הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרומת דם

safoz26

משתמש מתחיל
34
2
נק' מוניטין:
5
34
2
בית בארבור
היי כולם,

אני רוצה לתרום דם, רציתי לדעת אם מבחינת אימונים יש יתרון לתרום לפני/אחרי אימון או שרק לתרום ביום ללא אימון

טוב לחיטוב, זה בערך 600-650 קלוריות.

חחחח רציני?
וואלה שווה רצח.

אמא שלי מתרימת דם כבר 35 שנה, רק לה אני נותת לדקור אותי. תותחית עולם. יכולה למצוא ווריד גם לפיל.

תכלס זה די הגיוני שהגוף משקיע אנרגיה כדי לייצר מחדש את הדם שאיבד... בנוגע לכמה באמת קלוריות זה דורש ממנו - לדעתי זה כבר ניחוש ותו לא.
בכל אופן מותר לתרום דם רק פעם ב3 חודשים (עם עדיפות ל 4-5 חודש, לפי אימוש,) זה לא שבאמת יש ל650 קל' האלה משמעות חח...
אלא אם אנשים יתחילו להקיז את דמם בכוונה תחילה מדי שבוע במסגרת הדיאטה.... (והם יגיעו מהר מאוד לבית חולים, או לאישפוז פסיכיאטרי...)
אבל כן, זה נחמד לאותו יום עצמו כשאתה יכול לאכול יותר 😃

חחחח רציני?
וואלה שווה רצח.

אמא שלי מתרימת דם כבר 35 שנה, רק לה אני נותת לדקור אותי. תותחית עולם. יכולה למצוא ווריד גם לפיל.
אני צריך את אמא שלך,הלכתי לתרום דם לילד חולה סרטן,דקרו אותי פעמיים,ולא הצליחו לשאוב דם,בסוף גם לא תרמתי,וגם אחרי זה לא התאמנתי איזה יומיים בגלל הדקירות:cray:

אני צריך את אמא שלך,הלכתי לתרום דם לילד חולה סרטן,דקרו אותי פעמיים,ולא הצליחו לשאוב דם,בסוף גם לא תרמתי,וגם אחרי זה לא התאמנתי איזה יומיים בגלל הדקירות:cray:
הדקירות לא אמורות להפריע לאימונים, אפשר להתאמן 10 דקות אחרי

חחח איפה אתה גר/ עובד? אעדכן אותך אם היא מגיעה להתרמה באיזור....

הדקירות לא אמורות להפריע לאימונים, אפשר להתאמן 10 דקות אחרי

בעיקרון צודק, אלא אם גרמו לו שטפי דם ממש נוראיים שעשוים לגרום לנימול ביד או קצת לחץ על הרקמות מסביב, שיכול להפריע באימונים.... (מצטטת את אמוש שיושבת ממש לידי כרגע 🤣)
אבל בדרך כלל שטפי הדם האלה סתם צבעוניים ולא מזיקים, בניגוד למכה יבשה, (חבורה) שהיא כואבת.

בעיקרון צודק, אלא אם גרמו לו שטפי דם ממש נוראיים שעשוים לגרום לנימול ביד או קצת לחץ על הרקמות מסביב, שיכול להפריע באימונים.... (מצטטת את אמוש שיושבת ממש לידי כרגע 🤣)
אבל בדרך כלל שטפי הדם האלה סתם צבעוניים ולא מזיקים, בניגוד למכה יבשה, (חבורה) שהיא כואבת.
זהו, הם יכולים להפריע קלות, אבל הם לא מניעה מאימונים

חחח איפה אתה גר/ עובד? אעדכן אותך אם היא מגיעה להתרמה באיזור....

זה היה ערב התרמה חד פעמי לילד חולה סרטן,אז התנדבתי להגיע על מנת אולי להציל את חייו,בדרך כלל אני לא תורם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית