הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלת סייקל סארמס

• פותח/ת השרשור renne
  • פורסם בתאריך

renne

משתמש פעיל
662
524
נק' מוניטין:
1,069
662
524
בשעה טובה הגיע לחבר ולי סאמרס שלפי הבדיקות שערכתי זה חומר אמיתי
נעדכן בהמשך איך החומרים lgd rad140
IMG-20191015-WA0005.jpg

נערך לאחרונה:
ראיתי הוכחות שלהם, צילומי ווטסאפ עם מספר מטושטש, בכל מה שקשור להחדרת חומר כימי לגוף שלך לא הייתי ממליץ על חברות סיניות,חפש מקורות כמו תאילנד וקנדה החומרים שם ברמה גבוהה מאוד
לפי מה שהבנתי 90-99 אחוז מכלל החומרים בעולם מיוצרים מחומר בסיס שמגיע אך ורק מסין. (אני טועה?)

לפי מה שהבנתי 90-99 אחוז מכלל החומרים בעולם מיוצרים מחומר בסיס שמגיע אך ורק מסין. (אני טועה?)
כנראה שאתה צודק, ולא רק זה..תחשוב על אנשים שלוקחים gh לדוגמא על בסיס יומי ולא רוצים לבזבז כל כך הרבה כסף..יש מוכרים עם אמינות גבוהה ויש פורומים עם שרשורים מפגרים על הנושא הזה..האם זה מקורי ולא מהול בסוכר או שקר כלשהו? אין לדעת .. אני לא מעודד להזמין משם וגם לא חושב שאני יזמין משם אלא אם יהיה מקור טוב ואני יזמין בכמות גדולה..עכשיו כן זה ברור שכול החברות הגדולות מזמינים משם אין על זה שאלה , הקטע הוא שהם גוזרים עמלה אבל עושים בדיקת hplc על החומר ..וגם אז הם עדיין מוהלים אותו..

נראה לי יותר לכיוון 99~99.9% מגיע מסין. שאר האחוזים זה אולי בפארמות שבהן עדיין עושים חקר עליו (סארמס).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית