הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
אני=] הוסיף לוג חדש:

לוג ללא ליגלוגים! - מנסה להתקדם באימונים ובתזונה עם הרבה אופטימיות וחיזוקים חיוביים 😃

אז חוויתי הפרעת אכילה, זה לא סוד.
כרגע אני בתקופה יותר טובה שלי, ונחושה להמשיך את השיקום המתמשך והעדין הזה.
המטרה העיקרית של הלוג הזה הוא לעקוב אחרי עצמי באופן מסודר וכרונולוגי, אחרי האימונים ,התזונה, משקל, והכי חשוב - לעקוב אחרי הרגשות והתחושות שלי כלפי התהליך הזה.

גיבה: 157
משקל: 53.3 (והנה עליתי קילו בפחות מחודש. הידד.)

כרגע אני משתדלת לאכול בסביבות ה1,300-1,400 קל'.
ואני משתדלת לחלק את האימונים שלי לAB, וללכת למכון 4 פעמים. אבל לפעמים אין לי כח ללכת למכון אז אני מכסחת את עצמי בFBW 3 פעמים בשבוע. (נפל לי ההיגיון... חחח)

אלה התרגילים הבסיסיים שאני בד"כ עושה:
...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

עדכון לוג: 26/09/19

הו, וואו. יש מלא צבעים יפים לכתוב בהם! D:

מגיעה לאימון ערב בשעה 21:00
זה הולך להיות אימון FBW קשוח, אבל הגעתי מלאת מוטיבציה אחרי יום שלם של התבטטות כמעט מוחלטת.... חחח
אכלתי היום 1060 קל' נכון לעכשיו.

סקוואט:
חימום - מוט ריק 8 חזרות.
סט ראשון: 40*10
שני: 45*10
שלישי:45*5 (הרגשתי שהגב שלי עשוי לא להחזיק עוד חזרה, אז עשיתי הפסקה של חצי דקה,)
רביעי: 45*5
חמישי:40*8
נפח -1620- סהכ

דדליפט:
חימום מוט*8
סט ראשון: 40*10
שני: 45*10
שלישי: 45*10 - חזרות אחרונות היו קשות.
עושה עוד חזרה בשביל לשמור על נפח. אולי אוריד משקל?
מחליטה להישאר עם אותו המשקל כי זה סט אחרון. באימון הבא אנסה עם משקל גבוה יותר ופחות חזרות.
רביעי: 45*6
-1570-

היפטרסט, או: התרגיל שקורע את הת*ת:
המשקולות הסתדרו ככ יפה לפי הגודל עד שהוספתי עוד 1.25 רק בשביל להשלים את הסט.
התועלת שבאסטטיקה 😃
צפה בקובץ המצורף 50612
מצאתי שיטה לסדר את המגבת בצורה כזו שהאגן שלי לא יזכיר פרסומת למקלט לנשים מוכות! D:
77.5*10*3
הצלחתי הכל !
-2325-
הנפח של התרגיל הזה מדהים אותי כל פעם מחדש 😃
לפרוטוקול, 77.5 זה משקל הכי גבוה שהגעתי אליו אי פעם בהיפטרסט! 🏋️😅

מהה? השעה כבר 22:00!
אין מה לומר, הזמן טס כשנהנים.
בימים כתיקונם, כאן אמור להיגמר אימון A.
אבל אלו הם ימים כקילקולם! לכן אני ממשיכה הלאה במלא הכח!!!1

יאלה, גב!
פולי תחתון חתירה לבטן באחיזה צרה:
27.5*10*3
מתה.על.התרגיל.הזה.
-825-

פולי עליון באחיזה רחבה, הישענות קלה לאחור:
סט ראשון+שני: 30*9*2
קצת קשה, מוריד משקל.
סט שלישי: 27.5*11
-842.5-

נקסט, חזה:
פרפר משקולות חופשיות:
לא מצאתי משקולות של 6 אלא רק 7, ומי אני שאתווכח עם הגורל?
סט ראשון: 7*7
אוקיי, לא.

" - שלום, גורל?"
" - מדבר."
" - בוער בי רצון עז להתווכח איתך."

סט שני ושלישי: 6*9*2
-157-

לחיצת חזה במשקולות חופשיות:
כאן אני יכולה 7 😃
7*10*3
-210-
היה לי קשה ב3 החזרות האחרונות, אבל התגברתי.

השעה 22:40 אומייגאד. יש לי 20 דק ליד קדמית וכתפיים!!!
יאלההה מהרררר !!

לחיצת כתפיים עם משקולות חופשיות:
7*10*2
יפה לי, תכננתי לעשות רק 9 חזרות, והצלחתי 10. מקווה שזה לא יתנקם בי בהמשך... נשאר לי עוד סט.

ויאמר היקום לאמר, "חכי בסיבוב, מותק."

סט שלישי: 7*5.

אוקיי. לא מסוגלת. לוקחת את המשקולות של ה6.
מרימה. פעם אחת, פעמיים.
- המוח שלי: "יאלה, נו!"
- השרירים שלי: "לא עוד!"
- גרביטציה: "מוחחעחעח!"

מחפשת משקולות של 5. לא מוצאת. חוזרת ל6, ועושה עוד 6 חזרות מאדפאקה!!! 🕴

-223-

(הרגע המלחיץ הזה שמכבים עליך את המוזיקה בחדר הכושר.... והמבט העייף בעיניים של המדריכים שרק מחכים לעוף הביתה.)

יד קדמית:
7*10*2
-140-

פטישים:
6*14
-84-

בטן:
מה זה בכלל?
-0-

אומייגאאדדד סיימתי!!!!
שעתיים של אימון קורע.
מרגישה שניצחתי את המערכת.
מערכת השרירים שלי, כמובן.
הייתי טופחת לעצמי על השכם, אבל אין לי כח להרים את היד.

מסקנות מהאימון:
אני חייבת להחזיר את הימים לתיקונם. AB.

אוי ואבוי לי, אין לי תאבון.
אני על 1060.
והגעתי כבר ל106 חלבון, שזה 2 לקילו...

בסוף אכלתי חביתה מ2 ביצים, קוטג', פתית, ושוק חם.
הגעתי ל1390. נעגל כי אולי נשמתי קלוריות ממולקולות של אוכל, 1400.
🥰

קרא את שאר עדכון הלוג...

נעתקה נשימתי.
הדרמה חח..

ואיזה כיף, יש פה מישהי שלוקחת אותי בהליכה, סליחה, בזחילה בתשפוכת מילים.
תזהרי, בסוף עוד האנשים פה עלולים להסיק שנשות הפורום הן נשים ככל נשות העולם..☝️

וגם, תפסיקי לעשות שטויות של לחבר שני אימונים בערב אחד. זה לא אמור לעבוד ככה!

וגם, למה פרפר לפני לחיצת חזה?

ואחרון, אלופה שאת. גם להתאמן וגם לדווח וגם לאכוללללל 🙌👑

• פותח/ת השרשור
נעתקה נשימתי.
הדרמה חח..

ואיזה כיף, יש פה מישהי שלוקחת אותי בהליכה, סליחה, בזחילה בתשפוכת מילים.
תזהרי, בסוף עוד האנשים פה עלולים להסיק שנשות הפורום הן נשים ככל נשות העולם..☝️

וגם, תפסיקי לעשות שטויות של לחבר שני אימונים בערב אחד. זה לא אמור לעבוד ככה!

וגם, למה פרפר לפני לחיצת חזה?

ואחרון, אלופה שאת. גם להתאמן וגם לדווח וגם לאכוללללל 🙌👑

אני נהנית לכתוב!! חחחח

וזה ממש סיפור בשבילי להגיע לחדר הכושר... אני צריכה כל פעם לבקש טרמפ הלוך+חזור , אז מעדיפה 'להביא את המכה' :/

הממ פרפר לפני חזה מתוך מחשבה שפרפר יותר קשה לי, אז לעשות אותו כשעוד יש לי כח.... למה, עדיף ההפך?

חחח ראית מה זהה??
מולטי טאסקינג! 🍿🏋️

אוהבים אותך בדיוק ככה ותמשיכי כמובן 😁

יכול להיות שבאופן אישי הייתי מעדיפה או לוותר על אחד האימונים או לצמצם ולהתאים לנפח נורמלי של fbw (לקחת את התרגילים המרכזיים) כשאני בכל זאת בוחרת לחבר.

לחיצת חזה בשכיבה זה בעיניי תרגיל מרכזי שאת יכולה להתקדם בו יפה אם תתני לו מקום מכובד, כמו גם הוא ייתן לך הרבה תועלת. לעומת פרפר שהוא תרגיל עזר בהגדרה, ואישית לא רואה אותו כראוי להקדמה.
זו רק דעתי.

• פותח/ת השרשור
אוהבים אותך בדיוק ככה ותמשיכי כמובן 😁

יכול להיות שבאופן אישי הייתי מעדיפה או לוותר על אחד האימונים או לצמצם ולהתאים לנפח נורמלי של fbw (לקחת את התרגילים המרכזיים) כשאני בכל זאת בוחרת לחבר.

לחיצת חזה בשכיבה זה בעיניי תרגיל מרכזי שאת יכולה להתקדם בו יפה אם תתני לו מקום מכובד, כמו גם הוא ייתן לך הרבה תועלת. לעומת פרפר שהוא תרגיל עזר בהגדרה, ואישית לא רואה אותו כראוי להקדמה.
זו רק דעתי.

הוווווו .____.
אני יכולה להעיף את הפרפר?? (סטגדיש.)

ואולי באמת ארכיב לי אימון שיהיה לי לחודש הקרוב, עד שאני חוזרת לחולון. שם יותר נח נח להגיע לחדר הכושר 4 פעמים בשבוע...

חח. .. אני בעד.
אבל אני לא דוגמה לכלום.

מה שאני הייתי עושה זה מעיפה את הפרפר לאלפי עזאזל ומתמקדת בבנץ' - מורידה חזרות, מוסיפה סטים, ועובדת עם זה בכיף (not really) עד שזה מפסיק לעבוד

• פותח/ת השרשור
חח. .. אני בעד.
אבל אני לא דוגמה לכלום.

מה שאני הייתי עושה זה מעיפה את הפרפר לאלפי עזאזל ומתמקדת בבנץ' - מורידה חזרות, מוסיפה סטים, ועובדת עם זה בכיף (not really) עד שזה מפסיק לעבוד

בנץ' זה עם מוט?

• פותח/ת השרשור
התרגיל ששוכבים על ספה ולוחצים מוט. אפשר גם עם דאמבלים אבל אז נקרא לזה בנץ דאמבלים.

חחחח דאמבלים יענו משקולות יד?
מילה מצחיקה.
דאמבלים 🤣🤣🤣
וואו אני גמורה מעייפות. מצב כפית:s59:

הממ כן אז אני משתמשת בדאמבלים. 😃

האמת חוץ מההיפטרסט אני לא משתמשת במכונות....

חחחח דאמבלים יענו משקולות יד?
מילה מצחיקה.
דאמבלים 🤣🤣🤣
וואו אני גמורה מעייפות. מצב כפית:s59:

הממ כן אז אני משתמשת בדאמבלים. 😃

אני פחות אוהב דאמבלים, לא יציב וקשה להתמקם איתם כמו כן לעשות קשת בגב לשמור על הכתפיים. תלוי כמה כבד מרימים.
וכן, משקולות יד (יותר נפוץ לומר דאמבלים לפחות בסביבה שלי) תצאי מזה לפני שתהיי כמו בחור שאני מכיר, המטומטם הזה 10 שנים תקוע על ''שניצל''

• פותח/ת השרשור
אני פחות אוהב דאמבלים, לא יציב וקשה להתמקם איתם כמו כן לעשות קשת בגב לשמור על הכתפיים. תלוי כמה כבד מרימים.
וכן, משקולות יד (יותר נפוץ לומר דאמבלים לפחות בסביבה שלי) תצאי מזה לפני שתהיי כמו בחור שאני מכיר, המטומטם הזה 10 שנים תקוע על ''שניצל''

הממ אני מסתדרת סבבה עם הקשת,
מה ההבדל בין דאמבלים למוט?
אני קצת מפחדת שלא אצליח אפילו עם מוט ריק ..... המוטות 20 קילו, ואני עושה עם משקולת של 7×2 14 ...
ומה הכוונה שניצל חחחח

הממ אני מסתדרת סבבה עם הקשת,
מה ההבדל בין דאמבלים למוט?
אני קצת מפחדת שלא אצליח אפילו עם מוט ריק ..... המוטות 20 קילו, ואני עושה עם משקולת של 7×2 14 ...
ומה הכוונה שניצל חחחח

מוט דורש פחות יציבות ולכן אפשר להעמיס יותר משקל, ובעיניי לפחות זה גם תרגיל יותר בטוח שמתאמנים כבד. לפעמים דאמבלים עדיף
בשביל אקסטרה טווח תנועה או להכניס את המרפקים למי שיש כבר בעיות כתפיים. את עושה 14 קילו כל יד? או 14 ביחד?
נניח שה14 זה טוטאל, ברגע שתגיעי ל10 כל יד, אין סיבה שלא תצליחי להרים את המוט. בהתחלה זה קצת מביך והמוט זז כי לא שולטים בתנועה
אבל אז מתרגלים וזה עובר בצורה חלקה.

עם השניצל זו הייתה בדיחה, שאנשים מתעכבים על מילה מסוימת ורואים אותה כמצחיקה. יש לי חבר שכבר 10 שנים רצוף אפשר להצחיק אותו
בעזרת המילה שניצל, זה כבר טמוע בו. אז צחקתי..תצאי מזה (דאמבלים)

• פותח/ת השרשור
מוט דורש פחות יציבות ולכן אפשר להעמיס יותר משקל, ובעיניי לפחות זה גם תרגיל יותר בטוח שמתאמנים כבד. לפעמים דאמבלים עדיף
בשביל אקסטרה טווח תנועה או להכניס את המרפקים למי שיש כבר בעיות כתפיים. את עושה 14 קילו כל יד? או 14 ביחד?
נניח שה14 זה טוטאל, ברגע שתגיעי ל10 כל יד, אין סיבה שלא תצליחי להרים את המוט. בהתחלה זה קצת מביך והמוט זז כי לא שולטים בתנועה
אבל אז מתרגלים וזה עובר בצורה חלקה.

עם השניצל זו הייתה בדיחה, שאנשים מתעכבים על מילה מסוימת ורואים אותה כמצחיקה. יש לי חבר שכבר 10 שנים רצוף אפשר להצחיק אותו
בעזרת המילה שניצל, זה כבר טמוע בו. אז צחקתי..תצאי מזה (דאמבלים)

מגניב. אנסה להתקדם ולעבור למוט 😃

ואני אתמודד עם המילה הזו ;)
סתם הזכיר לי קצת "טמבלים" חחח
זו בעיקר השעה 😴😳

מגניב. אנסה להתקדם ולעבור למוט 😃

ואני אתמודד עם המילה הזו ;)
סתם הזכיר לי קצת "טמבלים" חחח
זו בעיקר השעה 😴😳

תזכרי שבעבודה עם מוט רצוי לקחת ספוטר (את לא רוצה להתרסק פתאום) שיהיה מישהו שישגיח. אבל אל דאגה! בגלל שאת בחורה
את יכולה לשרוק ובטח יבוא האביר בגופייה הלבנה.

את יכולה לשרוק ובטח יבוא האביר בגופייה המזיעה.
לוג מעניין, וממש מושקע. כיף לקרוא עם כל הצבעים השונים, אני ממש מרגיש חלק מהחוויה.

בכל אופן, לדעתי פרפר זה תרגיל טוב, מותר להשקיע בו במיוחד עם זה דעתם של המאמנ\ת, מגביר תנועתיות בחזה, ונותן עיצוב. פחות אפקטיבי לבניית כוח.
בנצ' במוט תרגיל מצויין לבניית כוח.
בנצ' בדאמלים, גם תרגיל מעולה ופחות יציב, מצויין למתחילים כי אפשר להשים פחות משקל, ולעבוד על השליטה בתרגיל. אם יש שליטה בדאמבלים, אפשר להיות בטוח בבנצ' עם מוט.

תמשיכי לעדכן ולהתקדם.

פרפר זה אחלה תרגיל.
הניסיון האישי שלי הוא שיותר זה לפעמים פחות, ולעומת זאת להוסיף תמיד אפשר. התחושה שלי היא שהן להתחזקות והן למסה התקדמות בלחיצת חזה והגדלת הנפח שם אפקטיבית יותר ורווחית יותר מלהוסיף עוד תרגיל ולהתקשות להתקדם, לפחות בהתחלה. (אני יכולה לעשות פה איזו מתמטיקה כדי להדגים את זה אבל אוותר 😳).

אבל שוב, אני מדברת הרבה מתחושת בטן ומהניסיון האישי שלא בטוח שרלוונטי פה.

אם הרושם שקיבלתי מוטעה ואת כן מתקדמת לשביעות רצונך קבלי את דבריי כבטלים ומבוטלים, אבל אם את מתקשה להתקדם הייתי מנסה את מה שכתבתי למעלה.
חבל לשרוף אפיקי התקדמות עתידיים בשלב שאת עדיין יכולה להסתפק בפחות. ברור שמגיע שלב שכדאי להוסיף תרגילי עזר, אני פשוט לא בטוחה שבשלב שאת נמצאת בו זה הכרחי.

@elchonon עבורי לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי לצורך העניין קשה מלחיצת מוט בשכיבה (וזה גם תרגיל אפקטיבי בסה"כ) ועדיין אני לא רואה סיבה להקדים אותו, לא למטרות כוח ולא למטרות היפרטרופיה.
@אני=] תראי כמה רעש את עושה. 20 תגובות בן לילה ובקושי עדכון לוג אחד 🤣🤣🤣

בבקשה תמשיכי

@elchonon עבורי לחיצת חזה בדאמבלים בשיפוע חיובי לצורך העניין קשה מלחיצת מוט בשכיבה (וזה גם תרגיל אפקטיבי בסה"כ) ועדיין אני לא רואה סיבה להקדים אותו, לא למטרות כוח ולא למטרות היפרטרופיה.
הדאמבלים בסך הכל עובדים עם יותר מייצבים, אז לכן הוא יותר קשה. זה יתרון מסוים כדי לצבור שליטה בתרגיל הבנצ'.
גם מכיוון שאפשר לרדת עמוק יותר עם דאמבלים, ואפשר לקרב אותם אחד לשני בנעילה, זה מגדיל את טווח התנועה שמצויין לתנועתיות החזה ולעיצוב שלה.

אני גם לא רואה סיבה לעשות דאמבלים לפני מוט, אלא אם כן מדובר בלימוד טכניקה, שאז אני מקדים את הדאמבלים. זה פשוט מנסיון אישי עוזר למתאמנים ללמוד טכניקה טוב יותר.

אני בכלל לא עושה דאמבלים או פרפר היום, אבל מתגעגע אליהם, תרגילים בהחלט כייפים לעומת מוט די משעמם.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית