הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ the rapid fat loss handbook

Dumbbell

משתמש פעיל
480
6
נק' מוניטין:
732
480
6
ערב טוב
סיימתי לקרוא את הספר הנ"ל ויש דבר אחד שאני לא בטוח שהבנתי
למי שקרא אותו -אני שייך לקבוצה 1 (מתחת ל15%)
רשום בטבלה full diet break -every 11-12 day הכוונה זה שעושים את החיטוב 11-12 ימים
ואז עושים full diet break (שזה בעצם לעבור לתחזוקה שבוע-שבועיים) ואז חוזרים לחיטוב?
זה לא נראה לי ממש הגיוני כי זה יוצא ביחס של שבועיים חיטוב שבועיים תחזוקה (שמתוכם זה גם 3 ימים העמסה)
אז לא הבנתי נכון או שזה באמת ככה?

אם רשום every 11-12 day איך הגעת למסקנה שזה שבועיים?
אתה צריך להיות בטוח גם שאתה 15% ומטה כי ההבדל בין cat 1 לcat 2 די גדול.

המסקנה היא שלא עושים PSMF אם אתה מתחת ל 15% אלא עושים UD2 (אם בא לך להתעלל בעצמך באותו הנוסח)

• פותח/ת השרשור
המסקנה היא שלא עושים PSMF אם אתה מתחת ל 15% אלא עושים UD2 (אם בא לך להתעלל בעצמך באותו הנוסח)
למה לא לעשות psmf?-אשמח אם תסביר
בכל אופן ud2 אני לא מסוגל לעשות, האימונים של הדילול גליקוגן שם פשוט קורעים אותי.

---------- התגובה התווספה ב 17:21 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:49 ----------

אפשר תשובה לשאלה הראשונה של האשכול?

• פותח/ת השרשור
כי אתה תאבד שריר
אז מה לעשות אם אני לא יכול לעשות את האימוני דילול גליקוגן?
הרבה יותר עדיף לי PSMF גם בגלל הלוח זמנים אני פשוט יכול לשמור על הטווח שלייל אמר של ההורדת משקל לשבוע אחרי שאני יתרוקן מנוזלים (בין 1-1.5 lbs לשבוע) ויבדוק שהמשקלי עבודה לא יורדים
האיבוד שריר יהיה אפסי לא?

מה אתה רוצה ? דיאטה זה קשה
אתה חושב שדיאטות מיוחדות הן יותר קלות/מהירות ?

הכל חרא, תמצא עם איזה חרא אתה מסוגל לחיות

פשוט תעשה דל פחמימה ותתאמן כרגיל, עד כמה שזכור לי בדיאטה שבספר הגירעון הוא גדול והוא מודיע מראש שמאבדים גם שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית