עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמרתי את דעתי. זה לא משתלם ויש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות. לדעתי פשוט חבל על הכסף זה הכל.חג שמח גבר,
ומה רע בגיינר אגב? אם זה בשביל השלמה קלורית וזה לא משהו שמתבססים עליו כרוב התפריט, באמת שאין בזה יותר מדי חסרונות לדעתי. ממילא, כבר כמה אנשים יש שמתעסקים במיקרוס
אם קונים מארז גדול אז כמות חלבון שמקבלים למנה ביחס למה שמשלמים בהשוואה למוצרים אחרים - יוצא זול יותר מקוטג׳ ועוד הרבה מוצרים..אמרתי את דעתי. זה לא משתלם ויש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות. לדעתי פשוט חבל על הכסף זה הכל.
שוב פעם, אם הבחור יקח נניח סקופ שווה 400-300 ק׳ אז בסדר גמור אבל אם הוא יתחיל להתפרע ולקחת כמה סקופים ביום זה כבר ביזבוז כסף כי המנות בגיינרים פשוט ענקיות. בנוסף, אני עדיין חושב שלהכין גיינר בבית הרבה יותר משתלם. הבעיה מתחילה בזה שהוא חושב שגיינר באמת יעזור לו בלי לדעת בכלל כמה קלוריות הוא צריך.אם קונים מארז גדול אז כמות חלבון שמקבלים למנה ביחס למה שמשלמים בהשוואה למוצרים אחרים - יוצא זול יותר מקוטג׳ ועוד הרבה מוצרים..
חלק מהיתרונות בגיינר זה נוחות, בגלל זה אני לוקח. לפעמים אני חוזר הביתה בלילה מהעבודה ויודע שלא אכלתי, ואין לי לא תאבון ולא סבלנות להכין משהו או להכין בעצמי גיינר. אז אני שופך סקופ ומוסיף מים ושותה, מבין?שוב פעם, אם הבחור יקח נניח סקופ שווה 400-300 ק׳ אז בסדר גמור אבל אם הוא יתחיל להתפרע ולקחת כמה סקופים ביום זה כבר ביזבוז כסף כי המנות בגיינרים פשוט ענקיות. בנוסף, אני עדיין חושב שלהכין גיינר בבית הרבה יותר משתלם. הבעיה מתחילה בזה שהוא חושב שגיינר באמת יעזור לו בלי לדעת בכלל כמה קלוריות הוא צריך.
חלק מהיתרונות בגיינר זה נוחות, בגלל זה אני לוקח. לפעמים אני חוזר הביתה בלילה מהעבודה ויודע שלא אכלתי, ואין לי לא תאבון ולא סבלנות להכין משהו או להכין בעצמי גיינר. אז אני שופך סקופ ומוסיף מים ושותה, מבין?