עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות שאני מתבלבל, אבל צריך להשאיר את המוט צמוד לרגל לא?קצת קשה לראות מהזווית הזאת, אבל נראה שאתה גורר את המוט לאורך הירך, שזה שימוש לא נכון ומקשה על שימוש ברגליים מהברך ומעלה
בהחלט המוט אמור להיות צמוד לרגל, אבל הוא לא אמור להישען על הירך ולעלות עליה כמו רמפה.יכול להיות שאני מתבלבל, אבל צריך להשאיר את המוט צמוד לרגל לא?
ואם לא המוט באזור הירך אמור להיות עם רווח בין הירך עצמה למוט?
הבנתי אותך, אני אנסה פעם הבאה לצלם מזווית יותר מתאימה ולראות אם זה מה שבאמת קורה.בהחלט המוט אמור להיות צמוד לרגל, אבל הוא לא אמור להישען על הירך ולעלות עליה כמו רמפה.
אני לא אומר שזה מה שאתה עושה כי זווית הצילום לא מתאימה כדי לשפוט את זה, אבל הסרטון כן מרמז על זה
כןמבחינת הטכניקה היא טובה מספיק בשביל שיהיה אפשר להתחיל להתקדם עם משקלים?
לא רציתי לפתוח סתם אשכול על השאלה, היום עשי י דדליפט 105 קילו ובסט הכבד האחרון בחזרה השלישית המוט כמעט החליק לי מהיד, אז עשיתי אחיזה משולשת.
אני מאמין שאתה מתכוון אחיזה משולבת.לא רציתי לפתוח סתם אשכול על השאלה, היום עשי י דדליפט 105 קילו ובסט הכבד האחרון בחזרה השלישית המוט כמעט החליק לי מהיד, אז עשיתי אחיזה משולשת.
זה פשוט נראלי משקל קל מדי בשביל האחיזה הזו, יש תרגילים שאפשר לעשות בשביל לחזק את השריר או שזה בסדר מהמשקל הזה להתחיל את האחיזה?
הבנתי אותך, תודה על העזרה.אני מאמין שאתה מתכוון אחיזה משולבת.
ואין כזה דבר משקל קל מדי, תאחוז איך שצריך כדי להרים את המשקל. האופציות שלך הן או להרים את המשקל איך שאתה מצליח או לא