הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית POWERBUILDING שבניתי

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
מה קורה חברה
האימונים שלי עד עכשיו היו שנה של אימונים בצבא עם תנאים לא וואו בעיקר עבדתי תרגילים מורכבים טווחים 3-8 חזרות ולא מכונות וכו כי לא היה, גדלתי במסה אבל אני רוצה יותר להשקיע בהיפרוטופיה אבל עדיין להתקדם בתרגילים המורכבים

נתונים שלי : בן 21 גובה 173 משקל 82

יום ראשון:
1.מתח עם משקל פרמידה עולה בחזרות יורד במשקל 5,8,10
2.אוברהד פרס 3-5*3
3.בנצ בשיפוע 6-8*3
4.יד קדמית במוט 6-8*3
5.מקבילים עם משקל 5*3
6.ראק פול 6-8*3

יום שני:
1.סקוואט 5*3
2.דדליפט רומני 8*3
3.לג פרס 8*3
4.היפ טרוסט 8*4
5.תאומים בסמית 8*4

כביכול זה upper lower של התמקדות יותר בחזרות נמוכות והעלאת משקל שבועית.

יום שלישי מנוחה

יום רביעי:
אימון PUSH
1.בנצ 3-5*3
2.לחיצת כתפיים בישיבה 8*4
3.בנצ חיובי 8-10*3
4.הרחקה לצדדים בכבל 12*4
5.קרוסאובר לחזה עליון סופר סט עם upright row 12*4
6.קרוסאובר לחזה תחתון 15*4
7.בנצ צר 6-8*3
8.יד אחורית בפולי 12*3

חמישי אימון PULL:
1.בנט אובר 6*3
2.מתח 3*מקסימום
3.חתירה בישיבה 8*4
4.פולי עליון 10*4
5.שראגס במוט 12*5
6.פייס פולס סופר סט עם פרפר הפוך במכונה 8*3 לכל אחד
7.יד קדמית דאמבלים 8*4
8.יד קדמית בשיפוע (ידיים מאחורי הגוף) סופר סט עם פטישים 8*3 לכל אחד

שישי LEGS:
1. DEADLIFT 3-5*3
2.פרונט סקוואט 8*4
3.פשיטה 12*4
4.כפיפה 12*4
5.תאומים בלג פרס 12*3
6.תאומים בישיבה 20*3

טוב חברה אני יודע שזה נראה אולי הרבה נפח, עקרונית הלכתי לפי סרטונים של JEFF NIPPARD והמלצותיו לכמות סטים שבועית לכל שריר, ניסיתי בימי ראשון שני יותר להתמקד בהעלאת כוח במורכבים וPPL להתמקד רק בתרגיל אחד בתחילת האימון בהעלאת משקלים וכל השאר יותר מתכונת BODYBUILDING בניתי אותה לבד אשמח להצעות לתיקון, הנפח אולי נראה קצת מוגזם אבל אני כבר לא מתאמן מתחיל אם צריך משקלים ארשום.. קיבלתי המלצות קודמות לעבוד בתכניות כגון 5 3 1 וכו אני לא חושב שהיא תתן לי דגש להיפרוטופיה כמו הנפח ששמתי פה.. אשמח לתיקונים והערות!

קודם כל הדבר היחיד שאתה עושה זה חוזר על משפטים שאנשים אחרים אומרים באינטרנט בלי שום הבנה ובדיוק אתה שחיף וההגדרה של שחיף זה עם מסת שריר נמוכה רק פה אפשר לראות את חוסר הידע שלך

נ.ב
למשקלים שאני נותן עכשיו אתה לא תגיע גם עוד 10 שנים עם הידע שלך ואין לי בעיה להוכיח את זה למנהלים פה

לא יעיל כל מי שראיתי שניסה לשלב יוצא לא גדול ולא חזק אלא באמצע עדיף להתמקד במשהו אחד ולהצטיין בו במיוחד שבילדינג שזה או שיש לך גוב מטרה או שאין לך
ולפני שיוצאים עלי שזה אפשרי כל דבר אפשרי אם מקדישים לו מספיק זמן גם אפשר לפתח גוף בליפטינג בלבד אבל מה שיקח לך 10 שנים בליפטינג יקח לך פחות משנתיים בבילדינג (ולהפך מבחינת כוח)
אני לא באמת שחיף אחי זה הביוגרקסיה מדברת, שמע לדבר איתך זה יותר גרוע מלדבר עם קיר... איכשהו יצא שאין דרך לחסום משתמשים כאן (נראה לי) ואיכשהו גם לא קיבלת באן על הטרולים שלך (שזה מוזר מאוד)
בוא פשוט נתעלם אחד מהשני כי הבורות שלך עושה לי כאב ראש

אני לא באמת שחיף אחי זה הביוגרקסיה מדברת, שמע לדבר איתך זה יותר גרוע מלדבר עם קיר... איכשהו יצא שאין דרך לחסום משתמשים כאן (נראה לי) ואיכשהו גם לא קיבלת באן על הטרולים שלך (שזה מוזר מאוד)
בוא פשוט נתעלם אחד מהשני כי הבורות שלך עושה לי כאב ראש
חחחח בטח קודם כל זה ביגורקסיה דבר שאני אם משהו זה שאתה קטן וחושב שאתה נראה מתאמן ואני מוכן לשים על זה כסף
תמשיך להגיד בורות גבר בינתיים לי אין בעיה להוכיח כלום (למנהלים פה) ויש תוצאות

אז פותח האשכול יכול לבחור להקשיב למישהו שחוזר פשוט על דברים שאנשים אחרים אומרים פה או למישהו עם תוצאות מה שבא לו 😃
לא מבין למה בכלל אתה מגיב פה אם אתה בכלל לא מתאמן בחדר כושר? אם התאמנת פעם נשמח לשמוע את התוצאות במשקלים שעליהם הגעת 😃
עזוב אל תקשיב לו.. דיברתי אישית עם מייק ומסתבר שאין בכלל מחקר חותך שמוכיח בוודאות איזה חזרות אידיאליות לשם היפרטרופיה. עדיין הכל חשוך בתחום הזה. תשלב חזרות , תאכל מספיק ותנוח זה הכל.
אם מייק יכתוב שלהיפרטרופיה אין סיבה שבעולם לרדת מ6 אתה מודה שאתה טיפש?

חחחח בטח קודם כל זה ביגורקסיה דבר שאני אם משהו זה שאתה קטן וחושב שאתה נראה מתאמן ואני מוכן לשים על זה כסף
תמשיך להגיד בורות גבר בינתיים לי אין בעיה להוכיח כלום (למנהלים פה) ויש תוצאות

אז פותח האשכול יכול לבחור להקשיב למישהו שחוזר פשוט על דברים שאנשים אחרים אומרים פה או למישהו עם תוצאות מה שבא לו 😃
לא מבין למה בכלל אתה מגיב פה אם אתה בכלל לא מתאמן בחדר כושר? אם התאמנת פעם נשמח לשמוע את התוצאות במשקלים שעליהם הגעת 😃
אחי אתה לוקח את זה נורא אישי תנשום רגע, תשאל את עצמך מה אתה מנסה להשיג בדיון איתי ואז תשאל את עצמך מה הדרך שתעביר את זה בצורה הכי נכונה

לא ראיתי אף אחד רושם את מה שרשמתי פה תאמת, אני גם לא פה כלכך הרבה
אחי אין לי למה להוכיח אבל אני לא קרוב לשחיף אם אתה באמת שם כסף אני אוכיח כמו גדול אבל זה לא עובד ככה... איך תשלם עכשיו

איך הסקת שאני לא בחדר כושר? גם נניח ואני לא איפה זה מנוגד לעזאזל?
המשקלים שלי לא רלוונטים אליך אני משער אני לא אעשה את הבנץ׳ שלך וכנראה אתה לא תעשה את המקבילים שלי

אחי אתה לוקח את זה נורא אישי תנשום רגע, תשאל את עצמך מה אתה מנסה להשיג בדיון איתי ואז תשאל את עצמך מה הדרך שתעביר את זה בצורה הכי נכונה

לא ראיתי אף אחד רושם את מה שרשמתי פה תאמת, אני גם לא פה כלכך הרבה
אחי אין לי למה להוכיח אבל אני לא קרוב לשחיף אם אתה באמת שם כסף אני אוכיח כמו גדול אבל זה לא עובד ככה... איך תשלם עכשיו

איך הסקת שאני לא בחדר כושר? גם נניח ואני לא איפה זה מנוגד לעזאזל?
המשקלים שלי לא רלוונטים אליך אני משער אני לא אעשה את הבנץ׳ שלך וכנראה אתה לא תעשה את המקבילים שלי
לוקח אישי כי אני זוכר שאני התחלתי ואנשים הטעו אותי והם נשמעו כל כך רהוטים ומבינים שהם בכלל דיברו שטויות לעומת מי שכתב לי דוגרי ומעצבן לראות אותי שזה עדיין ממשיך (לפחות לא כמו פעם אבל עדיין)

אוקיי אם אתה יודע שאתה לא קרוב לשחיף למה אתה אומר שיש לך ביגורקסיה?

אתה אומר שאתה עושה סטריט מקבילים מתח וזה לא? פתחת על זה גם אשכול
וצודק זה לא הכרח מנוגד אבל זה + מה שאתה כותב אז אפשר להסיק על הידע שלך

אם אתה טוען שאתה כל כך מבין אז המשקלים שלך מאוד רלוונטים במידה ואתה לא עושה 30 חזרות בתור אימון (שזה גם עובד לבילדינג אבל פחות לכוח) אפשר להסיק לפי משקלים ידע בוא נסכים שמישהו שטוען שהוא מבין אבל אחרי 3 שנים בחדר כושר עושה 60 קילו בנצ' ואין לו שום בעיה אפשר להסיק שהוא לא מבין נכון?

דרך אגב פעם אחרונה שעשיתי בקבילים היה לפני שנתיים נראה לי ואני עדיין עובר אותך שמה...

לוקח אישי כי אני זוכר שאני התחלתי ואנשים הטעו אותי והם נשמעו כל כך רהוטים ומבינים שהם בכלל דיברו שטויות לעומת מי שכתב לי דוגרי ומעצבן לראות אותי שזה עדיין ממשיך (לפחות לא כמו פעם אבל עדיין)

אוקיי אם אתה יודע שאתה לא קרוב לשחיף למה אתה אומר שיש לך ביגורקסיה?

אתה אומר שאתה עושה סטריט מקבילים מתח וזה לא? פתחת על זה גם אשכול
וצודק זה לא הכרח מנוגד אבל זה + מה שאתה כותב אז אפשר להסיק על הידע שלך

אם אתה טוען שאתה כל כך מבין אז המשקלים שלך מאוד רלוונטים במידה ואתה לא עושה 30 חזרות בתור אימון (שזה גם עובד לבילדינג אבל פחות לכוח) אפשר להסיק לפי משקלים ידע בוא נסכים שמישהו שטוען שהוא מבין אבל אחרי 3 שנים בחדר כושר עושה 60 קילו בנצ' ואין לו שום בעיה אפשר להסיק שהוא לא מבין נכון?

דרך אגב פעם אחרונה שעשיתי בקבילים היה לפני שנתיים נראה לי ואני עדיין עובר אותך שמה...
אחי יש לכל בילדר ביוגרקסיה, או לפחות כמעט לכולם (בילדר הכוונה גם חובבנים לא מתחרים)
אני עושה מתח מקבילים כתרגיל מרכזי כי זה הסוג אימונים שאני אוהב, כמו שיש אנשים שנהנים מפאוורליפטינג והאחרים מבילדינג אני מצאתי את התחום היותר ספציפי בכל החדר כושר שגורם לי ליותר הנאה

אני לא טוען שאני כלכך מבין פשוט סך הכל למדתי עם השנים מהניסיון מהאינטרנט מאנשים אחרים כך שכן יש לי ביטחון במה שאני אומר אך תמיד אני פתוח ללמידה, אני הכרתי פאוורבילדרז שעבד להם ואני אחד ששנתיים עשיתי נטו בילדינג (אימונים בבית והתפתחתי יפה למרות המחסור בציוד) ואז כשהבנתי שהמסה שרציתי סך הכל קיבלתי נושא הכוח התחיל לעניין אותי, ועכשיו אני עושה מעברים בין תכניות כוח לתכניות שנועדו ל"הפוגה" והחזרת פורפורציות בין השרירים בגוף וזה עובד לי טוב (בהתאם למטרות שלי כמובן)

בילדרים יכולים לעבוד עם משקלים דיי מגוחכים ככה שלא הייתי בונה על כוח=ידע אך זה כן יכול להוות מדד מסויים

מגניב אז אשמח לקבל ממך טיפים למקבילים וכמה היית עושה? (אני מדבר עם משקל אבל )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית