הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיעול טרן

• פותח/ת השרשור AFBB
  • פורסם בתאריך

AFBB

משתמש פעיל
467
376
נק' מוניטין:
732
467
376
Go Active
מה אתם עושים שיש לכם שיעול טרן שבא מטרן A? מרגיז אחושילינג ועדיין לא ראיתי אף אחד עם פתרון אם קיים אחד בכלל

זה משהו שלא נפוץ כלכך בפועל.. וזה איכשהו נהפך לאגדה אורבנית שכולם משתעלים אחרי זריקה..
חווית פעם משהו כזה בעצמך?

זה היה קורה בעיקר בתקופה שפיררו פינפליקס והפכו אותו לנוזל,ועכשיו זה קורה לפעמים עם tren a כמו שציינת כשכמות מסויימת חודרת לזרם הדם.
לערכתי אם תזריק הכל לעומק בשריר לא אמורה להיות בעיה אבל אין לי עדיין נסיון מעשי עם טרן

נקודה נוספת היא,שזה לא משהו שייחודי לטרנבולון בכלל,זה ייחודי פשוט לאסטר האצטט.
כל חומר מבוסס שמן עם אסטר אצטט אמור תיאורטית לגרום לתחושת מחנק וגירוד בגרון

אין מה להוסיף תשובה מפורטת Frozen.
המלצה קטנה שלי היא ללכת על מקום בטוח שמכירים למשל אצלי כתף/רגל מוקפת בורידים ככה שדי קשה לנחש אם אני אחדור ויעקוף את הורידים האלה שגם ככה די לא נעים אם פוגעים בהם אז הולך על הטוסיק מקום שלפי דעתי הכי בטוח להזרקה ודי נוח,בכל מקרה פשוט להזריק עמוק,ובכללי עדיף ששמן לא יחדור למערכת הדם בעקרון 1 מל לא צריך להרוג אותך ובמיוחד כמה טיפות (שיעברו בכלי דם בזמן ההחדרה) אךך ההרגשה שכמות גדולה נכנסת למחזור הדם היא לא נעימה זה תסחיף ראיתי שעלול להסתיים באסון.

מנסיון זה קורה
קרה לי לא פעם ולא פעמיים ובטוח יקרה גם בעתיד
השיעול הזה מעצבן ולפעמים הוא גם מאוד חזק
ופילו נישאר כבדות בנשימה עמוקה יום יומיים לאחר מכן
מה עושים מקפידים להזריק עמוק ולמשוך לראות שאין דם
עם כבר קרה לצאת להליכה קצרה להזרים דם ולשתות מים זה הכי עוזר לי

מה אתם עושים שיש לכם שיעול טרן שבא מטרן A? מרגיז אחושילינג ועדיין לא ראיתי אף אחד עם פתרון אם קיים אחד בכלל
לפני חודש סיימתי סייקל עם טרן קצר ( 9 שבועות) רק ב-2 זריקות מ-30 שהיו יצא לי להשתעל כולל חנק בגרון. תחושה לא נעימה. פעם אחת זה היה בקטנה פעם אחרת זה היה יותר מורגש. זה היו 2 זריקות שהחומר הגיע מהר מאוד למחזור הדם וגם כנראה היה פגיעה בכלי דם. עם נופל לכם בקבוק טרן שאחרי כל זריקה אתם משתעלים ונחנקים תחזירו את הבקבוק לדילר זה חומר שהכינו אותו בצורה לא טובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית