הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קניית גיינר

Dorel0406

משתמש מתחיל
41
2
נק' מוניטין:
2
41
2
אני רוצה לקנות גיינר בישביל לעלות במשקל אני תקוע כבר הרבה זמן
אני בן 15
מטר שבעים ושלוש
שוקל 62
מתאמן שנתיים וחצי
על מה ממליצים?

אני רוצה לקנות גיינר בישביל לעלות במשקל אני תקוע כבר הרבה זמן
אני בן 15
מטר שבעים ושלוש
שוקל 62
מתאמן שנתיים וחצי
על מה ממליצים?
על אוכל.. גיינר לא מה שיעלה אותך במשקל אלא יוסיף לך עוד קלוריות לתפריט.. חבל על הכסף שלך - תקנה אם כבר אבקת חלבון ותכין גיינר ביתי עם כלמיני מצרכים שאתה אוהב..

אני לא יכול להבין את כל האנשים שחופרים שגיינר זה לא מתשלם, תבינו יש אנשים שלא אוהבים לאכול הרבה ואין להם זמן גם ולקנות אבקת חלבון ולהתחיל להשתגע ולהוסיף לזה פחמימות כל פעם זה גם כאב ראש שלוקח זמן ולא תמיד הכי טעים גם ולא צריך לסבול בשביל לחסוך 100שקל על גיינר.
,אין שום דבר רע בלקנות גיינר לבנאדם שאין לו תזמן/יכולת לאכול מספיק אני עכשיו הזמנתי תגיינר של ה 8קילו של הביג מאס רוצה לנסות אותו לפני זה תמיד השתמשתי בסיריוס מאס.
פשוט זה גיינר יותר גדול והוא מחזיק ליותר זמן (לחודשיים עם לוקחים כל יום חצי מנה רק).
בנוגע לפותח אשכול עם אתה לא מסוגל לאכול מספיק לא יקרה שום דבר רע עם תקנה גיינר אבל אני ממליץ לך לקנות רק גיינרים גדולים שיחזיקו לך להרבה זמן לכן ממליץ לך גם על הביג מאס גיינר או סריוס מאס שהוא נחשב יותר איכותי אבל הוא 5.5 קילו בסופו של דבר הכל אותו חרא לכן אני ממליץ שעם קונים גיינר תקנה את זה שיחזיק לך הכי הרבה זמן והכי גדול.
זה הביג מאס שעדיין לא ניסיתי רק הזמנתי אותו מגיע השבוע אליי:
https://www.tevabari.co.il/ביג-מאס-גיינר-8-קג-big-mass-gainer?gclid=Cj0KCQjw6KrtBRDLARIsAKzvQIFcL35Mxs2fKMawNVE_-p2e3ykwNemK_q7lFhVLlfHU0dxdnBcUKXoaAq50EALw_wcB

וזה הסריוס מאס:
עבור לדף המבוקש

נערך לאחרונה:
אני לא יכול להבין את כל האנשים שחופרים שגיינר זה לא מתשלם, תבינו יש אנשים שלא אוהבים לאכול הרבה ואין להם זמן גם ולקנות אבקת חלבון ולהתחיל להשתגע ולהוסיף לזה פחמימות כל פעם זה גם כאב ראש שלוקח זמן ולא תמיד הכי טעים גם ולא צריך לסבול בשביל לחסוך 100שקל על גיינר.
,אין שום דבר רע בלקנות גיינר לבנאדם שאין לו תזמן/יכולת לאכול מספיק אני עכשיו הזמנתי תגיינר של ה 8קילו של הביג מאס רוצה לנסות אותו לפני זה תמיד השתמשתי בסיריוס מאס.
פשוט זה גיינר יותר גדול והוא מחזיק ליותר זמן (לחודשיים עם לוקחים כל יום חצי מנה רק).
בנוגע לפותח אשכול עם אתה לא מסוגל לאכול מספיק לא יקרה שום דבר רע עם תקנה גיינר אבל אני ממליץ לך לקנות רק גיינרים גדולים שיחזיקו לך להרבה זמן לכן ממליץ לך גם על הביג מאס גיינר או סריוס מאס שהוא נחשב יותר איכותי אבל הוא 5.5 קילו בסופו של דבר הכל אותו חרא לכן אני ממליץ שעם קונים גיינר תקנה את זה שיחזיק לך הכי הרבה זמן והכי גדול.
זה הביג מאס שעדיין לא ניסיתי רק הזמנתי אותו מגיע השבוע אליי:
https://www.tevabari.co.il/ביג-מאס-גיינר-8-קג-big-mass-gainer?gclid=Cj0KCQjw6KrtBRDLARIsAKzvQIFcL35Mxs2fKMawNVE_-p2e3ykwNemK_q7lFhVLlfHU0dxdnBcUKXoaAq50EALw_wcB

וזה הסריוס מאס:
עבור לדף המבוקש

אז שיחיה על גיינר וזהו.. אם הבן אדם יכול להכניס 2000-1000 ק׳ רק מגיינר, איך זה בדיוק משתלם? המנות שם ענקיות. אם אתה מדבר על 300-500 ק׳, אפשר להכניס אותן ממזונות הרבה יותר משתלמים ובריאים כמו למשל חמאת בוטנים,אגוזים,חלבה וכו וכו.. לסיכום: גיינר זה ביזבוז כסף.

אז שיחיה על גיינר וזהו.. אם הבן אדם יכול להכניס 2000-1000 ק׳ רק מגיינר, איך זה בדיוק משתלם? המנות שם ענקיות. אם אתה מדבר על 300-500 ק׳, אפשר להכניס אותן ממזונות הרבה יותר משתלמים ובריאים כמו למשל חמאת בוטנים,אגוזים,חלבה וכו וכו.. לסיכום: גיינר זה ביזבוז כסף.
גם לצאת בסופש ולהוציא 200-300שקל על יציאה זה בזבזו כסף
זה לא בזבוז מספיק להתחשבן על כל שקל מספיק,
לא לכולם יש זין עכשיו לקחת אבקת חלבון לקנות פחמימה בנפרד להתחיל להכין את זה ולשתות את זה בטעם גועלי, אולי זה חוסך פה ושם אבל יאלה מספיק להתחשבן על כל אגורה.
בנאדם רוצה לגדול ילד בן 15 התחיל להתאמן שיקח גיינר ישקיע באימונים יעלה במשקלי עבודה בתרגילי בסיס והוא יתקדם מעולה.
אני בעצמי אחרי 10 שנות וותק של אימונים בגלל שבעבר הייתי מאוד רזה קשה לי לאכול תכמות אוכל שאני צריך מאוכל ולכן אני גם משתמש בגיינרים מידי פעם, וזה אחלה וזה עוזר ועם הוא יקנה גיינר של 8ק"ג כמו שאמרתי ויקח כל יום חצי מנה זה יכול להספיק לו לחודשיים כמעט שזה יחסית מעולה והרבה זמן ביחס לגיינר.

גם לצאת בסופש ולהוציא 200-300שקל על יציאה זה בזבזו כסף
זה לא בזבוז מספיק להתחשבן על כל שקל מספיק,
לא לכולם יש זין עכשיו לקחת אבקת חלבון לקנות פחמימה בנפרד להתחיל להכין את זה ולשתות את זה בטעם גועלי, אולי זה חוסך פה ושם אבל יאלה מספיק להתחשבן על כל אגורה.
בנאדם רוצה לגדול ילד בן 15 התחיל להתאמן שיקח גיינר ישקיע באימונים יעלה במשקלי עבודה בתרגילי בסיס והוא יתקדם מעולה.
אני בעצמי אחרי 10 שנות וותק של אימונים בגלל שבעבר הייתי מאוד רזה קשה לי לאכול תכמות אוכל שאני צריך מאוכל ולכן אני גם משתמש בגיינרים מידי פעם, וזה אחלה וזה עוזר ועם הוא יקנה גיינר של 8ק"ג כמו שאמרתי ויקח כל יום חצי מנה זה יכול להספיק לו לחודשיים כמעט שזה יחסית מעולה והרבה זמן ביחס לגיינר.

לקטע הראשון לא אתייחס כי זאת פשוט ערימה של שטויות ובכיינות.
לגבי הקטע השני, הגיינר לא יספיק לו לחודשיים מהסיבה הפשוטה שזה לא נגמר בסקופ. הוא יגיע למצב של עצלנות ויעדיף לקחת עוד סקופ ועוד סקופ במקום להכין ארוחות נורמליות.
גם לי היה קשה לאכול, אז? הייתי 70 קילו על 1.90 וקרעתי תתחת על מנת לעלות במשקל. אתה רואה אותי מתבכיין ואומר לכולם לקנות גיינר רק כי ״אין לי כוח״ לאכול?! תשמע לא בא להעליב ואין לי מושג בן כמה אתה, אבל נשמע שיש לך
בעיות כלשהן עם עצמך כי אתה רושם כמו איזה נער מורד שחיי על חשבון ההורים שלו ושאין לו שום ערך לכסף.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שמעו
אלה שכותבים אוכל
לא חשוב כמה אני דוחף לעצמי אוכל אני תקוע באותו משקל
יש לי חרא גנטיקה פעם הייתי 1.65 שוקל 37 קילו
ואני תוכן אוכל ואני לא מצליח להשמין
ברמה כזאת שאני במסה כבר כמה חודשים ועדיין אם אני מפעיל שריר חזה רואים לי מלא קווים או שרואים 8 קוביות
כבר מגעיל אותי החיטוב הזה אני רוצה לעלות

שמעו
אלה שכותבים אוכל
ברמה כזאת שאני במסה כבר כמה חודשים ועדיין אם אני מפעיל שריר חזה רואים לי מלא קווים או שרואים 8 קוביות

בוא נתחיל מזה שגנטיקה ממש לא קשורה לזה. דבר שני, כמו שחשבתי, אתה רוצה לצרוך גיינר ממניעים שגויים ואתה לא מבין שהוא לא יעזור לך.
האם אתה יודע כמה קלוריות אתה מכניס ביום? בדרך כלל מאוד פעילים בגיל הזה ולכן גם הצריכה הקלורית בהתאם.
ממליץ לך לקרוא את המאמר הזה
עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

שמעו
אלה שכותבים אוכל
ממה אתה חושב שגיינר עשוי?
גיינר זה קלוריות באבקה. אתה תשיג את אותו הדבר אם תטחן את האוכל שלך לשייק.
גיינר הוא נטו לעניין של נוחות. אם אתה לא עולה במשקל "לא משנה כמה אתה אוכל", סימן שאתה לא אוכל מספיק.
מלא אנשים יש להם את אותה הבעיה, הם חושבים שהם אוכלים מלא, אבל בפועל יוצא שהם אוכלים מלא פעם ביום, או אפילו רק פעם בשבוע, כל שאר הזמן הם לא אוכלים כמעט כלום ומדלגים על ארוחות

שמע זה באמת עניין של נוחות.
אני הייתי בלימודים ולא היה לי זמן להכין אוכל אז שתיתי גיינר תקופה. הבעיה אצלי שזה מבאס תמיד לשתות אותו טעם וגם זה מתוק מאוד.
אם אתה חושב שבאמת חסר לך כמות משמעותית של קלוריות להשלים אז לך על זה.

• פותח/ת השרשור
אני שם לעצמי כל יום מינימום של 2700 קלוריות אני מגיע לזה ולא עולה
וזה לא מדברים לא בריאים הרוב זה חזה עוף,בייצים, אורז פסטה (פיתות אם אני בבית ספר)
אני מגיע למצב שאני הולך לבית ספר ויש לי תיק נפרד רק לאוכל

אם זה מספר הקלוריות שאתה אמור לצרוך כדי לעלות מסה ולא עולה אז או שכנראה אתה לא צורך את המספר הזה בפועל או שאתה שורף מלא קולריות באימונים ופעילות במשך היום:37mv:
בכל אופן כנראה שלא חסר לך הרבה קלוריות, וכדאי להוסיף עוד קצת קלוריות מהאוכל, ולא חיייב גיינר בשביל כך

• פותח/ת השרשור
אם זה מספר הקלוריות שאתה אמור לצרוך כדי לעלות מסה ולא עולה אז או שכנראה אתה לא צורך את המספר הזה בפועל או שאתה שורף מלא קולריות באימונים ופעילות במשך היום:37mv:
בכל אופן כנראה שלא חסר לך הרבה קלוריות, וכדאי להוסיף עוד קצת קלוריות מהאוכל, ולא חיייב גיינר בשביל כך
כן אבל כל יום זה כמו מלחמה במיוחד ביום לימודים

אני שם לעצמי כל יום מינימום של 2700 קלוריות אני מגיע לזה ולא עולה
וזה לא מדברים לא בריאים הרוב זה חזה עוף,בייצים, אורז פסטה (פיתות אם אני בבית ספר)
אני מגיע למצב שאני הולך לבית ספר ויש לי תיק נפרד רק לאוכל
אז או שאתה לא באמת צורך 2700 ק׳ או שאתה פעיל יותר ולכן השריפה הקלורית בהתאם.

לקטע הראשון לא אתייחס כי זאת פשוט ערימה של שטויות ובכיינות.
לגבי הקטע השני, הגיינר לא יספיק לו לחודשיים מהסיבה הפשוטה שזה לא נגמר בסקופ. הוא יגיע למצב של עצלנות ויעדיף לקחת עוד סקופ ועוד סקופ במקום להכין ארוחות נורמליות.
גם לי היה קשה לאכול, אז? הייתי 70 קילו על 1.90 וקרעתי תתחת על מנת לעלות במשקל. אתה רואה אותי מתבכיין ואומר לכולם לקנות גיינר רק כי ״אין לי כוח״ לאכול?! תשמע לא בא להעליב ואין לי מושג בן כמה אתה, אבל נשמע שיש לך
בעיות כלשהן עם עצמך כי אתה רושם כמו איזה נער מורד שחיי על חשבון ההורים שלו ושאין לו שום ערך לכסף.
הבנאדם שוקל 62 קילו מספיק שהוא ייקח חצי מנה מהגיינר ואפילו רבע מנה והשאר ישלים מאוכל רגיל והוא בסוף,יעלה במשקל אני לא מסכים שגיינר זה בזבוז כסף אז גם חלבון זה בזבוז למה חלבון זה לא בזבוז? תאכל טונה מי צריך אבקת חלבון אפשר לצרוך את זה מאוכל מה ההבדל? אותו דבר גיינר אפשר לאכול פסטה אורז וכו ועל חלבון אני יכול להגיד לבנאדם עזוב אבקת חלבון תאכל טונה קוטג גבינות על כל גבר אפשר להגיד בזבוז זה נוח יותר אין מה לעשות לשתות גיינר זה יותר נוח מלהכין עכשיו פסטה אן אורז ולהתחיל לבשל בבית ועם קונים גיינר שהוא משתלם מבחינת הגודל וחסכוני זה יכול להספיק גם לחודשיים ויותר עם לוקחים ביום אימון למשל חצי,מנת הגשה וביום שאין אימון רבע מנה.

נערך לאחרונה:
הבנאדם שוקל 62 קילו מספיק שהוא ייקח חצי מנה מהגיינר ואפילו רבע מנה והשאר ישלים מאוכל רגיל והוא בסוף,יעלה במשקל אני לא מסכים שגיינר זה בזבוז כסף אז גם חלבון זה בזבוז למה חלבון זה לא בזבוז? תאכל טונה מי צריך אבקת חלבון אפשר לצרוך את זה מאוכל מה ההבדל? אותו דבר גיינר אפשר לאכול פסטה אורז וכו ועל חלבון אני יכול להגיד לבנאדם עזוב אבקת חלבון תאכל טונה קוטג גבינות על כל גבר אפשר להגיד בזבוז זה נוח יותר אין מה לעשות לשתות גיינר זה יותר נוח מלהכין עכשיו פסטה אן אורז ולהתחיל לבשל בבית ועם קונים גיינר שהוא משתלם מבחינת הגודל וחסכוני זה יכול להספיק גם לחודשיים ויותר עם לוקחים ביום אימון למשל חצי,מנת הגשה וביום שאין אימון רבע מנה.

חלבון הרבה יותר משתלם מטונה/חזה עוף/חלב וכו וכו.
מאבקת חלבון אתה שם סקופ במשקל של 20-30 גרם. טונה אתה צריך לסיים קופסא שלמה (100 גרם) בישביל לקבל 25 גרם חלבון. חלב צריך לישתות ליטר בישביל 25 גרם חלבון וכנל גם לגבי חזה עוף וכל השאר.
בגיינר בדרך כלל המנות עצומות. אתה בקלות יכול לאכול מאכלים דחוסים בקלוריות - לצורך העיניין 100 גרם חמאת בוטנים טיבעית כ 650 ק׳ (בדיוק 2 כפות) תוסיף לזה כוס חלב והופ יש לך 750-800 ק׳ ככה בקלות. באגוזי מלך יש לך סביבות ה 700 ק׳ ל 100 גרם.
מפה מגיעים למסקנה שעדיף לרכוש אבקת חלבון ולעשות גיינר בבית עם כלמיני מאכלים שאוהבים.
לדוגמא:

ליטר חלב
2-1סקופים של אבקת חלבון
100 גרם חמאת בוטנים
2 בננות

קלוריות: 1800
חלבון: 115
פחמימה: 129
שומן: 84

וזה רק מהשייק.
ניתן כמובן להוסיף עוד מלא דברים ופשוט לחלק לכמה מנות במשך היום. יותר בריא, חיסכוני והרבה יותר טעים.

ראבק, מה הבעיה בגיינר? אם יהיה לו יותר נוח לקחת מנה כל יום שיעשה את זה. זה לא יוצא יקר למנה בכלל, ומה שאדם עושה עם הכסף שלו זה עניין שלו

ראבק, מה הבעיה בגיינר? אם יהיה לו יותר נוח לקחת מנה כל יום שיעשה את זה. זה לא יוצא יקר למנה בכלל, ומה שאדם עושה עם הכסף שלו זה עניין שלו
אם אפשר לתת עצה יותר טובה אז למה לא? בכל מקרה, שיקנה מה שהוא רוצה - בחירה שלו בסופו של דבר.
שיהיה חג שמח.

אם אפשר לתת עצה יותר טובה אז למה לא? בכל מקרה, שיקנה מה שהוא רוצה - בחירה שלו בסופו של דבר.
שיהיה חג שמח.
חג שמח גבר,

ומה רע בגיינר אגב? אם זה בשביל השלמה קלורית וזה לא משהו שמתבססים עליו כרוב התפריט, באמת שאין בזה יותר מדי חסרונות לדעתי. ממילא, כבר כמה אנשים יש שמתעסקים במיקרוס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית