עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לפי מה שהבנתי 90-99 אחוז מכלל החומרים בעולם מיוצרים מחומר בסיס שמגיע אך ורק מסין. (אני טועה?)ראיתי הוכחות שלהם, צילומי ווטסאפ עם מספר מטושטש, בכל מה שקשור להחדרת חומר כימי לגוף שלך לא הייתי ממליץ על חברות סיניות,חפש מקורות כמו תאילנד וקנדה החומרים שם ברמה גבוהה מאוד
כנראה שאתה צודק, ולא רק זה..תחשוב על אנשים שלוקחים gh לדוגמא על בסיס יומי ולא רוצים לבזבז כל כך הרבה כסף..יש מוכרים עם אמינות גבוהה ויש פורומים עם שרשורים מפגרים על הנושא הזה..האם זה מקורי ולא מהול בסוכר או שקר כלשהו? אין לדעת .. אני לא מעודד להזמין משם וגם לא חושב שאני יזמין משם אלא אם יהיה מקור טוב ואני יזמין בכמות גדולה..עכשיו כן זה ברור שכול החברות הגדולות מזמינים משם אין על זה שאלה , הקטע הוא שהם גוזרים עמלה אבל עושים בדיקת hplc על החומר ..וגם אז הם עדיין מוהלים אותו..לפי מה שהבנתי 90-99 אחוז מכלל החומרים בעולם מיוצרים מחומר בסיס שמגיע אך ורק מסין. (אני טועה?)
נראה לי יותר לכיוון 99~99.9% מגיע מסין. שאר האחוזים זה אולי בפארמות שבהן עדיין עושים חקר עליו (סארמס).לפי מה שהבנתי 90-99 אחוז מכלל החומרים בעולם מיוצרים מחומר בסיס שמגיע אך ורק מסין. (אני טועה?)
אתה לא מכיר חברות מגרמניה ותאילנד?נראה לי יותר לכיוון 99~99.9% מגיע מסין. שאר האחוזים זה אולי בפארמות שבהן עדיין עושים חקר עליו (סארמס).