הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

5/3/1 ויום כיפור

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
שלום לכולם,
אני מתאמן כרגע בתכנית 5/3/1 ובשבוע הבא יהיה השבוע השלישי בסייקל.
העניין הוא שאני לא בטוח עד כמה אופטימלי יהיה להתאמן בשבוע הזה מאחר ואני צם, והעובדה שזה השבוע הכי אינטנסיבי לא תורצת לסיטואציה.

רציתי לשאול מה לדעתכם אני צריך לעשות? האם כדאי שלא להתאמן בשבוע הבא כלל ובשבוע שאחרי לעשות את השבוע השלישי (להפוך את השבוע הזה למעין דילואד)/לחזור על השבוע השני בסייקל ולהמשיך משם/לחזור על כל הטריינינג בלוק הזה מהתחלה?
אולי יש פה כאלה שחושבים גם שהצום לא יזיק לאימונים עד כדי כך ויש להמשיך להתאמן כרגיל?
אשמח שתביעו את דעתכם.

תעשה תכנית אימונים חד שבועית ותתאמן ראשון וחמישי
חד משמעית לא בשלישי חבל להקשות על הצום

תראה את זה כשבוע דילואוד או משהו כזה

• פותח/ת השרשור
תעשה תכנית אימונים חד שבועית ותתאמן ראשון וחמישי
חד משמעית לא בשלישי חבל להקשות על הצום

תראה את זה כשבוע דילואוד או משהו כזה
השבוע הזה יגמר ביום שבת ויהיה אימון בשישי. כך שלהתאמן בראשון זו לא אופציה בשבילי

הכוונה לטריינינג סייקל, יכלתי גם פשוט להגיד בלוק אבל לא חשבתי שזה יבלבל

תחזור על השבוע השני במתכונת מצומצמת
למה הכוונה במצומצמת? בלי אקססוריז?
ומכאן אני מבין שאכן עדיף שלא להתאמן באותו השבוע?

השבוע הזה יגמר ביום שבת ויהיה אימון בשישי. כך שלהתאמן בראשון זו לא אופציה בשבילי

הכוונה לטריינינג סייקל, יכלתי גם פשוט להגיד בלוק אבל לא חשבתי שזה יבלבל

למה הכוונה במצומצמת? בלי אקססוריז?
ומכאן אני מבין שאכן עדיף שלא להתאמן באותו השבוע?

התוכנית היא ארבע פעמיים בשבוע נכון? תצמצם את האימונים ל2 רק פרס ודדליפט השני בנץ ודדליפטש

תעשה פשוט דילואוד בשבוע של כיפור ואז תחזור על הבלוק בשבוע אחרי מההתחלה, או שתעלה ישר כאילו דילגת על שבוע, החלטה שלך

אופצייה של דילואוד תמיד קיימת אבל גם ניתן לעשות 2 אימונים מחוברים ולקצץ תרגילי עזר.
תפרט את הימים והתרגילים ואנסה להיות יותר ספציפי.

• פותח/ת השרשור
תעשה פשוט דילואוד בשבוע של כיפור ואז תחזור על הבלוק בשבוע אחרי מההתחלה, או שתעלה ישר כאילו דילגת על שבוע, החלטה שלך

אופצייה של דילואוד תמיד קיימת אבל גם ניתן לעשות 2 אימונים מחוברים ולקצץ תרגילי עזר.
תפרט את הימים והתרגילים ואנסה להיות יותר ספציפי.

הבעיה העיקרית היא שאין לי אפשרות לבצע דילואד מלא לפי התכנית, היום יהיה האימון האחרון של השבוע והאימון שלפניו היה אתמול, כך שאוכל להתאמן רק ביום שני (שאני לא בטוח אם כדאי בכלל מכיוון שגם אם דילואד אני צם ביום שאחרי) ואז אחרי הצום.

אז אני מאמין שבשבוע של כיפור אתאמן רק בשישי-שבת, כדי לא להעמיס על הגוף יותר מדי לפני הצום ולתת לו קצת זמן להתאושש אחריו.
מקווה שזה עזר לכולם להבין יותר את הסיטואציה שלי ותודה רבה על העזרה

לדעתי פשוט תעשה את השבוע בשני-חמישי-שישי-ראשון. ואז בשבוע שאחרי את הדילואוד תעשה בשלישי רביעי שישי ושבת ואתה מסודר.
בכל מקרה לגבי האימונים השבוע, גם אם זה השבוע האחרון של הבלוק הפואנטה ב5/3/1 היא שיש לך מינימום חזרות (בשבוע הזה אחת). גם אם תהיה יותר חלש השבוע אתה תמיד יכול לעשות את המינימום של חזרה אחת והצלחת את האימון. אם הצלחת אפילו עוד אחת או 2 בכלל סבבה.
כל הפואנטה של 5/3/1 היא לאפשר גמישות בשביל ימים יותר או פחות טובים - כמו למשל יום אחרי צום.

הבעיה העיקרית היא שאין לי אפשרות לבצע דילואד מלא לפי התכנית, היום יהיה האימון האחרון של השבוע והאימון שלפניו היה אתמול, כך שאוכל להתאמן רק ביום שני (שאני לא בטוח אם כדאי בכלל מכיוון שגם אם דילואד אני צם ביום שאחרי) ואז אחרי הצום.

אז אני מאמין שבשבוע של כיפור אתאמן רק בשישי-שבת, כדי לא להעמיס על הגוף יותר מדי לפני הצום ולתת לו קצת זמן להתאושש אחריו.
מקווה שזה עזר לכולם להבין יותר את הסיטואציה שלי ותודה רבה על העזרה
זה ממש לא בעיה, גם אם תאבד יותר כוח מהצפוי, עדיין יש המון מרווח תמרון בתוכנית הזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית