הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יותר יעיל: לעלות בנפח או במשקלי עבודה?

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
עכשיו בטח תשאלו משהו בסגנון: "יעיל למה? מה המטרה שלך?"
ואני אענה בתגובה ש'המטרה שלי היא לעלות במסת השריר שלי. מה שיוביל למעשה למטרת העל שלי, שהיא להעלות את הניטרלי הקלורי שלי כמה שיותר'.

אתן דוגמה לדילמה שלי:
אני מסוגלת לעשות סקוואט 42.5*11*4 (נפח 1870)
אבל אם אעשה סקוואט של 47.5, אני בספק אם אצליח לעשות 8*4 חזרות... (נפח 1520)

השאלה היא כזו:
האם עדיף לי להרים פחות בנפח הכולל, אבל להתקדם במשקלים?
או שאני צריכה להשתדל לשמור על הנפח עד כמה שניתן, אפילו אם זה אומר שארים פחות כבד? (ואעשה יותר חזרות...)

אהה... רגע. זה לא מה שזכרתי.... :0
כשאכלת 1,000/-1,200 עדיין ירדת במשקל?
כי אני זוכרת שדיברנו על זה שכשאכלת 1,000 לא המשכת לרדת, אלא היית תקועה, ולכן פחדת להעלות וכו'....
כן. כשהגעתי ל1000 קלוריות כבר לא ירדתי במשקל. והייתי תקופה על הקלוריות האלה, הייתי בוכה ימים שלמים שאם אני לא יורדת. כנראה שאצטרך לאכול ככה כל חיי ושאם אעלה אשמין. עד שעשיתי את הצעד של עליה בהדרגה...ובכל פעם שעליתי הייתי פעילה יותר. ולא עליתי במשקל מה שגרם לי להוסיף בכל פעם קלוריות.(הייתה עליה קטנה אבל שוב. של נוזלים ונפח)

• פותח/ת השרשור
כן. כשהגעתי ל1000 קלוריות כבר לא ירדתי במשקל. והייתי תקופה על הקלוריות האלה, הייתי בוכה ימים שלמים שאם אני לא יורדת. כנראה שאצטרך לאכול ככה כל חיי ושאם אעלה אשמין. עד שעשיתי את הצעד של עליה בהדרגה...ובכל פעם שעליתי הייתי פעילה יותר. ולא עליתי במשקל מה שגרם לי להוסיף בכל פעם קלוריות.(הייתה עליה קטנה אבל שוב. של נוזלים ונפח)

אוקיי, אז אם ככה אני מקווה שזה יהיה גם המצב אצלי! הלוואי.
אני עושה את זה ממש בזהירות. בינתיים באמת שאפשר לייחס את העלייה שלי במשקל לנוזלים, כי עליתי את מה שעליתי דיי בבת אחת, ובינתיים עוד לא מסתמנת עלייה נוספת. אני עוקבת אחרי זה...
אני מתכננת לעלות ל1500-1600 בעוד כשבועיים עם תחילת הלימודים (כי גם אהיה פעילה יותר, מן הסתם...)
קשה להגיד שאני לא במתח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית