - אני בטוח שהם היו היקף 27, גג 29, נראיתי כמו שלד מהלך. אני כבר לא שם, ברוך השם, ואני מאחל לך לצאת גם מהמקום הזה (מבחינה נפשית.. מבחינה פיזית את בסדר גמור).

אומייגד. נראה לי עם כל ההשמנה המטורפת פה עליתי לאיזה 70 ק"ג. ועדיין יש לי גוף של דוגמנית. סתם נו 🤣🤣🤣 חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבל

עדיין אני אוהבת את הגוף שלי ומרגישה סבבה איתו (חוץ מהתקוות הכמוסות שמגרשת בהינף יד לרדת יום אחד 5,10 ובעצם למה לא 20 קילו. יום אחד 😳😅).

מה שמדהים אותי הוא איך הכל בראש. הכל!!

שאפו על הדרך 🙌

קיבלתי חלחלה

צר לי עלייך שהיית מאושפזת, באמת שהיה לי לא נעים במיוחד לקרוא את זה. אני חושב שעדיין נשאר בך מהמחלה הזו, ואת צריכה לאהוב את עצמך יותר.
לי היתה שנה אחת בחיים (נראה לי) שלא אכלתי בה סופגנייה, וזה היה כשהייתי שחיף על בצורה חולנית. הפנים שלי נראו רזות, הידיים בכלל - אני בטוח שהם היו היקף 27, גג 29, נראיתי כמו שלד מהלך. אני כבר לא שם, ברוך השם, ואני מאחל לך לצאת גם מהמקום הזה (מבחינה נפשית.. מבחינה פיזית את בסדר גמור).

האמת שהאישפוז הזה זה הדבר הכי טוב שקרה לי באותה השנה... :>
אני פניתי אליהם כשהבנתי שהמוח שלי לגמרי התעוות ואני לא מסוגלת ליישר אותו לבד. ויותר מאוחר הם התעקשו שאתאשפז כי המצב היה ממש תחת. לקח לי חודש ובסוף הסכמתי, עשיתי לעצמי הכנה נפשיץ עמוקה ונכנסתי לשם בפול כח.
ואמנם זו מחלקה קשה, ומאווווד אמוציונאלית, אבל הייתי חכמה והשתמשתי בכל הכלים שהם נתנו שם (כמעט 5-6 מפגשים טיפוליים ביום! שלל שיטות תרפיות, פסיכודרמה , תרפיה באומנות 2 מפגשים פסיכותרפוייטים בשבוע, מפגש דיאטני, חוגי כתיבה ,מוזיקה, יוגה, מחול ועוד...) השתתפתי בה-כ-ל באופן פעיל, כדי אשכרה לטפל בעצמי ושיתפתי פעולה ב100% עם הצוות הרפואי. גם בארוחות, סיימתי את הכל ולא שיחקתי משחקים. וזה היה קשה... כאב פיזי מטורף. תחשוב שאחרי שהייתי אוכל כמות של כלום, הם דחפו לי שם עד 2,300 קל ליום. עליתי 2 קילו בשבוע בקצב.
הרבה מהבנות שם היו די אהבלות, ועשו מלא בעיות ושטויות. לא שיתפו פעולה, והחביאו אוכל.... הסתבכו בתככים עם בנות אחרות כאילו זה האח הגדול אומשו, במקום לתמוך אחת בשנייה. כאילו לא כולנו באותה הסירה וסובלות את אותו החרא.... קיצר אני כמובן הייתי משכינת השלום 😅
והייתי בין הבודדות שלא קיבלה שום כדור פסיכיאטרי...🙄
אני במקום הרבה יותר טוב עכשיו, תודה לה' ששלח לי את האנשים הנכונים שעזרו לי ברגעים הקשים שכבר חשבתי שהכל אבוד. ו-וואו היו רגעים ממש ממש קשים. זו מחלה קשה. והיא תמיד תהיה חלק ממני אבל אני מאמינה שאני שולטת בה ולא היא בי.
אהה אמ כן, וגם אני קצת עזרתי לעצמי פה ושם :>

וואי ממש עשיתם לי פלאשבאק אחורה חחח 😅
אבל ברוך השם זה פלאשבאק חיובי. זכורות לי משם רק חוויות טובות. (היו גם פחות טובות, אבל לא מתעסקת בזה. הרוב היה טוב 🙄)

נערך לאחרונה:
האמת שהאישפוז הזה זה הדבר הכי טוב שקרה לי באותה השנה... :>
אני פניתי אליהם כשהבנתי שהמוח שלי לגמרי התעוות ואני לא מסוגלת ליישר אותו לבד. ויותר מאוחר הם התעקשו שאתאשפז כי המצב היה ממש תחת. לקח לי חודש ובסוף הסכמתי, עשיתי לעצמי הכנה נפשיץ עמוקה ונכנסתי לשם בפול כח.
ואמנם זו מחלקה קשה, ומאווווד אמוציונאלית, אבל הייתי חכמה והשתמשתי בכל הכלים שהם נתנו שם (כמעט 5-6 מפגשים טיפוליים ביום! שלל שיטות תרפיות, פסיכודרמה , תרפיה באומנות 2 מפגשים פסיכותרפוייטים בשבוע, מפגש דיאטני, חוגי כתיבה ,מוזיקה, יוגה, מחול ועוד...) השתתפתי בה-כ-ל באופן פעיל, כדי אשכרה לטפל בעצמי ושיתפתי פעולה ב100% עם הצוות הרפואי. גם בארוחות, סיימתי את הכל ולא שיחקתי משחקים. וזה היה קשה... כאב פיזי מטורף. תחשוב שאחרי שהייתי אוכל כמות של כלום, הם דחפו לי שם עד 2,300 קל ליום. עליתי 2 קילו בשבוע בקצב.
הרבה מהבנות שם היו די אהבלות, ועשו מלא בעיות ושטויות. לא שיתפו פעולה, והחביאו אוכל.... הסתבכו בתככים עם בנות אחרות כאילו זה האח הגדול אומשו, במקום לתמוך אחת בשנייה. כאילו לא כולנו באותה הסירה וסובלות את אותו החרא.... קיצר אני כמובן הייתי משכינת השלום 😅
והייתי בין הבודדות שלא קיבלה שום כדור פסיכיאטרי...🙄
אני במקום הרבה יותר טוב עכשיו, תודה לה' ששלח לי את האנשים הנכונים שעזרו לי ברגעים הקשים שכבר חשבתי שהכל אבוד. ו-וואו היו רגעים ממש ממש קשים. זו מחלה קשה. והיא תמיד תהיה חלק ממני אבל אני מאמינה שאני שולטת בה ולא היא בי.
אהה אמ כן, וגם אני קצת עזרתי לעצמי פה ושם :>

וואי ממש עשיתם לי פלאשבאק אחורה חחח 😅
אבל ברוך השם זה פלאשבאק חיובי. זכורות לי משם רק חוויות טובות. (היו גם פחות טובות, אבל לא מתעסקת בזה. הרוב היה טוב 🙄)
*חיבוק*

^~^
אגב חחחחחחח דיברנו על חיות מחמד מעניינות....
פתאום נזכרתי שחלמתי הלילה שאני מוצאת שועל יפייפה ומאמצת אותו 🤣
איך שהתעוררתי גיגלתי את העניין ומצאתי את המאמר הבא:
איך להפוך שועלים לחיות מחמד - הידען
שזה ממש מגניב כי זה אומר שעצם שאפשר לביית שועלים ולגדל אותם כמו כלבים 🤯

ותראו את הטרוריסט הקטן שלי:
upload_2019-11-14_22-53-42.png

אני אוכל את הפרעוש הקטן הזה 🍽️🥹

upload_2019-11-14_22-53-53.png

וכאן תפסתי אותו על חם במהלך ביצוע פעולת טרור:

upload_2019-11-14_22-57-35.png

^~^
אגב חחחחחחח דיברנו על חיות מחמד מעניינות....
פתאום נזכרתי שחלמתי הלילה שאני מוצאת שועל יפייפה ומאמצת אותו 🤣
איך שהתעוררתי גיגלתי את העניין ומצאתי את המאמר הבא:
איך להפוך שועלים לחיות מחמד - הידען
שזה ממש מגניב כי זה אומר שעצם שאפשר לביית שועלים ולגדל אותם כמו כלבים 🤯

ותראו את הטרוריסט הקטן שלי:
צפה בקובץ המצורף 51498

אני אוכל את הפרעוש הקטן הזה 🍽️🥹

צפה בקובץ המצורף 51499

וכאן תפסתי אותו על חם במהלך ביצוע פעולת טרור:

צפה בקובץ המצורף 51500
קוקטייל חמוד ביותר, את מזכירה לי את שלי שיצא לחופש אחרי 10 שנים איתי.
אבל אני לא מאשים אותו, לא נתנו לו מספיק חום ואהבה.
הוא בטח עכשיו חי עם להקה וטוב לו.

קוקטייל חמוד ביותר, את מזכירה לי את שלי שיצא לחופש אחרי 10 שנים איתי.
אבל אני לא מאשים אותו, לא נתנו לו מספיק חום ואהבה.
הוא בטח עכשיו חי עם להקה וטוב לו.

אוייי לאאא מסכןן .____.
כאילו, שניכם מסכנים.
התוכית הקודמת שלי, לולה, הייתה קרן השמש הקטנה שלי במשך 3 שנים. אהבתי אותה כמו אחות קטנה. היא הייתה פשוט חלק ממני בכל מובן שהוא. יצור קטן ותמים מלא אהבה.
אימצתי אותה כשהיא עוד הייתה קטנטונת, והיא מילאה אצלי חלל ענקי שנפער בי אחרי שהשתחררתי מהאישפוז....
כשהיא הלכה לאיבוד לפני כחצי שנה (בפסח) בכיתי כלכך חזק במשך חודש שלם... זה היה אובדן נוראי ואכזרי. כאילו עקרו לי את הלב. חיפשתי אותה מלאאא. לפעמים אפשר למצוא אותם. אבל לא מצאתי. היא תמיד תהיה התוכית האהובה עלי. היא באמת הייתה שמש קטנה.

IMG_20191115_010040.jpg

אוף.
יש לי ממש דמעות בעיניים. ח... קשה לי להיזכר בה ולחשוב שאני לא אריח אותה יותר לעולם. כזו יצורה מכונפת. (מלשון כונפה חחח)

הממ נראלי זה גם כי אני בלחץ ממחר.
נשקלתי הערב והתוצאה לא הייתה מלבבת.
אני מתה מפחד.
עלייה של 600-700 גרם.
אני די רוצה לא להיות קיימת כרגע.
מרגישה שאני באפתיה מוחלטת כאילו סיממו אותי.

אוייי לאאא מסכןן .____.
כאילו, שניכם מסכנים.
התוכית הקודמת שלי, לולה, הייתה קרן השמש הקטנה שלי במשך 3 שנים. אהבתי אותה כמו אחות קטנה. היא הייתה פשוט חלק ממני בכל מובן שהוא. יצור קטן ותמים מלא אהבה.
אימצתי אותה כשהיא עוד הייתה קטנטונת, והיא מילאה אצלי חלל ענקי שנפער בי אחרי שהשתחררתי מהאישפוז....
כשהיא הלכה לאיבוד לפני כחצי שנה (בפסח) בכיתי כלכך חזק במשך חודש שלם... זה היה אובדן נוראי ואכזרי. כאילו עקרו לי את הלב. חיפשתי אותה מלאאא. לפעמים אפשר למצוא אותם. אבל לא מצאתי. היא תמיד תהיה התוכית האהובה עלי. היא באמת הייתה שמש קטנה.

צפה בקובץ המצורף 51503

אוף.
יש לי ממש דמעות בעיניים. ח... קשה לי להיזכר בה ולחשוב שאני לא אריח אותה יותר לעולם. כזו יצורה מכונפת. (מלשון כונפה חחח)

הממ נראלי זה גם כי אני בלחץ ממחר.
נשקלתי הערב והתוצאה לא הייתה מלבבת.
אני מתה מפחד.
עלייה של 600-700 גרם.
אני די רוצה לא להיות קיימת כרגע.
מרגישה שאני באפתיה מוחלטת כאילו סיממו אותי.
נוזלים. זה ירד ברגע שתחזרי לאכול רגיל.
ואל תבכי.
"אף פעם אל תסתכל לאחור יש בו עבר שיפחיד אותך , אל תסתכל לקדימה יש בו עתיד שידאיג אותך , תמיד תסתכל למעלה שם יש את ה׳ ששומר עליך"

נוזלים. זה ירד ברגע שתחזרי לאכול רגיל.
ואל תבכי.
"אף פעם אל תסתכל לאחור יש בו עבר שיפחיד אותך , אל תסתכל לקדימה יש בו עתיד שידאיג אותך , תמיד תסתכל למעלה שם יש את ה׳ ששומר עליך"

._________.

תודה על המשפט הזה. הייתי ממש צריכה אתזה.⁩

אני ממש מקווה - מאמינה - שהכל יסתדר.
תודה ❤️

(וזה בסדר שאני בוכה, אני בחורה, ככה אנחנו מתבטאות ומתפרקות, ומשחררות תיסכולים:cray:
בכי זה אפילו בריא במינון הנכון חחח... לא שזה כיף חיים. יותר כיף לצחוק :>)
אוף, אני קוראת שוב את כל ה"חזון" שלי, את המטרות, שפרטתי ואת המניפסט הזה שכתבתי, והכל פתאום נראה לי כלכך קשה.
קשה, כי זה כבר לא אתגר, זה כבר קושי ממשי. מחסום מפגר שנטרק לי בפרצוף כמו דלת של ממ"ד.
זה חתיכת משבר אמון רציני מה שקרה לי פה עכשיו. גם כן ה"נוזלים" האלה.
מה אני, מדוזה?? חח

🤦‍♂️ בדיחה גרועה. לא מצחיק.

אני רוצה להאמין שאני אצליח לעבור עוד שבוע בלי לצמצם. יש לי השבוע שתי חתונות, יום אחרי יום בשלישי ורביעי, כך שממש לא מומלץ שאשקל בשני הבקרים שלאחר מכן. אז שוב 'נשרף' לי שבוע, ואני נכנסת למערה חשוכה של אי וודאות....

._________.

תודה על המשפט הזה. הייתי ממש צריכה אתזה.⁩

אני ממש מקווה - מאמינה - שהכל יסתדר.
תודה ❤️

(וזה בסדר שאני בוכה, אני בחורה, ככה אנחנו מתבטאות ומתפרקות, ומשחררות תיסכולים:cray:
בכי זה אפילו בריא במינון הנכון חחח... לא שזה כיף חיים. יותר כיף לצחוק :>)
אוף, אני קוראת שוב את כל ה"חזון" שלי, את המטרות, שפרטתי ואת המניפסט הזה שכתבתי, והכל פתאום נראה לי כלכך קשה.
קשה, כי זה כבר לא אתגר, זה כבר קושי ממשי. מחסום מפגר שנטרק לי בפרצוף כמו דלת של ממ"ד.
זה חתיכת משבר אמון רציני מה שקרה לי פה עכשיו. גם כן ה"נוזלים" האלה.
מה אני, מדוזה?? חח

🤦‍♂️ בדיחה גרועה. לא מצחיק.

אני רוצה להאמין שאני אצליח לעבור עוד שבוע בלי לצמצם. יש לי השבוע שתי חתונות, יום אחרי יום בשלישי ורביעי, כך שממש לא מומלץ שאשקל בשני הבקרים שלאחר מכן. אז שוב 'נשרף' לי שבוע, ואני נכנסת למערה חשוכה של אי וודאות....
את צריכה ללמוד להכיר את הגוף שלך מבחינת איך הוא מגיב לפחמימה או לפלוס קלורי רציני ליום אחד.. אחרי זה יהיה לך הרבה יותר פשוט. גם אני הייתי חי בסרט שעליתי במשקל בחיטובים לפעמים עד שהייתי מגלה שיש 1000000 פרמטרים חוץ משומן שמשפיעים על השקילה.
ואני בהחלט מבין מה שאת כתבת לגבי "החזון". גם אני לפעמים מרגיש שאני סתם בחור רזה וקטן ושכל העבודה שלי בחד"כ לא שווה הרבה.. קוראים לזה "לפקפק בעצמך". זה קורה.. אנחנו פשוט צריכים לא לתת לזה לפגוע בנו. זה יעבור. תמשיכי להילחם.
לגבי החתונות - למה שלא תכניסי מעט אוכל כל היום ורק באירוע תאכלי עד שתגיעי למכסה שלך עם הקפדה על הגעה לערכים שאת צריכה (לדוגמה: מספיק חלבון)?
שבת שלום ומבורך!

את צריכה ללמוד להכיר את הגוף שלך מבחינת איך הוא מגיב לפחמימה או לפלוס קלורי רציני ליום אחד.. אחרי זה יהיה לך הרבה יותר פשוט. גם אני הייתי חי בסרט שעליתי במשקל בחיטובים לפעמים עד שהייתי מגלה שיש 1000000 פרמטרים חוץ משומן שמשפיעים על השקילה.
ואני בהחלט מבין מה שאת כתבת לגבי "החזון". גם אני לפעמים מרגיש שאני סתם בחור רזה וקטן ושכל העבודה שלי בחד"כ לא שווה הרבה.. קוראים לזה "לפקפק בעצמך". זה קורה.. אנחנו פשוט צריכים לא לתת לזה לפגוע בנו. זה יעבור. תמשיכי להילחם.
לגבי החתונות - למה שלא תכניסי מעט אוכל כל היום ורק באירוע תאכלי עד שתגיעי למכסה שלך עם הקפדה על הגעה לערכים שאת צריכה (לדוגמה: מספיק חלבון)?
שבת שלום ומבורך!

לא אספיק לענות תשובה ממשית, אז רק אומר שלגבי האירועים - זה התיכנון בע"ה.
שבת שלום!!

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

קֶצֶר במוח.

תכננתי ללכת לאימון במוצ"ש.
לא הלכתי.
אז תכננתי להשלים את האימון הבוקר, (אני מתחילה ללמוד ב10,) וללכת לאימון נוסף בערב.
לא הלכתי.
לא היה לי חשק. או כח.
היה רצון, אבל הוא היה קלוש. אני לא בנאדם של אימוני בוקר חח.

המשקל החדש אמור להגיע השבוע, ובינתיים לקחתי בהשאלה את המשקל של הבית. לא מבינה למה לא עשיתי את זה עד עכשיו. (שקר! אני בהחלט מבינה למה לא עשיתי את זה. כי פחדתי שאהפוך לאובססיבית.)
בקצרה, יוצא שירדתי 400 גרם, כך שעליתי רק 300 גרם, ולא 700.
לא יודעת אם זה מעודד, או שסתם פחות מדכא.

אחרי הלימודים נשארתי לפגישה עם הקאוצ'רית. ככ התמלאתי באנרגיות עד שלא הייתי צריכה בכלל אקסל.

גב חתירה:
33*10*2
33*7
26*5
33*6
26*3
-1297-

פולי עליון:
33*12
33*7
26*5
33*6
26*6
-1111-

ניסיתי לעשות כמה חזרות כמו מתח:
40*4
-160-

חזה:
10*12*3
-360-

פרפר:
6*10*2
6*8
-168-

כתפיים:
6*10*2
8*6
6*4
6*4
8*8
6*4
4*5
מתתי.
-324-

הממ. המחשבה הראשונה שעוברת לי בראש באימון הזה, זה ששום מחשבות לא עוברות לי בראש באימון הזה.
איזה שקט מחשבתי מצמרר.

יד אחורית:
8*15
10*15*2
-420-

יש לי מן "טווווווווווווווווווו" ארוך שכזה במוח.
היו היום כמה דיונים מעניינים בפורום (שקצת השתזפתי בהם באור הזרקורים,) שגרמו לי לחשוב.
וגרמו לי גם לגלות שאני אוהבת את הפורום הזה ואת האנשים פה. לא יודעת. הרגשתי מן חיבוק שכזה. לא יכולה להסביר.... אם זה חלק מהח'ברה שקצת הביעו דאגה, או אחרים שניסו לתת עצות טובות או להרגיע אותי שהכל יהיה בסדר ואין לי מה להיות היסטרית...
בקיצור - :>
ומפה לשם, אני ממשיכה בכל הכח, ועדיין מתפללת ש:
*העלייה במשקל שהייתה זה רק נוזלים.
*וזה ירד.
*שאני אתאזן על 1,600.
*ואז אוכל להרשות לעצמי להעלות עוד בקלוריות.
*שאני אוהב את עצמי גם אם לא אתאזן על 1,600!

הבוקר המשקל הראה 54.3, וזה אומר שיש לי עוד 1.7 קילו שלמים עד 56, וזה הרבה!
אז הי, הכל יהיה טוב. יש לי עוד טווח נשימה.

סיפור משעשע:
בשבת אחשלי זרק: "אורחן תפסיקי לעשות מתח!"
ואני: "אעע?"
והוא: "יש לך שרירים בידיים."
ואני: "חחחחחח כפרעליך, זה לא מהמתח.....🤣"
לפרוטוקול, הצלחתי להגיע ל3 (וחצי) מתח מלא. לא מזהיר במיוחד, אבל אני עושה 3 סטים כאלה, שזה כבר די יפה 🙄

ובאלי לשתף אתכם במתכון מדהים של פיצה-טורטייה ב303 קלוריות וב22 שלבים סופר קלילים:
1. לוקחים טורטייה (מקמח מלא)
2. מניחים על גבי תבנית המותאמת לטוסטר אובן.
3. מורחים רוטב פיצה מוכן.
4. שמים קרעים של גבנ"ץ 5% (פרוסה וחצי)
5. קרעים של גבנ"ץ 9% (פרוסה אחת)
6. קרעים של גבנץ 22% (חצי פרוסה)
7. כף קוטג', מפזרים בנגיעות. (ממש פיצה "ארבע גבינות" חחח)
8. חותכים בצל לפרוסות דקיקות כמו דף.
9. מפזרים על הטורטייה.
10. חותכים עגבנייה לפרוסות דקיקות כמו דף.
11. מפזרים על הטורטייה.
12. מפזרים קצת אורגנו.
13. מפזרים קצת צ'ילי גרוס.
14. מכניסים את התבנית לטוסטר אובן.
15. מדליקים את הטוסטר אובן על 250 מעלות.
16. בוהים בטוסטר אובן במשך 10-15 דקות.
17. מוציאים את התבנית מהטוסטר אובן.
18. מעבירים לצלחת.
19. ממתינים שהפיצה תתקרר קצת.
20. אוכלים.
21. תוהים לעצמכם למה לכל הרוחות הכנתם רק אחד?!?!

(הערת השף: כמובן ששקלתי את כל האלמנטים , אבל אם אתם לא פדאנטיים כמוני פשוט תפרסו לכם כדורי מוצרלה אומשו חח....)

צפה בקובץ המצורף 51541
צפה בקובץ המצורף 51542

22. אומייגאד, ותכבו את הטוסטר אובן !!!🤯

קרא את שאר עדכון הלוג...

את יותר שרירית מהבחור? ומה שעלית זה נוזלים בעיקר, אלא אם כן חרגת מהתפריט למשך שבוע שלם ואז הגיוני שעלית 300 גרם בשבוע. אני שוקל קרוב ל100 קילו על 1.80.. ברוך השם. תרגישי טוב עם המשקל שלך

את יותר שרירית מהבחור? ומה שעלית זה נוזלים בעיקר, אלא אם כן חרגת מהתפריט למשך שבוע שלם ואז הגיוני שעלית 300 גרם בשבוע. אני שוקל קרוב ל100 קילו על 1.80.. ברוך השם. תרגישי טוב עם המשקל שלך

מהבחור - כן, הרבה יותר 🤦‍♂️
אגב, סוגשל נפרדנו 🙄
כאילו, פשוט הבנו שאין לנו מתי להיפגש.... (לי, בעיקר 😳)
הוא מצדו אמר שהוא ממש ישמח לשמור איתי על קשר :>
כזה בחור מתוק, באמת. אבל פחות בשבילי כבנזוג.

מהבחור - כן, הרבה יותר 🤦‍♂️
אגב, סוגשל נפרדנו 🙄
כאילו, פשוט הבנו שאין לנו מתי להיפגש.... (לי, בעיקר 😳)
הוא מצדו אמר שהוא ממש ישמח לשמור איתי על קשר :>
כזה בחור מתוק, באמת. אבל פחות בשבילי כבנזוג.
חחח וואי נשפכתי מצחוק פה על הסמיילי הראשון ששלחת.. ההקשר והסמיילי ביחד גרמו לי לצחוק
חחחחחחח הרבה יותר
הוא יודע כבר שנפרדתם או שעוד לא סיפרת לו?

חחח וואי נשפכתי מצחוק פה על הסמיילי הראשון ששלחת.. ההקשר והסמיילי ביחד גרמו לי לצחוק
חחחחחחח הרבה יותר
הוא יודע כבר שנפרדתם או שעוד לא סיפרת לו?

🤣🤣🤣🤣
חחח שלחתי לחברה שלי תמונה שלו, והיא אמרה :"וואי הגזמת! הוא לא כזה שחיף. מהתיאור שלך חשבתי שהוא שק עצמות." XD
מסכן חחח..... אני חושבת שאני פשוט צריכה גבר עם קצת יותר... נוכחות....
לא, אבל הוא באמת רזה. ברגליים אני כפול ממנו, על בטוח.
אבל לא רק על זה פסלתי, חס ושלום... זה פשוט לא ככ הסתדר. לא נראלי טריוויאלי שאני אצא חודש עם בחור ולא אצליח להרגיש כלפיו כלום... 🙁

ולשאלתך, התכתבנו קצת, והוא כתב: "הייתי רוצה להכיר אותך גם אם זה היה הולך רק לידידות. אני מאמין שיש משמעות לכל מפגש בין שני אנשים. וממש חבל שאנחנו לא גרים קרוב יותר אחד לשני." ו- "אני פשוט לא בסיטואציה של לנסות בכח". ו- "אם תרצי לדבר איתי או סתם להתייעץ על משהו אני ממש אשמח. מקווה שתגשימי את עצמך ובכל מקום שתלכי אליו תכירי אנשים טובים!"
ופשוט נמסתי מהמתיקות שלו ._.

🤣🤣🤣🤣
חחח שלחתי לחברה שלי תמונה שלו, והיא אמרה :"וואי הגזמת! הוא לא כזה שחיף. מהתיאור שלך חשבתי שהוא שק עצמות." XD
מסכן חחח..... אני חושבת שאני פשוט צריכה גבר עם קצת יותר... נוכחות....
לא, אבל הוא באמת רזה. ברגליים אני כפול ממנו, על בטוח.
אבל לא רק על זה פסלתי, חס ושלום... זה פשוט לא ככ הסתדר. לא נראלי טריוויאלי שאני אצא חודש עם בחור ולא אצליח להרגיש כלפיו כלום... 🙁

ולשאלתך, התכתבנו קצת, והוא כתב: "הייתי רוצה להכיר אותך גם אם זה היה הולך רק לידידות. אני מאמין שיש משמעות לכל מפגש בין שני אנשים. וממש חבל שאנחנו לא גרים קרוב יותר אחד לשני." ו- "אני פשוט לא בסיטואציה של לנסות בכח". ו- "אם תרצי לדבר איתי או סתם להתייעץ על משהו אני ממש אשמח. מקווה שתגשימי את עצמך ובכל מקום שתלכי אליו תכירי אנשים טובים!"
ופשוט נמסתי מהמתיקות שלו ._.
אין מצב שאת כפול ממנו ברגליים כי אם היקף הרגליים שלו הוא 40 (אין מצב) ההיקף שלך צריך להיות 80 🤣
הוא נשמע בחור טוב

אין מצב שאת כפול ממנו ברגליים כי אם היקף הרגליים שלו הוא 40 (אין מצב) ההיקף שלך צריך להיות 80 🤣
הוא נשמע בחור טוב
אלא אם כן הרגליים שלו 15 🤩
לך תדע.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית