עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
pharmacom בתאילנד ? זה חדש 😄😄 איך הגיע לשם ? זה רק אומר שבתאילנד אוהבים לייצר חיקויים .מישהו מכיר את החברה הזאת?
אני נמצא בתאילנד ויש לי כרגע שתי אפשרויות
Euro-med או pharmacom
מצטער על ההטעיה,מכיר פארמהקום שזה איכותי מצעד שני יודע שיש הון זיופים לחברה הזו בכל מקרה המקורי הוא באמת אחלה. אבל אם זיוף עדיף שלאpharmacom בתאילנד ? זה חדש 😄😄 איך הגיע לשם ? זה רק אומר שבתאילנד אוהבים לייצר חיקויים .
תערוכה חחח ארון הפארמה שלך? אני אומר בואו נעשה אשכול מגירות פארמה וכל אחד יצלם מה יש לואוראלים מבטיח לך שהחברות האלה יעיפו לך את הצורה. למרות שבריטיש דינספרי מזויף הוא עובד טיל וזה מתאילנד.
לגבי שמנים
לא נסיתי
הבנתי שדרגון הולך שם טוב.
חחחחחח תן לי לאגור עוד קצת ואז.. 😵💫🥊תערוכה חחח ארון הפארמה שלך? אני אומר בואו נעשה אשכול מגירות פארמה וכל אחד יצלם מה יש לו
תערוכה חחח ארון הפארמה שלך? אני אומר בואו נעשה אשכול מגירות פארמה וכל אחד יצלם מה יש לו
חחחחחח תן לי לאגור עוד קצת ואז.. 😵💫🥊
המשלוח בדרך מסין..תחכו לי
בלאסט אנד קרוז של שנה,עוד לא סגור סופית על המרכיבים שלומתי מתחיל סייקל ואיזה?
חחחח אני כבר בתהליכי סיום 🤩המשלוח בדרך מסין..תחכו לי
אני די מסוקרן לזה ורוצה לעשות אבל יש לזה השלכות לצערי בעיקר נפשיותחלום זה בלאסט אנד קרוז.
חחחח אני כבר בתהליכי סיום 🤩
אבל עדין המגירה מלאה 😆
אני די מסוקרן לזה ורוצה לעשות אבל יש לזה השלכות לצערי בעיקר נפשיות
לא יודע אולי אני אדיוט בן 25 שעדין לא מתקרב על לחשוב על זה. אבל דווקא לא זה מה שמועע ממניאולי אני אנסה לאחר שיהיו לי 3 ילדים
חייב להגיד לך משו בהקשר לזהלא יודע אולי אני אדיוט בן 25 שעדין לא מתקרב על לחשוב על זה. אבל דווקא לא זה מה שמועע ממני
זה בעקבות נזק שעשו לך החומרים שלקחת?חייב להגיד לך משו בהקשר לזה
בתור זוג שעברו 4 שנים טיפולים עד שהגיע הילד הראשון. אתה לא מבין כמה זה קשה נפשית וכלכלית,כל טיפול כל תרופה עולה הון תועפות.
תחשוב על זה טוב טוב 😃
אני בטוח חבר,אבל אני עוד יותר בטוח שאני ואתה שונים בציפיות והרצונות, בכל זאת אני כבר לא ילד בן 17,יום התשלום יגיע בהחלט זה רק ענין של זמן אולי באמת יום אחד אשנב את קו המחשבה אני לא יודעחייב להגיד לך משו בהקשר לזה
בתור זוג שעברו 4 שנים טיפולים עד שהגיע הילד הראשון. אתה לא מבין כמה זה קשה נפשית וכלכלית,כל טיפול כל תרופה עולה הון תועפות.
תחשוב על זה טוב טוב 😃