עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב לחיטוב, זה בערך 600-650 קלוריות.
רציני?טוב לחיטוב, זה בערך 600-650 קלוריות.
יש רפרנס? אני רואה שזה מוצטט הרבה באינטרנט עם הפנייה ל-University of California, San Diego אבל לא מצאתי שום דבר מהם שמדבר על זה בפועל.חיובי, אחרת הייתי שם אמוטיקון.
אני צריך את אמא שלך,הלכתי לתרום דם לילד חולה סרטן,דקרו אותי פעמיים,ולא הצליחו לשאוב דם,בסוף גם לא תרמתי,וגם אחרי זה לא התאמנתי איזה יומיים בגלל הדקירות:cray:חחחח רציני?
וואלה שווה רצח.
אמא שלי מתרימת דם כבר 35 שנה, רק לה אני נותת לדקור אותי. תותחית עולם. יכולה למצוא ווריד גם לפיל.
הדקירות לא אמורות להפריע לאימונים, אפשר להתאמן 10 דקות אחריאני צריך את אמא שלך,הלכתי לתרום דם לילד חולה סרטן,דקרו אותי פעמיים,ולא הצליחו לשאוב דם,בסוף גם לא תרמתי,וגם אחרי זה לא התאמנתי איזה יומיים בגלל הדקירות:cray:
אני צריך את אמא שלך,הלכתי לתרום דם לילד חולה סרטן,דקרו אותי פעמיים,ולא הצליחו לשאוב דם,בסוף גם לא תרמתי,וגם אחרי זה לא התאמנתי איזה יומיים בגלל הדקירות:cray:
הדקירות לא אמורות להפריע לאימונים, אפשר להתאמן 10 דקות אחרי
זהו, הם יכולים להפריע קלות, אבל הם לא מניעה מאימוניםבעיקרון צודק, אלא אם גרמו לו שטפי דם ממש נוראיים שעשוים לגרום לנימול ביד או קצת לחץ על הרקמות מסביב, שיכול להפריע באימונים.... (מצטטת את אמוש שיושבת ממש לידי כרגע 🤣)
אבל בדרך כלל שטפי הדם האלה סתם צבעוניים ולא מזיקים, בניגוד למכה יבשה, (חבורה) שהיא כואבת.
חחח איפה אתה גר/ עובד? אעדכן אותך אם היא מגיעה להתרמה באיזור....
זה היה ערב התרמה חד פעמי לילד חולה סרטן,אז התנדבתי להגיע על מנת אולי להציל את חייו,בדרך כלל אני לא תורם
בעיקרון צודק, אלא אם גרמו לו שטפי דם ממש נוראיים שעשוים לגרום לנימול ביד או קצת לחץ על הרקמות מסביב, שיכול להפריע באימונים.... (מצטטת את אמוש שיושבת ממש לידי כרגע 🤣)
אבל בדרך כלל שטפי הדם האלה סתם צבעוניים ולא מזיקים, בניגוד למכה יבשה, (חבורה) שהיא כואבת.