הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אהלן זה דדליפט 100קילו, המשקל לא קשה לי כל כך, ומשבוע הבא אני אתחיל להעלות משקלים, מה צריך לשפר בטכניקה?

ההרמה נראית בסדר, ההורדה פחות, אתה מבזבז עליה יותר מדי זמן ומתיישב למטה מדי. תתחיל את ההורדה עם ברכיים טיפה מכופפות ומותניים לאחור וברגע שזה מגיע לברכיים פשוט תוריד לגמרי.

קצת קשה לראות מהזווית הזאת, אבל נראה שאתה גורר את המוט לאורך הירך, שזה שימוש לא נכון ומקשה על שימוש ברגליים מהברך ומעלה

• פותח/ת השרשור
קצת קשה לראות מהזווית הזאת, אבל נראה שאתה גורר את המוט לאורך הירך, שזה שימוש לא נכון ומקשה על שימוש ברגליים מהברך ומעלה
יכול להיות שאני מתבלבל, אבל צריך להשאיר את המוט צמוד לרגל לא?
ואם לא המוט באזור הירך אמור להיות עם רווח בין הירך עצמה למוט?

יכול להיות שאני מתבלבל, אבל צריך להשאיר את המוט צמוד לרגל לא?
ואם לא המוט באזור הירך אמור להיות עם רווח בין הירך עצמה למוט?
בהחלט המוט אמור להיות צמוד לרגל, אבל הוא לא אמור להישען על הירך ולעלות עליה כמו רמפה.
אני לא אומר שזה מה שאתה עושה כי זווית הצילום לא מתאימה כדי לשפוט את זה, אבל הסרטון כן מרמז על זה

• פותח/ת השרשור
בהחלט המוט אמור להיות צמוד לרגל, אבל הוא לא אמור להישען על הירך ולעלות עליה כמו רמפה.
אני לא אומר שזה מה שאתה עושה כי זווית הצילום לא מתאימה כדי לשפוט את זה, אבל הסרטון כן מרמז על זה
הבנתי אותך, אני אנסה פעם הבאה לצלם מזווית יותר מתאימה ולראות אם זה מה שבאמת קורה.
מבחינת הטכניקה היא טובה מספיק בשביל שיהיה אפשר להתחיל להתקדם עם משקלים?

• פותח/ת השרשור
לא רציתי לפתוח סתם אשכול על השאלה, היום עשי י דדליפט 105 קילו ובסט הכבד האחרון בחזרה השלישית המוט כמעט החליק לי מהיד, אז עשיתי אחיזה משולשת.
זה פשוט נראלי משקל קל מדי בשביל האחיזה הזו, יש תרגילים שאפשר לעשות בשביל לחזק את השריר או שזה בסדר מהמשקל הזה להתחיל את האחיזה?

לא רציתי לפתוח סתם אשכול על השאלה, היום עשי י דדליפט 105 קילו ובסט הכבד האחרון בחזרה השלישית המוט כמעט החליק לי מהיד, אז עשיתי אחיזה משולשת.
זה פשוט נראלי משקל קל מדי בשביל האחיזה הזו, יש תרגילים שאפשר לעשות בשביל לחזק את השריר או שזה בסדר מהמשקל הזה להתחיל את האחיזה?
אני מאמין שאתה מתכוון אחיזה משולבת.
ואין כזה דבר משקל קל מדי, תאחוז איך שצריך כדי להרים את המשקל. האופציות שלך הן או להרים את המשקל איך שאתה מצליח או לא

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שאתה מתכוון אחיזה משולבת.
ואין כזה דבר משקל קל מדי, תאחוז איך שצריך כדי להרים את המשקל. האופציות שלך הן או להרים את המשקל איך שאתה מצליח או לא
הבנתי אותך, תודה על העזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית