הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט

Dorel0406

משתמש מתחיל
41
2
נק' מוניטין:
2
41
2
אני בן 15 המשקל שלי זה 62 אני עושה דדליפט 90 קילו 7 חזרות אנשים אומרים לי להפסיק/להוריד משקל בדדליפט כי זה יהרוס לי את הגדילה למרות שאני עושה את הדדליפט נכון מה לעשות?
(אני לא מגיע למצב שאני רועד או שיש לי סחרחורת בסוף הסט)

זה שאתה לא רועד אחרי סט לא אומר שאתה עושה דדליפט נכון, בהנחה והטכניקה שלך באמת טובה כמו שאתה אומר אתה יכול להיות רגוע, אתה לא תפסיק לגדול בגלל דדליפט.
ממליץ לך לקרוא באינטרנט על כל שטות שאנשים מנסים לדחוף לך לראש ומהר מאוד תבין מה נכון ומה לא.

אני בן 15 המשקל שלי זה 62 אני עושה דדליפט 90 קילו 7 חזרות אנשים אומרים לי להפסיק/להוריד משקל בדדליפט כי זה יהרוס לי את הגדילה למרות שאני עושה את הדדליפט נכון מה לעשות?
(אני לא מגיע למצב שאני רועד או שיש לי סחרחורת בסוף הסט)

הגעת למשקל מצוין בדדליפט. ותן לי לספר לך סוד, גם טכניקה פח לא תהרוס את הגדילה (היא כן תגביר את הסיכון לפציעה).
אני באמת מציע לך להעלות לכאן סרטון עם הטכניקה שלך בדדליפט ואנשים פה יוכלו להגיב על זה ולעזור לך לשפר.

• פותח/ת השרשור
הגעת למשקל מצוין בדדליפט. ותן לי לספר לך סוד, גם טכניקה פח לא תהרוס את הגדילה (היא כן תגביר את הסיכון לפציעה).
אני באמת מציע לך להעלות לכאן סרטון עם הטכניקה שלך בדדליפט ואנשים פה יוכלו להגיב על זה ולעזור לך לשפר.
סבבה תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית