הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גרם שומן ביום

NIKONGUY

משתמש מתחיל
67
6
נק' מוניטין:
6
67
6
הרבה פעמים יוצא לי כשאין אוכל בבית (שוכח לעשות קניות וכ'ו כו') להשלים קלוריות בסוף יום משומן ולכן יוצא מצב שאני צורך קצת יותר שומן מהמומלץ (1 כפול משקל גוף ) ,בעיקר שקדים ואגוזים ...
וכמובן חלבון כפול 2 אפילו אולי קצת יותר ופחמימה 250-350 ..

זה נורא שאני צורך כמות יחסית גבוהה ?

אני במסה נקיה כרגע עולה סוף סוף כמו שצריך ובהדרגה ..

שוקל 71.5~

אין מינימום ידוע של שומן ביום שנדרש. 1 גרם שומן לקילו זו המלצה לא מבוססת. סך השומן אמור להיות לפחות 35-40 גרם, עם עדיפות לאזור ה 50 גרם.
בגדול אם סך השומן מאוד גבוה (מתקרב ל-100 גרם/יום) זה כנראה יהיה פחות מומלץ כי לשומן יש אולי יותר פוטנציאל עם הזמן להאגר כשומן במאזן קלורי חיובי (תלוי כנראה גם במקור השומן).

בנוסף, אם אתה משלים את זה עם סוגים שונים של אגוזים, אז אתה לא באמת מקבל את הסך הקלורי שאתה חושב שאתה מקבל, כי באגוזים יש סך קלורי מופחת לעומת מה שכתוב במחשבוני הקלוריות למיניהם.

• פותח/ת השרשור
אין מינימום ידוע של שומן ביום שנדרש. 1 גרם שומן לקילו זו המלצה לא מבוססת. סך השומן אמור להיות לפחות 35-40 גרם, עם עדיפות לאזור ה 50 גרם.
בגדול אם סך השומן מאוד גבוה (מתקרב ל-100 גרם/יום) זה כנראה יהיה פחות מומלץ כי לשומן יש אולי יותר פוטנציאל עם הזמן להאגר כשומן במאזן קלורי חיובי (תלוי כנראה גם במקור השומן).

בנוסף, אם אתה משלים את זה עם סוגים שונים של אגוזים, אז אתה לא באמת מקבל את הסך הקלורי שאתה חושב שאתה מקבל, כי באגוזים יש סך קלורי מופחת לעומת מה שכתוב במחשבוני הקלוריות למיניהם.

וואלה ? לגבי האגוזים , יש משהו שיותר מתקרב לערך הקלורי האמיתי שלו? אני מדבר בעיקר על אגוזי מלך ושקדים

באמת? חשבתי שדווקא יותר שומן מעלה את רמות ההורמונים בגוף ומגרה טסטוסטרון וכו'
באמת כמות שומן גבוה יכול להאגר בגוף כשומן?

• פותח/ת השרשור
כל אגוז עם קליפה יספג "פחות" מבחינה קלורית כי הגוף צריך לעבוד "קשה" כדי לחדור את הקליפה. זה נכון גם לגבי קטניות
כתבתי על זה בעבר כאן:
https://www.lbs.co.il/threads/100151/

אז בעיקרון מתי שאני בעצם אתקע במשקל , עדיף כבר לעלות חלק מהקלוריות מהשקדים ואגוזים כדי כביכול לפצות על החלק שלא התעכל ..
ואגב כשאני מדבר חורג מגרם שומן , זה בעצם שאני מגיע למשהו למקסימום 85 גרם סוף יום ..
זה מוגזם אתה חושב? או שזה בדיוק בגבול

האם גם במסה ממש נקייה עם פלוס שהוא יחסית קטן. הסיכוי לשומן להיאגר לשומן עם הזמן גדול יותר? האם כדאי ״לא לקחת סיכון״ במסה ולאכול מינימום שומן ואת השאר פחמימה?(כמובן מינימום או יותר חלבון)

חייתי בשקר כל הזמן הזה 😱 הייתי בטוח ששומן דווקא עושה את הפעולה ההפוכה כאשר צורכים מספיק ממנו (עוזר לא לאגור שומן)
אתה כל הזמן מביא איזה משהו חדש שמפוצץ את המוח.
אם המשקל שלי כרגע 120 קילו, לגודל שלי זה בסדר לצרוך את אותה הכמות של השומן כמו המשקל שלי? או שזה תלוי במאפיינים אחרים?

האם גם במסה ממש נקייה עם פלוס שהוא יחסית קטן. הסיכוי לשומן להיאגר לשומן עם הזמן גדול יותר? האם כדאי ״לא לקחת סיכון״ במסה ולאכול מינימום שומן ואת השאר פחמימה?(כמובן מינימום או יותר חלבון)
@Mike

אין תשובות לשאלות שלכם. לא ידוע מה קורה כשצורכים מאקרו כזה או אחר בזמן מאזן קלורי חיובי עם אימונים לאורך זמן

אין תשובות לשאלות שלכם. לא ידוע מה קורה כשצורכים מאקרו כזה או אחר בזמן מאזן קלורי חיובי עם אימונים לאורך זמן
אוקי.
אז בכל מקרה, מה אתה היית ממליץ?
גרם שומן לכל קילו משקל גוף זה איזור נחמד להיות בו?
או שהיית מעדיף פחות/יותר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית