הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Euro-med סטרואידים

Yotamgti

משתמש מתחיל
42
0
נק' מוניטין:
0
42
0
מישהו מכיר את החברה הזאת?
אני נמצא בתאילנד ויש לי כרגע שתי אפשרויות
Euro-med או pharmacom

נערך לאחרונה:
תילך על רפואי ..אתה בתאילנד ויש שם אינסוף מקורות ..כל חור בבנגקוק מוכר ויש להם ספרים שלמים רק תבחר ..בדרך כלל Bayer נפוץ שם ..בכל אופן גם אם זה זיוף עדיין רוב החומרים שלהם ברמה גבוהה תמיד. קאפונקההה

מישהו מכיר את החברה הזאת?
אני נמצא בתאילנד ויש לי כרגע שתי אפשרויות
Euro-med או pharmacom
pharmacom בתאילנד ? זה חדש 😄😄 איך הגיע לשם ? זה רק אומר שבתאילנד אוהבים לייצר חיקויים .

pharmacom בתאילנד ? זה חדש 😄😄 איך הגיע לשם ? זה רק אומר שבתאילנד אוהבים לייצר חיקויים .
מצטער על ההטעיה,מכיר פארמהקום שזה איכותי מצעד שני יודע שיש הון זיופים לחברה הזו בכל מקרה המקורי הוא באמת אחלה. אבל אם זיוף עדיף שלא

אוראלים מבטיח לך שהחברות האלה יעיפו לך את הצורה. למרות שבריטיש דינספרי מזויף הוא עובד טיל וזה מתאילנד.

לגבי שמנים
לא נסיתי
הבנתי שדרגון הולך שם טוב.

קבצים מצורפים

• IMG_20191002_164602.jpg
    IMG_20191002_164602.jpg
    KB 74.2 · צפיות: 122
אוראלים מבטיח לך שהחברות האלה יעיפו לך את הצורה. למרות שבריטיש דינספרי מזויף הוא עובד טיל וזה מתאילנד.

לגבי שמנים
לא נסיתי
הבנתי שדרגון הולך שם טוב.
תערוכה חחח ארון הפארמה שלך? אני אומר בואו נעשה אשכול מגירות פארמה וכל אחד יצלם מה יש לו

לא יודע אולי אני אדיוט בן 25 שעדין לא מתקרב על לחשוב על זה. אבל דווקא לא זה מה שמועע ממני
חייב להגיד לך משו בהקשר לזה
בתור זוג שעברו 4 שנים טיפולים עד שהגיע הילד הראשון. אתה לא מבין כמה זה קשה נפשית וכלכלית,כל טיפול כל תרופה עולה הון תועפות.
תחשוב על זה טוב טוב 😃

בתור זוג שעברו 4 שנים טיפולים עד שהגיע הילד הראשון. אתה לא מבין כמה זה קשה נפשית וכלכלית,כל טיפול כל תרופה עולה הון תועפות.
תחשוב על זה טוב טוב 😃
זה בעקבות נזק שעשו לך החומרים שלקחת?

לא.
לא השתמשתי מעולם,רק עכשיו התחלתי לטעום 😃
פשוט רציתי להמחיש,כמה זה קשה כל טיפולי הפוריות,צריך לקחת את זה בחשבון.

השבחות זרע,ניתוחי וריקוצלה,וכו וכו

תחשוב על זה טוב טוב 😃
אני בטוח חבר,אבל אני עוד יותר בטוח שאני ואתה שונים בציפיות והרצונות, בכל זאת אני כבר לא ילד בן 17,יום התשלום יגיע בהחלט זה רק ענין של זמן אולי באמת יום אחד אשנב את קו המחשבה אני לא יודע

אלו הן הסיבות שלעולם לא עשיתי סייקל כבד.
בכל זאת אני בן 33 ועוד לא הקמתי משפחה.

עוד עשר שנים אני ארשה לעצמי gh

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית