הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחוז שומן

רק חברים שלך יכולים לראות את התמונה.
תעלה את התמונות לשרת כלשהו.

אתה יכול גם ללחוץ על התמונה בפייסבוק עם הלחצן הימני, להעתיק את המקור של התמונה (image source) ולהביא אותו כאן, כולם יוכלו לראות.

• פותח/ת השרשור
טוב הסתבכתי עם זה.
תוסיפו אותי לחברים ואתם תוכלו לראות.

• פותח/ת השרשור

---------- התגובה התווספה ב 22:38 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:34 ----------

שנייה הסתבכתי פה אני כבר מעלה את כל השאר.

---------- התגובה התווספה ב 22:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:38 ----------

---------- התגובה התווספה ב 22:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:40 ----------

• פותח/ת השרשור

---------- התגובה התווספה ב 22:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:42 ----------

---------- התגובה התווספה ב 22:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:43 ----------

---------- התגובה התווספה ב 22:44 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:44 ----------

• פותח/ת השרשור

---------- התגובה התווספה ב 22:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:56 ----------

תגיד הבטן הענקית הזאת זה כתוצאה מאחוז שומן או סתם נפיחות?

אתה נראה גדול ליד הילדים שם
סוף סוף רואים אותך מחוץ לחדר שלך
חחח

בערך 20% +-
תוריד את הנוזלים ואז יהיה יותר קל לשער
יש לך 3-4 חודשים לחטב

דווקא בתמונות האחרות הוא נראה יותר מ 17-18 ובפרונט שהוא הביא הוא נראה בערך 17-18,אני לא חושב שהוא 20 אחוז שומן,אל תשכח שהוא אוכל כמעט 5000 קלוריות ביום ויש עליו הרבה חרא

אני לא חושב שהוא 20% הוא אוליי 17-18

תגיד כמה היקף היד?

נערך לאחרונה:
אתם יודעים בכלל איך נירא הבדל בין 18% ל20%??
רוב הסיכויים שעין לא מקצועית לא תבחין בכלל בהבדל.

גם לי נראה שהגיע הזמן לחטב. שלושה - שלושה וחצי חודשים כמו שצריך ואתה על אחוז שומן נמוך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית