הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיני בינה.

• פותח/ת השרשור
לאני מהעבר : חבוב ברגע זה....השמאלית התחתונה שלך אומרת ''מה אמרת?''

רגע, לא הבנתי... תסביר את עצמך... :0

לא קראתי את ההודעות למעלה.
עקרתי שן בינה שבוע שעבר.
זו שן מיותרת שהשארתה היא מתכון לאסון. היא לא שווה טיפול שורש או כל טיפול אחר.
אין לה שום תועלת ורק גורמת לכאבי תופת.

כמה ימים לפני שעקרתי סבלתי מכאבים מטורפים.
לא יכלתי להירדם מכאבים ונבהלתי מלשמוע על לעקור.
עקרתי אחרי יומיים ואני כמו בן אדם חדש.
אין מה לפחד..זה בכלל לא כואב העקירה עם הרדמה מקומית.
לעקור שן בינה זה הדבר הכי פשוט ברפואת שיניים 😃

כן, עברתי את הכאבים של הדלקת בלי שום משכך... (כאילו, לקחתי לקראת הסוף אבל זה ממילא לא עזר..)
אני הולכת יום חמישי הזה לרופא שיניים בע"ה... נראה מה הוא יגיד.
כל עוד אני יכולה לשמור על השן, אני אשמור עליה.

כן, עברתי את הכאבים של הדלקת בלי שום משכך... (כאילו, לקחתי לקראת הסוף אבל זה ממילא לא עזר..)

השווצתי בשיני בינה המדהימות שלי שגדלו יפה ללא בעיות....לפני יומיים השמאלית התחתונה התחילה לעשות קצת בעיות, בטח יעבור.

מה כל כך בוער לך לשמור על שן לא רלוונטית?
לא מדובר על אצבע.

• פותח/ת השרשור
השווצתי בשיני בינה המדהימות שלי שגדלו יפה ללא בעיות....לפני יומיים השמאלית התחתונה התחילה לעשות קצת בעיות, בטח יעבור.

הוווו אומייגאדדד רפואה שלמה!!!
מחזיקה לשן אצבעות :0

מה כל כך בוער לך לשמור על שן לא רלוונטית?
לא מדובר על אצבע.

לוידעת. זה חלק ממני 😭
אם יהיה חייב אני אוציא. אם לא חייב - למה ?
היא הייתה קצת שובבה ועשתה דלקת, וואלה הדלקת עברה.
עכשיו אבדוק מה איתה.
אם היא מועדת לפורענות, אני אעשה לה טקס פרידה יפה, עם בלונים ואוכל נוזלי בשפע.

הוווו אומייגאדדד רפואה שלמה!!!
מחזיקה לשן אצבעות :0

לוידעת. זה חלק ממני 😭
אם יהיה חייב אני אוציא. אם לא חייב - למה ?
היא הייתה קצת שובבה ועשתה דלקת, וואלה הדלקת עברה.
עכשיו אבדוק מה איתה.
אם היא מועדת לפורענות, אני אעשה לה טקס פרידה יפה, עם בלונים ואוכל נוזלי בשפע.
נראה אם תגידי את אותו הדבר אם חס וחלילה יקרה לך אותו הדבר עם התוספתן

מי כאן עקר שן בינה ויכול להרגיע אותי
כבר עקרתי שניים ועוד חודש אני עוקר עוד שניים (פלוס שתי שיניים טוחנות בכל צד כי זה מה שקורה כשיש לך דלקות והכל שם פשוט נהרס לגמרי, המלצה שלי, אל תחכי עם זה יותר מידי) להרגיע אותך אני לא יכול כי זה טיפול לא נעים בעליל! וכמובן שאני מדבר כאן בצורה הכי עדינה שיש, אבל עדיף לסבול את זה מאשר לסבול את השיניים האלו ואחר כך לסבול עוד יותר בטיפול, שיניים זה דבר שלא עובר, ככל שמחכים זה יכול רק להחמיר, לא משחקים עם החרא הזה פשוט הולכים ומטפלים למרות הכל, שיהיה בהצלחה
וכן יוצא שעקרתי שמונה שיניים, ארבע בכל צד, ארבע כל טיפול, אין לי מילים לתאר את הכאבים, אחר כך התנפחתי לגמרי, לא יכולתי לאכול כלום, לא יכולתי אפילו לשתות, דימומים בלי הפסקה למשך כל היום, כמעט ואי אפשר לישון וכמובן שהייתי מושבת בבית לעשרה ימים, מה שהכי ביאס אותי זה שלא יכולתי להתאמן, אבל כל זה קרה בגלל שלא טיפלתי בזמן, תהיי חכמה ואל תגיעי למצב שלי

• פותח/ת השרשור
חזרתי עכשיו מביקור אצל רופא נוסף....
לפני שהוא בכלל הסתכל על השן שאלתי אותו מה הגישה שלו לגבי שיני בינה. וברוך השם הוא לא שש מיד לעקור אותן, אלא אם יש צורך ממשי.
באופן כללי קיבלתי ממנו את הרושם שהוא בנאדם שקול, נינוח ונחמד, ולא ממהר לכרות איברים של אנשים, אז נרגעתי :>
הוא העיף מבט ואמר שהשן יצאה כמעט לגמרי, ושהיא לא פוגעת בשן שלידה (ב"ה!!) אבל בהחלט נראה שצפוף לה, אז היא צומחת בנטייה קלה לכיוון הלחי, ככה שיש סיכוי שאנשך את עצמי 🤦‍♂️ הוא גם ציין שיש סביבה קצת נפיחות, אבל זה נורמלי ותקין כשהשיניים בוקעות.
הוא אמר לי לעקוב אחריה זה, להקפיד לנקות אותה (מה שאני כבר עושה ממילא,) ואם היא מפריעה או מכאיבה לי בפנים הלחי אז כן, כדאי לעקור ☠️
שאלתי אותו אם יש סיכוי שהצמיחה של השן תגרום לתזוזה של השיניים האחרות עקב צפיפות האוכלוסין, והוא אמר שהוא לא יכול לדעת בוודאות, אבל לפעמים זה קורה. 😳

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית