עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שניהם נראים טוב מאוד.
בבנצ' עם המוט אפשר לשפר את ההוצאה של המוט, אבל הטכניקה עצמה טובה
מישהו אמר שהוא מתחרה? בגדול אין עם זה שום בעיהלדעתך זה בסדר שלא כל כף הרגל שלו על הרצפה? אם אני לא טועה יש הרבה תחרויות פאוורליפטינג שבהן זה אסור.
מישהו אמר שהוא מתחרה? בגדול אין עם זה שום בעיה
אף פעם אל תניח שיש היגיון מאחורי חוקי תחרות, הרוב לגמרי שרירותי וכדי למנוע בעיות שיפוט כאלה ואחרותצודק. אם כי הנחתי שיש הגיון מאחורי האיסור הזה.
איזנתי@kotzer האם יש אפשרות לבטל את המוניטין השלילי שנתתי?
זה נעשה בפזיזות.
שניהם נראים טוב מאוד.
בבנצ' עם המוט אפשר לשפר את ההוצאה של המוט, אבל הטכניקה עצמה טובה
האחיזה עקומה ויש סיכון לפציעה באמות.
גם החזה שלך מאוד שטוח, מה שגורם לעומס מיותר בכתפיים (ולפציעה אפשרית).
ועל מנת להוריד את העומס עדיף לך להקשית את הגב.
מה הסיבה שאתה לוחץ גם בשיפוע חיובי? מותר לשאול גם איך אתה מתקדם ב-2 התרגילים?
במשך תקופה מאוד ארוכה לא לחצתי חזה עם מוט בכלל. הייתי עושה רק דאמבלים בשיפוע חיובי. כרגע אני מתרכז בשיפור הבנצ׳ עם מוט (עושה אותו תרגיל ראשון) ולאחריו אני עושה דאמבלים בשיפוע עם משקל סביר עבורי ל10–12 חזרות.
מה שאני מנסה להגיד זה שבלחיצה עם המשקולות אני פחות מחפש ״להתקדם״ כרגע עם המשקלים והדגש הוא על ההתקדמות עם המוט.
לגביי ההקשתה בגב, דווקא מרגיש לי ההפך. אולי לא שמת לב כי הגופיה גדולה ונמרחת על כל הספסל.
כן. שמתי לב שביצעת את התרגיל בטכניקה טובה רק בצפייה השנייה. בהתחלה כנראה לא ראיתי את זה בצורה ברורה בגלל זווית הצילום.
אני בכל מקרה ממליץ לנסות להתקדם גם בדאמבלים, או להוריד אותם ולהתרכז בבנץ' עם מוט. התקדמות היא לא חייבת להיות רק באמצעות משקלי עבודה. היא יכולה להיות גם עוד חזרות או סטים נוספים. חזרות איטיות יותר או זמני מנוחה קצרים יותר.
בבנצ' עם המוט, אני חושב שכדאי להתפרץ בעליה.
דהיינו לעלות יותר מהר ובעוצמה חזקה יותר. זה נראה מידי קל לך, לא נראה שאתה ממש מתאמץ, אולי תעלה קצת משקל, ותלחץ יותר מהר.
בדאמבלים, לעניות דעתי לא ירדת מספיק, זה היה נראה כמו חצי תנועה. אני ממליץ לך לרדת עם הדאמבלים כמו שאתה יורד עם המוט.
אני מרים את הישבן מהספסל כשאני מוציא את המוט, ואז מוריד אותו חזרההאמת שזה חלק שאני מתקשה בו.
יש לך טיפ בנושא הזה?