עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כנ״ל אבל אומר שהוא בדקלא מתאים לך .. על החברה הזאת אני שומע רק דברים רעים .
זה בעצם כלום בקפסולות בצבעים .
זו רולטה רוסית אתה יודע,בסופו של דבר גם בדיקות מעמיקות ככל שיהיו יכולות להיות שגויות,אחרי שאבדוק אתזה עליי אדע האם זה כלום בקופסא או סארמס שעובדלא מתאים לך .. על החברה הזאת אני שומע רק דברים רעים .
זה בעצם כלום בקפסולות בצבעים .
סארמס זה פאקינג יקר חח מה שזול תמיד חשוד. פעם לא היה ככה, אבל כל האתרים גילו את הביקוש האדיר..נדע בקרוב איך היא, החשיד אותי המחיר(180 שקלים) אבל הביקורות שאני קראתי דווקא היו טובות כנל המלצה מבחור שהשתמש בזה וראיתי אצלו עלייה ניכרת במסה, על זה ביססתי את ההחלטה להזמין lgd
נקווה שהעליה היתה מהlgd ולא פשוט מתזונה ואימונים חזקים יותר באותה תקופה 😃
זה סתם יקר, חומרי הגלם שלו די זולים וכל החברות, גם אלו שמוכרות ביוקר, קונים כולן מספקים בסין.סארמס זה פאקינג יקר חח מה שזול תמיד חשוד. פעם לא היה ככה, אבל כל האתרים גילו את הביקוש האדיר..
נכון, הלוואי עליי למצוא מקום באמת אמין שמוכר בזול. פעם אגב, לפני שחצי עולם ואשתו התעניינו בסארמס, היה אפשר באותם אתרים למצוא בדיוק אותו דבר בעשרות אחוזים פחותזה סתם יקר, חומרי הגלם שלו די זולים וכל החברות, גם אלו שמוכרות ביוקר, קונים כולן מספקים בסין.
את הבדיקות כמו איכות החומר, puirity וכו מבצעים בארהב
גם אני שקלתי להזמין מסין כי זה היה ממש זול ומה שקניתי מנארוס, בסין הכמות הייתה משולשת או אפילו יותר.נכון, הלוואי עליי למצוא מקום באמת אמין שמוכר בזול. פעם אגב, לפני שחצי עולם ואשתו התעניינו בסארמס, היה אפשר באותם אתרים למצוא בדיוק אותו דבר בעשרות אחוזים פחות
נבדוק אותךיש כמה מוכרים מוכרים בסין כמו Confucius ו lfy שיש להם אמינות דיי גבוהה בתחום !, שמעתי מלא מספר של אנשים שיש להם איכות גבוהה ..
שמע אני לא אוהב להתעסק עם האבקה עצמה, עבודת נמלים.. מעדיף אפילו לשלם יותר בשביל שלפחות יהיה בנוזליש כמה מוכרים מוכרים בסין כמו Confucius ו lfy שיש להם אמינות דיי גבוהה בתחום !, שמעתי מלא מספר של אנשים שיש להם איכות גבוהה ..
מאיפה לך שהחומרים לא מזויפים?יש כמה מוכרים מוכרים בסין כמו Confucius ו lfy שיש להם אמינות דיי גבוהה בתחום !, שמעתי מלא מספר של אנשים שיש להם איכות גבוהה ..
נראה לי מלחיץ להכניס אבקה מאליאקפסרס לגוף:fever2:יש כמה מוכרים מוכרים בסין כמו Confucius ו lfy שיש להם אמינות דיי גבוהה בתחום !, שמעתי מלא מספר של אנשים שיש להם איכות גבוהה ..
תוסיף את גרמניה קנדה ותאילנדנראה לי מלחיץ להכניס אבקה מאליאקפסרס לגוף:fever2:
למרות שכל החברות מזמינות משם ככה שבתכלס בסוף הכל מגיע משם
יש לך נציגים שלהם בוואטסאפ אתה יכול לדבר איתם ולבקש הוכחותמאיפה לך שהחומרים לא מזויפים?
ראיתי הוכחות שלהם, צילומי ווטסאפ עם מספר מטושטש, בכל מה שקשור להחדרת חומר כימי לגוף שלך לא הייתי ממליץ על חברות סיניות,חפש מקורות כמו תאילנד וקנדה החומרים שם ברמה גבוהה מאודיש לך נציגים שלהם בוואטסאפ אתה יכול לדבר איתם ולבקש הוכחות
החברות הנ''ל מייצרות גם סטרואידים, gh וigf-1 ולא רק סארמס