הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוט משקולות

Tom zimerman

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
1
92
1
שלום רציתי שתחוו דעתכם על מוט משקולות
ותעזרו לי לבחור מבין האפשרויות מאמזון מצרף קישור תודה לעוזרים

https://www.amazon.com/CAP-Barbell-...vi-20&linkId=dee4487a8b38c1f635caa94ac57ce699
שלום רציתי שתחוו דעתכם על מוט משקולות
ותעזרו לי לבחור מבין האפשרויות מאמזון מצרף קישור תודה לעוזרים

https://www.amazon.com/CAP-Barbell-...vi-20&linkId=dee4487a8b38c1f635caa94ac57ce699

מעלה את זה

יש להם אתר אינטרנט שזה כבר יותר טוב מBEAR...
יש להם מוטות ייעודיים לפאוורליפטינג (כביכול) עם אפשרויות שונות של עוצמה ומיקום של חספוס... שזה טוב.

אבל... יש להם כמה דברים שמתנגשים ומראים על חוסר מקצועיות (אומרים על פאוור באר שהוא לווייטליפטרים מקצוענים ועוד כמה דברים שמעלים חשד).

אני אישית לא הייתי מסתכן. מוט זו השקעה לכל החיים כנראה, מוט באיכות טובה לא תאבד עליו כמעט כסף אם תמכור. לא הייתי מזמין משהו שלא התאמנתי איתו ולא קיבלתי ביקורת ממישהו שאני סומך עליו.

• פותח/ת השרשור
יש להם מוטות ייעודיים לפאוורליפטינג (כביכול) עם אפשרויות שונות של עוצמה ומיקום של חספוס... שזה טוב.

אבל... יש להם כמה דברים שמתנגשים ומראים על חוסר מקצועיות (אומרים על פאוור באר שהוא לווייטליפטרים מקצוענים ועוד כמה דברים שמעלים חשד).

אני אישית לא הייתי מסתכן. מוט זו השקעה לכל החיים כנראה, מוט באיכות טובה לא תאבד עליו כמעט כסף אם תמכור. לא הייתי מזמין משהו שלא התאמנתי איתו ולא קיבלתי ביקורת ממישהו שאני סומך עליו.
ועל איזה כזה היית ממליץ?

תגיד אתה במקרה יודע האם לייבא ייבוא אישי של מוט אחד מחול זה מצריך אישורים מיוחדים?

״לא הייתי מזמין משהו שלא התאמנתי איתו...״

אם הייתי גר בארץ והייתי רוצה מוט לאימוני כוח - הייתי קונה את האוהיו באר. אם הייתי מחפש סתם מוט זול, זה משהו אחר.

תדבר עם אושר, הוא הזמין מוט אליקו ומוט טקסס.
@PowerLifting

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית