לוג ללא ליגלוגים!

לוג ללא ליגלוגים!

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

שיא חדש, ביצ'ס.

משקל בוקר 55.4. הגיוני אחרי שבת, אם כי קצת מבאס.

חברה וותיקה הפתיעה אותי בשישי, שאלה אם אני פנויה והציעה לי בחור.
מודה - הוא ממש לא הטעם שלי. אבל היא אמרה שהוא בחור נחמד ואיכותי, אז הסכמתי בכ"ז. תכלס אי אפשר לדעת.
ובלי קשר אני חייבת לצאת קצת ולהכיר אנשים!!!! שיאוווווו!!!! ☠️
אוף. לא יצאתי עם אפחד כבר כמעט שנה. אשכרה מאז חגי תשרי של שנה שעברה. זה המון זמן.
חייבת להניע את הגלגלים.
או לדפוק את הראש בקיר. משהו.
אין לי כח לעצמי.

אחרי יום ארוך בבית הספר, עושה את דרכי לחדר הכושר בעפעפיים קצת כבדות. מקווה להתעורר עם האנדרנלין של הסקוואט.
לצערי (או לשמחתי) עליתי על האוטובוס הלא נכון, והוא עשה לי סיור סובב רשל"ץ במשך 45 דקות.
לפחות נחתי קצת.

סקוואט:
חימום. 45*4
50*7*3
היה קשוח.
לא יותר ממני :>

דדליפט:
חימום 50*4
57.5*7*2
באלי לנסות עוד משקל. והלך יותר מדיי אחלה בשביל שאגיד לא.
60*7
הרגיש ככ טוב שבא לי לבכות ._.
שיא חדש, ביצ'ס.

https://photos.app.goo.gl/wtwPMhyPs9RpA1bD8

חתירה:
30*11*3

כל הספסלים תפוסים.
מידרדרת ללחיצת חזה במכונה.
30*10
מהזה.... יש לי קנאקים מוזרים בכתף ._.
משו בזוית.
30*10
סודר.
30*11

כתפיים (הנפות ידיים לצדדים)
6*10*3
חזרה אחרונה בקושי הצלחתי להרים את הידיים. אז לקחתי 5k
5*3

אני באנרגיות שיאאאאאאאא אהעהאהעאהעההההההה
יאלהההה מי בא מכות??? 😵‍💫🥊
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ז"לתי.

קחו שיר. חינם :>
https://photos.app.goo.gl/3YTMXzdQwC5nYJt37

דרך אגב, אמנם אמרתי שאני פנויה, אבל .... האמת שזה לא ממש נכון....
אני אוטוטו מתארסת עם שי מכיתה א'3.
upload_2020-9-13_20-45-56.png
לא יודעת מה אתכם, כזה מחזר נלהב עוד לא היה לי.
דמיינו ילד יפה-יפה, עם שיער ג'ינג'י מתולתל אסוף לקוקו ארוך.
נמסתי לתוך עצמי.
giphy.gif

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
קולולולולולו?

יא אללה, מברוק דרלינג

ברור נשמההה
עזוב את האירוסין חחחחח זה חרטא.

שברתי שיאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!
זה הכי כבד שהרמתי אי פעם, בסקוואט+ דדליפט!!!!!!!!!!!!!1111 🤯
ושבוע הבא יטרקו לי את המכון בפרצוף 😭😭😭

ברור נשמההה
עזוב את האירוסין חחחחח זה חרטא.

שברתי שיאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!
זה הכי כבד שהרמתי אי פעם, בסקוואט+ דדליפט!!!!!!!!!!!!!1111 🤯
ושבוע הבא יטרקו לי את המכון בפרצוף 😭😭😭
אדבר עם עלי,שיפתח לך בשעות שאין אף אחד 🤣

וכמובן ברכות,על השיא והאירוסין

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ז"לתי :>
(לא שלי. מצאתי ברשת.)
upload_2020-9-15_1-1-32.png

הפרצוף שלהההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני=] עדכן/ה את הלוג ״לוג ללא ליגלוגים!״:

התעייפתי מעצמי.

אימון בוהוריים 12:00
מגיעה תשושה בטירוף. לוידעת למה.
אכלתי טוסט מחצי פיתה שאימוש הכינה. שנים שלא אכלתי טוסט פיתה. היה טעים רצח. פשוט גבנץ 22% ובצק. כמו בגלגול הקודם.

סקוואט. חימום 20*7 40*4
מגששת את רמת האנרגיה שיש לי להסקוויט היום...
50*5*4
חילקתי ככה. היה סביר.

