הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלת סייקל סארמס

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
בשעה טובה הגיע לחבר ולי סאמרס שלפי הבדיקות שערכתי זה חומר אמיתי
נעדכן בהמשך איך החומרים lgd rad140
IMG-20191015-WA0005.jpg

נערך לאחרונה:
יאללה תעדכן.

גם לי בדרך מחול עכשיו בדיוק החומרים האלה, ממקור אחר אבל. מצפה שיגיעו.

אקח 10 מג lgd ו- 15 מג ראד לשמונה שבועות, אתה?

• פותח/ת השרשור
זה של החבר אני הזמנתי רק LGD,מחוץ זה אני לא חושב שיש סארמ ששוה את המחיר שלו
אני הולך לקחת 10 מג ביום ולעלות ל15 במידה והכל יתפקד כמו שצריך

לא מתאים לך .. על החברה הזאת אני שומע רק דברים רעים .
זה בעצם כלום בקפסולות בצבעים .

• פותח/ת השרשור
לא מתאים לך .. על החברה הזאת אני שומע רק דברים רעים .
זה בעצם כלום בקפסולות בצבעים .
זו רולטה רוסית אתה יודע,בסופו של דבר גם בדיקות מעמיקות ככל שיהיו יכולות להיות שגויות,אחרי שאבדוק אתזה עליי אדע האם זה כלום בקופסא או סארמס שעובד
חשוב לי להבהיר החומר לא נבדק במעבדה על ידי בשונה מה BVL, לכן דעתי בנוגע לחברה הזאת היא תאורטית וכבר נדע בהמשך מה יש בפנים

חבר שהשתמש בחברה הנ"ל עשה בדיקות דם לא מזמן ועלה בתוצאות שזה בסך הכל הוריד לגמרי את ה- SHBG בדם, חוץ מזה זה לא עשה שום דבר, גם אני בעצמי התנסתי בחברה, פשוט קפסולות צבעונית מלאות בכלום כמו ששים אמר

• פותח/ת השרשור
נדע בקרוב איך היא, החשיד אותי המחיר(180 שקלים) אבל הביקורות שאני קראתי דווקא היו טובות כנל המלצה מבחור שהשתמש בזה וראיתי אצלו עלייה ניכרת במסה, על זה ביססתי את ההחלטה להזמין lgd
נקווה שהעליה היתה מהlgd ולא פשוט מתזונה ואימונים חזקים יותר באותה תקופה 😃

נערך לאחרונה:
נדע בקרוב איך היא, החשיד אותי המחיר(180 שקלים) אבל הביקורות שאני קראתי דווקא היו טובות כנל המלצה מבחור שהשתמש בזה וראיתי אצלו עלייה ניכרת במסה, על זה ביססתי את ההחלטה להזמין lgd
נקווה שהעליה היתה מהlgd ולא פשוט מתזונה ואימונים חזקים יותר באותה תקופה 😃
סארמס זה פאקינג יקר חח מה שזול תמיד חשוד. פעם לא היה ככה, אבל כל האתרים גילו את הביקוש האדיר..

סארמס זה פאקינג יקר חח מה שזול תמיד חשוד. פעם לא היה ככה, אבל כל האתרים גילו את הביקוש האדיר..
זה סתם יקר, חומרי הגלם שלו די זולים וכל החברות, גם אלו שמוכרות ביוקר, קונים כולן מספקים בסין.

את הבדיקות כמו איכות החומר, puirity וכו מבצעים בארהב

זה סתם יקר, חומרי הגלם שלו די זולים וכל החברות, גם אלו שמוכרות ביוקר, קונים כולן מספקים בסין.

את הבדיקות כמו איכות החומר, puirity וכו מבצעים בארהב
נכון, הלוואי עליי למצוא מקום באמת אמין שמוכר בזול. פעם אגב, לפני שחצי עולם ואשתו התעניינו בסארמס, היה אפשר באותם אתרים למצוא בדיוק אותו דבר בעשרות אחוזים פחות

נכון, הלוואי עליי למצוא מקום באמת אמין שמוכר בזול. פעם אגב, לפני שחצי עולם ואשתו התעניינו בסארמס, היה אפשר באותם אתרים למצוא בדיוק אותו דבר בעשרות אחוזים פחות
גם אני שקלתי להזמין מסין כי זה היה ממש זול ומה שקניתי מנארוס, בסין הכמות הייתה משולשת או אפילו יותר.

אבל העדפתי לקנות מחברה שמבצעת את הבדיקות + ביקורות כי בסופו של דבר זה מתעסקים בבריאות

יש כמה מוכרים מוכרים בסין כמו Confucius ו lfy שיש להם אמינות דיי גבוהה בתחום !, שמעתי מלא מספר של אנשים שיש להם איכות גבוהה ..

יש כמה מוכרים מוכרים בסין כמו Confucius ו lfy שיש להם אמינות דיי גבוהה בתחום !, שמעתי מלא מספר של אנשים שיש להם איכות גבוהה ..
נבדוק אותך
שמע אני לא אוהב להתעסק עם האבקה עצמה, עבודת נמלים.. מעדיף אפילו לשלם יותר בשביל שלפחות יהיה בנוזל

נראה לי מלחיץ להכניס אבקה מאליאקפסרס לגוף:fever2:
למרות שכל החברות מזמינות משם ככה שבתכלס בסוף הכל מגיע משם

• פותח/ת השרשור
יש לך נציגים שלהם בוואטסאפ אתה יכול לדבר איתם ולבקש הוכחות
החברות הנ''ל מייצרות גם סטרואידים, gh וigf-1 ולא רק סארמס
ראיתי הוכחות שלהם, צילומי ווטסאפ עם מספר מטושטש, בכל מה שקשור להחדרת חומר כימי לגוף שלך לא הייתי ממליץ על חברות סיניות,חפש מקורות כמו תאילנד וקנדה החומרים שם ברמה גבוהה מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית