עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על אוכל.. גיינר לא מה שיעלה אותך במשקל אלא יוסיף לך עוד קלוריות לתפריט.. חבל על הכסף שלך - תקנה אם כבר אבקת חלבון ותכין גיינר ביתי עם כלמיני מצרכים שאתה אוהב..אני רוצה לקנות גיינר בישביל לעלות במשקל אני תקוע כבר הרבה זמן
אני בן 15
מטר שבעים ושלוש
שוקל 62
מתאמן שנתיים וחצי
על מה ממליצים?
אני לא יכול להבין את כל האנשים שחופרים שגיינר זה לא מתשלם, תבינו יש אנשים שלא אוהבים לאכול הרבה ואין להם זמן גם ולקנות אבקת חלבון ולהתחיל להשתגע ולהוסיף לזה פחמימות כל פעם זה גם כאב ראש שלוקח זמן ולא תמיד הכי טעים גם ולא צריך לסבול בשביל לחסוך 100שקל על גיינר.
,אין שום דבר רע בלקנות גיינר לבנאדם שאין לו תזמן/יכולת לאכול מספיק אני עכשיו הזמנתי תגיינר של ה 8קילו של הביג מאס רוצה לנסות אותו לפני זה תמיד השתמשתי בסיריוס מאס.
פשוט זה גיינר יותר גדול והוא מחזיק ליותר זמן (לחודשיים עם לוקחים כל יום חצי מנה רק).
בנוגע לפותח אשכול עם אתה לא מסוגל לאכול מספיק לא יקרה שום דבר רע עם תקנה גיינר אבל אני ממליץ לך לקנות רק גיינרים גדולים שיחזיקו לך להרבה זמן לכן ממליץ לך גם על הביג מאס גיינר או סריוס מאס שהוא נחשב יותר איכותי אבל הוא 5.5 קילו בסופו של דבר הכל אותו חרא לכן אני ממליץ שעם קונים גיינר תקנה את זה שיחזיק לך הכי הרבה זמן והכי גדול.
זה הביג מאס שעדיין לא ניסיתי רק הזמנתי אותו מגיע השבוע אליי:
https://www.tevabari.co.il/ביג-מאס-גיינר-8-קג-big-mass-gainer?gclid=Cj0KCQjw6KrtBRDLARIsAKzvQIFcL35Mxs2fKMawNVE_-p2e3ykwNemK_q7lFhVLlfHU0dxdnBcUKXoaAq50EALw_wcB
וזה הסריוס מאס:
עבור לדף המבוקש
גם לצאת בסופש ולהוציא 200-300שקל על יציאה זה בזבזו כסףאז שיחיה על גיינר וזהו.. אם הבן אדם יכול להכניס 2000-1000 ק׳ רק מגיינר, איך זה בדיוק משתלם? המנות שם ענקיות. אם אתה מדבר על 300-500 ק׳, אפשר להכניס אותן ממזונות הרבה יותר משתלמים ובריאים כמו למשל חמאת בוטנים,אגוזים,חלבה וכו וכו.. לסיכום: גיינר זה ביזבוז כסף.
גם לצאת בסופש ולהוציא 200-300שקל על יציאה זה בזבזו כסף
זה לא בזבוז מספיק להתחשבן על כל שקל מספיק,
לא לכולם יש זין עכשיו לקחת אבקת חלבון לקנות פחמימה בנפרד להתחיל להכין את זה ולשתות את זה בטעם גועלי, אולי זה חוסך פה ושם אבל יאלה מספיק להתחשבן על כל אגורה.
בנאדם רוצה לגדול ילד בן 15 התחיל להתאמן שיקח גיינר ישקיע באימונים יעלה במשקלי עבודה בתרגילי בסיס והוא יתקדם מעולה.
אני בעצמי אחרי 10 שנות וותק של אימונים בגלל שבעבר הייתי מאוד רזה קשה לי לאכול תכמות אוכל שאני צריך מאוכל ולכן אני גם משתמש בגיינרים מידי פעם, וזה אחלה וזה עוזר ועם הוא יקנה גיינר של 8ק"ג כמו שאמרתי ויקח כל יום חצי מנה זה יכול להספיק לו לחודשיים כמעט שזה יחסית מעולה והרבה זמן ביחס לגיינר.
שמעו
אלה שכותבים אוכל
לא חשוב כמה אני דוחף לעצמי אוכל אני תקוע באותו משקל
יש לי חרא גנטיקה פעם הייתי 1.65 שוקל 37 קילו
ואני תוכן אוכל ואני לא מצליח להשמין
ברמה כזאת שאני במסה כבר כמה חודשים ועדיין אם אני מפעיל שריר חזה רואים לי מלא קווים או שרואים 8 קוביות
כבר מגעיל אותי החיטוב הזה אני רוצה לעלות
ממה אתה חושב שגיינר עשוי?שמעו
אלה שכותבים אוכל
לא חשוב כמה אני דוחף לעצמי אוכל אני תקוע באותו משקל
יש לי חרא גנטיקה פעם הייתי 1.65 שוקל 37 קילו
ואני תוכן אוכל ואני לא מצליח להשמין
ברמה כזאת שאני במסה כבר כמה חודשים ועדיין אם אני מפעיל שריר חזה רואים לי מלא קווים או שרואים 8 קוביות
כבר מגעיל אותי החיטוב הזה אני רוצה לעלות
כן אבל כל יום זה כמו מלחמה במיוחד ביום לימודיםאם זה מספר הקלוריות שאתה אמור לצרוך כדי לעלות מסה ולא עולה אז או שכנראה אתה לא צורך את המספר הזה בפועל או שאתה שורף מלא קולריות באימונים ופעילות במשך היום:37mv:
בכל אופן כנראה שלא חסר לך הרבה קלוריות, וכדאי להוסיף עוד קצת קלוריות מהאוכל, ולא חיייב גיינר בשביל כך
אז או שאתה לא באמת צורך 2700 ק׳ או שאתה פעיל יותר ולכן השריפה הקלורית בהתאם.אני שם לעצמי כל יום מינימום של 2700 קלוריות אני מגיע לזה ולא עולה
וזה לא מדברים לא בריאים הרוב זה חזה עוף,בייצים, אורז פסטה (פיתות אם אני בבית ספר)
אני מגיע למצב שאני הולך לבית ספר ויש לי תיק נפרד רק לאוכל
הבנאדם שוקל 62 קילו מספיק שהוא ייקח חצי מנה מהגיינר ואפילו רבע מנה והשאר ישלים מאוכל רגיל והוא בסוף,יעלה במשקל אני לא מסכים שגיינר זה בזבוז כסף אז גם חלבון זה בזבוז למה חלבון זה לא בזבוז? תאכל טונה מי צריך אבקת חלבון אפשר לצרוך את זה מאוכל מה ההבדל? אותו דבר גיינר אפשר לאכול פסטה אורז וכו ועל חלבון אני יכול להגיד לבנאדם עזוב אבקת חלבון תאכל טונה קוטג גבינות על כל גבר אפשר להגיד בזבוז זה נוח יותר אין מה לעשות לשתות גיינר זה יותר נוח מלהכין עכשיו פסטה אן אורז ולהתחיל לבשל בבית ועם קונים גיינר שהוא משתלם מבחינת הגודל וחסכוני זה יכול להספיק גם לחודשיים ויותר עם לוקחים ביום אימון למשל חצי,מנת הגשה וביום שאין אימון רבע מנה.לקטע הראשון לא אתייחס כי זאת פשוט ערימה של שטויות ובכיינות.
לגבי הקטע השני, הגיינר לא יספיק לו לחודשיים מהסיבה הפשוטה שזה לא נגמר בסקופ. הוא יגיע למצב של עצלנות ויעדיף לקחת עוד סקופ ועוד סקופ במקום להכין ארוחות נורמליות.
גם לי היה קשה לאכול, אז? הייתי 70 קילו על 1.90 וקרעתי תתחת על מנת לעלות במשקל. אתה רואה אותי מתבכיין ואומר לכולם לקנות גיינר רק כי ״אין לי כוח״ לאכול?! תשמע לא בא להעליב ואין לי מושג בן כמה אתה, אבל נשמע שיש לך
בעיות כלשהן עם עצמך כי אתה רושם כמו איזה נער מורד שחיי על חשבון ההורים שלו ושאין לו שום ערך לכסף.
הבנאדם שוקל 62 קילו מספיק שהוא ייקח חצי מנה מהגיינר ואפילו רבע מנה והשאר ישלים מאוכל רגיל והוא בסוף,יעלה במשקל אני לא מסכים שגיינר זה בזבוז כסף אז גם חלבון זה בזבוז למה חלבון זה לא בזבוז? תאכל טונה מי צריך אבקת חלבון אפשר לצרוך את זה מאוכל מה ההבדל? אותו דבר גיינר אפשר לאכול פסטה אורז וכו ועל חלבון אני יכול להגיד לבנאדם עזוב אבקת חלבון תאכל טונה קוטג גבינות על כל גבר אפשר להגיד בזבוז זה נוח יותר אין מה לעשות לשתות גיינר זה יותר נוח מלהכין עכשיו פסטה אן אורז ולהתחיל לבשל בבית ועם קונים גיינר שהוא משתלם מבחינת הגודל וחסכוני זה יכול להספיק גם לחודשיים ויותר עם לוקחים ביום אימון למשל חצי,מנת הגשה וביום שאין אימון רבע מנה.
אם אפשר לתת עצה יותר טובה אז למה לא? בכל מקרה, שיקנה מה שהוא רוצה - בחירה שלו בסופו של דבר.ראבק, מה הבעיה בגיינר? אם יהיה לו יותר נוח לקחת מנה כל יום שיעשה את זה. זה לא יוצא יקר למנה בכלל, ומה שאדם עושה עם הכסף שלו זה עניין שלו
חג שמח גבר,אם אפשר לתת עצה יותר טובה אז למה לא? בכל מקרה, שיקנה מה שהוא רוצה - בחירה שלו בסופו של דבר.
שיהיה חג שמח.