דדליפט
חימום 20*7 50*3
שאנסה לעשות את כל הסטים במשקל שיא?
אימלה.
60*7*3
מרגישה שהגב התחתון שלי מתאמץ מדי. צילמתי סט אחרון.
בעיקרון יודעת שהתרגיל הזה עובד על כל הגוף, ומנהסתם גם על הגב. אולי בגלל זה.

בנץ' פרס.
חימום 20*7
30*6*3
מחליטה לקבל ביקורת על טכניקה לשם שינוי, אז הסרטתי שני סטים אחרונים. נראה מזעזע.
הכל. כאילו, גם הטכניקה (המוט רוקד סמבה.) וגם זווית הצילום הבלתי מחמיאה בעליל חחחחחחחחחח

חתירה:
30*11*3

הנפות ידיים לצדדים:
6*10*2
בכל הסטים החזרה האחרונה הייתה סופר מעפנה חחח

השעה 13:20.
עפתי.

משקל בוקר 55.
אוף.
בימים האחרונים הצפתי לעצמי כמה שיט מפעם.... סתם כזה דיפדפתי באלבומים ישנים, דברים שכתבתי ותמונות. כאילו שאני פשוט לא יכולה לסבול את זה שקצת סבבה לי סופסוף. התרגלתי שרע, ח.
חושבת שזה בגלל שמנסה לצאת לניטרלי.
פ'ף 'מנסה'.
המוח הדפוק שלי שוב עושה עליי אמבוש ולא נותן. מלא מחשבות ורצונות סותרים שמנתנגשים ועושים לי טריגר ברמה שאתמול הלכתי אתמול לישון רעבה כי כבר הגעתי ל 1,150 ולא היה לי לב לאכול עוד.
נו, באמת.
זה פשוט מגוחך.
כרגיל, נמאס לי מעצמי.

כרגע השעה 16:00 ואני על 800 קל'.
ושוב הולכת עם עצמי מכות. כי היום הזה הולך לכיוון של צמצום באכילה. שוב.
מצד אחד נמצאת אני, שמבינה ש-אוקי, הגעתי למטרה שלי. אני מסתכלת במראה וממש מרוצה מהחיטוב! ומבינה שאין צורך ממשי שסתם אסבול וארד עוד במשקל. ועוד מעט זה כבר יתחיל לפגוע בי במישור האנרגטי, ויפגע לי בשינה, בהתאוששות, בשמחת החיים. בהכל. כמו שזה תמיד פוגע.

ומהצד השני נמצאת שוב אני, שרוצה לרדת עוד במשקל כי זה מרגיש כלכך טוב וממכר. והי, אם ארד עוד קילו זה יראה אפילו יותר טוב. מבטיחה. רק עוד קצת. יאלה בלי להתבכיין. לשנס מתניים ולסתום את הפה.

ואז, כאילו כדי להראות לעצמי שאני בסדר, התיישבתי לאכול גלידה. 30 גרם. (60 קל'). וחצי עוגיה (25), וחצי קובית שוקולד (15).
ואז ישבתי על הספה עם בחילה קלה של חרטה כי הבנתי שיש לי רק עוד 200 קלוריות עד שאגיע ל1,100 שלי,
אז המוח שלי מחשב מה ארוחת הערב הכי משביעה שאפשר לאכול ב200 קל', וכמה שעות אצטרך להמתין עד שאוכל לאכול אותה.
כי אני לא בטוחה שיש לי את הכח הנפשי לעבור את ה1,100.
או לישון רעבה.
או להתמודד עם כל דבר בעולם הזה כרגע.

הרבה זמן לא הכנתי כזה סטיקר....
מבאס אותי שפתחתי את תיבת הפנדורה הזו ואין לי מושג איזה עוד שדים יצאו משם.
מצד שני, הסטיקרים האלה הם אחלה כלי להתמודד.
משפט מהלב, תמונה.
בום.
upload_2020-9-15_19-8-22.png
צפה בקובץ המצורף 58664

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
את נראית מעולה, טוב שאת מודעת לזה 😁

אולי לזכור שאת בכיוון נכון.
זו לא פעם ראשונה שאת נמצאת במקום כזה שהרגלים מחשבתיים ושאר ירקות מהעבר צועקים את קיומם. אני מאמינה שיש לך הרבה כלים ומיומנויות וכוחות לאפשר מקום בריא בחיים שלך
את בחורה חזקה אנינוש

את נראית מעולה, טוב שאת מודעת לזה 😁

אולי לזכור שאת בכיוון נכון.
זו לא פעם ראשונה שאת נמצאת במקום כזה שהרגלים מחשבתיים ושאר ירקות מהעבר צועקים את קיומם. אני מאמינה שיש לך הרבה כלים ומיומנויות וכוחות לאפשר מקום בריא בחיים שלך
את בחורה חזקה אנינוש

🤭
חח אנינוש. זה כה חמוד ⁦❤️⁩

וזו בדיוק רכבת ההרים שדיברתי עליה. רגע אחד אני יכולה להיות הכי שכל ישר, כמו סרגל, וברגע שאחרי השכל מתעקם כמו ... סרגל עקום חח...
זה מבלבל.
כל הטוב והרע מתערבב אחד בשני.
זה טוב לאכול? כמה? זה לא טוב כשאני שומרת ולא אוכלת? לא מבינה למה? זה בסדר לשמור, לא? זה אמור להיות קשה, ואני מצליחה! אז אני עושה טוב! וזה טוב לצאת להליכה? כי זה טוב, לא? אבל מה אם זה בגלל שאני מתחרטת על זה שאכלתי? זה פתאום הופך את זה לרע?
זה כלכך מעייף.

ותודה שיר, אוהבת אותך מליונים.
וזו בדיוק רכבת ההרים שדיברתי עליה. רגע אחד אני יכולה להיות הכי שכל ישר, כמו סרגל, וברגע שאחרי השכל מתעקם כמו ... סרגל עקום חח...
זה מבלבל.
כל הטוב והרע מתערבב אחד בשני.
זה טוב לאכול? כמה? זה לא טוב כשאני שומרת ולא אוכלת? לא מבינה למה? זה בסדר לשמור, לא? זה אמור להיות קשה, ואני מצליחה! אז אני עושה טוב! וזה טוב לצאת להליכה? כי זה טוב, לא? אבל מה אם זה בגלל שאני מתחרטת על זה שאכלתי? זה פתאום הופך את זה לרע?
זה כלכך מעייף.

חחחח אומיגאדד זה יצא לי כלכך פואטי :0
וואלה אם אני קצת מסדרת את זה יוצא לי קטע חדש. איזה צחוקים 🤣

אני מכין תכנית אימונים לאמא שלי, היא במשקל דומה לשלך אז עברתי על הלוג כדי לקבל סדר גודל למשקלי עבודה.

כמה שאלות, אם מתחשק לך לענות:

1.למה ויתרת תרגילים מבודדים ליד אחורית וקידמית? (פאמפ בשביל הנשמה בסוף אימון).

2. את לא עובדת על הבטן?

3. יש סיבה שלא עבדת תקופה ארוכה על החזה? ראיתי גם ששילבת שכיבות שמיכה, את חושבת שכאשר העצימות בשכיבות שמיכה מספיק גבוהה בטווח חזרות נמוך בנץ' מיותר?

4. לא עמוס לך מדי על הרגליים לעשות סקוואט ודדליפט באותו יום?

5. את מצליחה לעשות מתח?

דרך אגב, 1100 קלוריות ביום זה תת תזונה למשקל שלך, אני מופתע שהוא יציב. אני הייתי מעלה לפחות ב300-400 קלוריות כי כנראה הגוף שלך בסטרס וזה עלול לפגוע מאוד בהתקדמות במשקלי עבודה.

1.למה ויתרת תרגילים מבודדים ליד אחורית וקידמית? (פאמפ בשביל הנשמה בסוף אימון).
וואו, פאמפ. כמה זמן. התגעגעתי :0
האמת, לא יודעת. אני מדלגת על יד אחורית כי היא עובדת מספיק התרגילים אחרים, ומדלגת על יד קדמית כי אח שלי תמיד נלחץ שיהיו לי ידיים של גבר חחחח
אם הייתי מחלקת את האימונים שלי לAB אולי היה לי כח לעשות גם יד אחורית וקדמית, אבל בגלל שזה FBW ל3 פעמים בשבוע, אני יותר מדי תשושה בשביל כל הקטנות האלה....

2. את לא עובדת על הבטן?
לא 🥷
היא עובדת עלי.
סתם.
נראלי שהיא עובדת מספיק בכל התרגילים האחרים. אני ממש מקפידה על בטן יציבה.
חייב לעבוד ספציפית על בטן? (@elchonon)

3. יש סיבה שלא עבדת תקופה ארוכה על החזה? ראיתי גם ששילבת שכיבות שמיכה, את חושבת שכאשר העצימות בשכיבות שמיכה מספיק גבוהה בטווח חזרות נמוך בנץ' מיותר?
כן, הייתה תקופה... אבל כבר מלא זמן שאני כן עובדת על חזה, אם בבנץ' או לחיצת חזה במכונה.
שכיבות סמיכה זה תרגיל לא קל בכלל. השיא שלי זה 20חזרות ל3 סטים. שילבתי את זה בתקופה שהתפדחתי לשכב על הבנץ' מתוך מחשבה שזה תרגיל לגברים בלבד... (או בסגר של הקורונה חחח)

4. לא עמוס לך מדי על הרגליים לעשות סקוואט ודדליפט באותו יום?
לא :>
עושה אותם אחד אחרי השני... אפילו לא צריכה יותר מדי מנוחה. מכינה לי את המוט ויאלה.
זה 'תוקף' את הרגליים משתי זוויות שונות. לא רואה סיבה למה להפריד את זה לימים שונים.

5. את מצליחה לעשות מתח?
כן. השיא שלי זה 4 (וחציייי!!!)
וואלה, מעניין. שנייה.

אוף. כן. עדיין 4.5 חחחחח בדקתי עכשיו 🤣
מתה כבר לעלות את העלייה החמישית עד הסוף 😵‍💫🥊

דרך אגב, 1100 קלוריות ביום זה תת תזונה למשקל שלך, אני מופתע שהוא יציב. אני הייתי מעלה לפחות ב300-400 קלוריות כי כנראה הגוף שלך בסטרס וזה עלול לפגוע מאוד בהתקדמות במשקלי עבודה.
🥷
אני יודעת. בעיקרון הניטרלי שלי זה 1,400. בשיא שלי אכלתי 1,800 כשהייתי במסה עדינה, והתקדמתי ממש יפה.
כרגע אני בחיטוב, לכן ה1,100. ואפילו עם החיטוב הזה הצלחתי לשבור כמה שיאים ממש יפים 🙄
מנסה קצת לצאת ממנו, וזה די מורכב (כיישלישריטהקשה) אבל הי, היום אכלתי 1,200! 🤩
(ואזיצאתילהליכהשלחצישעהכדילשרוףאתהמאההמיותריםאבללאמדבריםעלזה)

כמה שאלות, אם מתחשק לך לענות:
היה נחמד הראיון הזה D:
יש עוד שאלות? D:

וואו, פאמפ. כמה זמן. התגעגעתי :0
האמת, לא יודעת. אני מדלגת על יד אחורית כי היא עובדת מספיק התרגילים אחרים, ומדלגת על יד קדמית כי אח שלי תמיד נלחץ שיהיו לי ידיים של גבר חחחח
אם הייתי מחלקת את האימונים שלי לAB אולי היה לי כח לעשות גם יד אחורית וקדמית, אבל בגלל שזה FBW ל3 פעמים בשבוע, אני יותר מדי תשושה בשביל כל הקטנות האלה....

לא 🥷
היא עובדת עלי.
סתם.
נראלי שהיא עובדת מספיק בכל התרגילים האחרים. אני ממש מקפידה על בטן יציבה.

כן, הייתה תקופה... אבל כבר מלא זמן שאני כן עובדת על חזה, אם בבנץ' או לחיצת חזה במכונה.
שכיבות סמיכה זה תרגיל לא קל בכלל. השיא שלי זה 20חזרות ל3 סטים. שילבתי את זה בתקופה שהתפדחתי לשכב על הבנץ' מתוך מחשבה שזה תרגיל לגברים בלבד... (או בסגר של הקורונה חחח)

לא :>
עושה אותם אחד אחרי השני... אפילו לא צריכה יותר מדי מנוחה. מכינה לי את המוט ויאלה.
זה 'תוקף' את הרגליים משתי זוויות שונות. לא רואה סיבה למה להפריד את זה לימים שונים.

כן. השיא שלי זה 4 (וחציייי!!!)
וואלה, מעניין. שנייה.

אוף. כן. עדיין 4.5 חחחחח בדקתי עכשיו 🤣
מתה כבר לעלות את העלייה החמישית עד הסוף 😵‍💫🥊

🥷
אני יודעת. בעיקרון הניטרלי שלי זה 1,400. בשיא שלי אכלתי 1,800 כשהייתי במסה עדינה, והתקדמתי ממש יפה.
כרגע אני בחיטוב, לכן ה1,100. ואפילו עם החיטוב הזה הצלחתי לשבור כמה שיאים ממש יפים 🙄
מנסה קצת לצאת ממנו, וזה די מורכב (כיישלישריטהקשה) אבל הי, היום אכלתי 1,200! 🤩
(ואזיצאתילהליכהשלחצישעהכדילשרוףאתהמאההמיותריםאבללאמדבריםעלזה)

היה נחמד הראיון הזה D:
יש עוד שאלות? D:

תודה על הפירוט. לדעתי כן כדאי להוסיף בטן לסוף אימון. זה נכון ששרירי הבטן עובדים כמייצבים בסקוואט, דדליפט ואפילו בחתירה, אבל זה לא מספיק.

תרגילי גברים/תרגילי נשים? אין דבר כזה.

3X20 שכיבות שמיכה זה מעולה. אמא שלי עושה 3X12 אז אני שוקל להשאיר אותה על זה במקום בנץ',

אני מתנצל, פספסתי בלוג את החלק על הפרעת האכילה. לא יודע עד כמה זה מועיל כשזה מגיע מזר באינטרנט, אבל לדעתי את נראית מעולה (מהסרטון טכניקה של דדליפט), לא חושב שאת צריכה לרדת בכלל.

זה הכל לבינתיים, אולי יהיו לי שאלות בהמשך. בהצלחה!

לא חובה.
תלוי אם יש לך מטרות ספורט ספציפיות שדורשות בטן חזקה בצורה מסוימת, כמו אומנויות לחימה.
אני אישית לא עובד בטן בעיקרון.

לא חובה.
תלוי אם יש לך מטרות ספורט ספציפיות שדורשות בטן חזקה בצורה מסוימת, כמו אומנויות לחימה.

🤩
הבטן שלי אחלה. לא רואה סיבה לעבוד עליה עוד....
בתקופה שהייתי בשיעורי סטודיו עשינו מלא תרגילים שהסתמכו על הבטן, וצלחתי את כולם בלי בעיה.... :>
כותבת פה, כי אין לי איפה לצרוח את זה.
היום שלי היה משהו כזה:
- מערכת החינוך מושבתת ממחר!
ייייששש!!!!! 🤯
- חוץ מחינוך מיוחד.
אוקיי 😃
- את לא מורה של חינוך מיוחד.
נכון!!! 😛
- אבל את בכל זאת תגיעי כל יום מ8 עד 13 לכיתות שילוב, שאלה התלמידים הכי קשים. לא יהיו לך הפסקות, כי את צריכה להיות עם התלמידים לאורך כל היום. ואם אחרי החגים הסגר ימשיך את פשוט תמשיכי ככה במתכונת הזו עד סוף השנה. להתראות מחר! הלוואי שתידרסי בדרך! 😄
☠️

לא חובה.
מסכים חלקית (על הלא חובה)
אבל הייתי ממליץ על 2-3 סטים 2-3 בשבוע
לא לוקח הרבה זמן מהאימון
ובטן חזקה רק תועיל לאימונים ובכלל לחיים

מסכים חלקית (על הלא חובה)
אבל הייתי ממליץ על 2-3 סטים 2-3 בשבוע
לא לוקח הרבה זמן מהאימון
ובטן חזקה רק תועיל לאימונים ובכלל לחיים

נו מה, זה כל אימון יא מצחיק חחחח
שונאת תרגילי בטן. נראלי בגלל שפעם הייתי עושה רק אותם חחח אז נמאס לי מהם...

S.O.S

החלטתי הבוקר להיות ילדה טובה.
העלתי באפליקציה את כמות הקלוריות ל1250.
והיה לי עכשיו בולמוס מפגר של שוקולד, בוטנים, ועוד שוקולד. פשוט דחפתי לפה לפני שאונת המוח הקדם מצחית תספיק לעצור אותי.
אני מרגישה כלכך רע. ממש. ולא רק בקטע פיזי.
יש לי רק עוד 150 קל' עד לסוף היום.
אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. פתאום מתחרטת כלכך שהעליתי קל'. הייתי צריכה להשאיר על 1,100. שזה אומר שאני עכשיו סוגרת את הבאסטה עד מחר.
שמתי נעלי ספורט ופתאום הבנתי שאם אעשה היום אליפטי זה יהיה ממקום ממש חולני.
אני לא מאמינה שאני נופלת לזה. לא הייתי במצב הזה כבר כמה חודשים.
כל המוח שלי גועש.

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית