הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות?

20+ ? 🤯
טכנית זה יכול להיות גם 29 😆
ותודה!
אני כרגע מנסה להיכנס לשגרה נורמלית של 1,400, ומתישו אחרי החגים למצוא אומץ להעלות ל1600, לתקופת הלימודים 😕
לא את ממש לא קרובה לשם. המכשירים האלה לא מדויקים אם את באמת רוצה לדעת כמה אחוז אז בדיקה בקליפר. אני יכול לומר לך בוודאות שאת הרבה הרבה פחות. ושימי בצד אחוזי שומן לרגע מבחינת נראות שינוי מעולה!

לגבי הקלוריות את יכולה ואת גם לא חייבת לאט לאט קודם תהי על נטרלי, אחרי זה תוסיפי כל פעם עוד כ-300 ל-500 קל' במיוחד אחרי תקופה של חיטוב אל תמהרי שלא תתפסי ריבאונד של שומן.

• פותח/ת השרשור
בחגים בקלות תגיעי ל1600:s85:

הו, אז אצטרך ממש להיזהר חחחח:sarcastic:

סתם. האמת שהשבוע עם כל הסיבוך של שן הבינה והצומות, יצא שאכלתי זוועה. אז גם אם אוכל בחגים 1600, זה יתקזז לי לממוצע שבועי של 1400

לא את ממש לא קרובה לשם. המכשירים האלה לא מדויקים אם את באמת רוצה לדעת כמה אחוז אז בדיקה בקליפר. אני יכול לומר לך בוודאות שאת הרבה הרבה פחות. ושימי בצד אחוזי שומן לרגע מבחינת נראות שינוי מעולה!

לגבי הקלוריות את יכולה ואת גם לא חייבת לאט לאט קודם תהי על נטרלי, אחרי זה תוסיפי כל פעם עוד כ-300 ל-500 קל' במיוחד אחרי תקופה של חיטוב אל תמהרי שלא תתפסי ריבאונד של שומן.

איזה כיף לי לקרוא את זה! ._____.
ראיתי תמונות של 30% ובבירור הבנתי שאני לא 30. אבל מעבר לזה לא ככ ידעתי לאן לסווג את עצמי...
וזה חתיכת אתגר בשבילי להעלות קלוריות.
בע"ה אם /כשאצליח, אני אעשה את זה ממש לאט ובזהירות, תהיה בטוח 😅

• פותח/ת השרשור
חחחחח לבריאות,חכי לחג שני אולי תפתיעי ביותר:s49:

לאלא, לאט לאט ._.
אני אוכלת את הקל' האלה כי אני באמת רעבה חחח...
אגב, בינתיים עוד לא הסתמנה עלייה במשקל אז אני רגועה. יחסית.
אבל זהירה.
סטייל 'כבדהו וחשדהו'...

לאלא, לאט לאט ._.
אני אוכלת את הקל' האלה כי אני באמת רעבה חחח...
אגב, בינתיים עוד לא הסתמנה עלייה במשקל אז אני רגועה. יחסית.
אבל זהירה.
סטייל 'כבדהו וחשדהו'...
הכל בסדר,תמשיכי להתאמן,להעלות במסת שריר,החג הוא לא זה שיהרוס.
כמובן מה שאת מרגישה לגבי הגוף שלך זה הכי חשוב,תעדכני בהמשך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית