הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון כוח

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
אהלן ושבוע טוב!

פ-עם שאלתי את זה כבר אבל אני כניראה לא הבנתי את התשובה.

יש אימון כוח ויש אימון לפיתוח מסת שריר?
אימון שמפתח מסת שריר הוא לא ממילא מוסיף לי כח?

תודה!

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/1113/מושגים-בסיסיים-בתכנון-אימונים/

תקרא את החלק של "מטרות ואיך משיגים אותן", זה יענה לך על השאלות אני מאמינה.
ואם עוד לא קראת את המאמר הנ"ל, כדאי לך לקרוא את כולו.

תודה רבה עזר לי מאוד!!! הבנתי שבשביל לפתח מסת שריר ולגדול יש צורך קודם כל להתחזק.

שאלה קטנה, אז תכנית SS היא לחיזוק או לפיתוח? כי כתוב שהתרגילים סקאווט דדליפט ובנץ' הם טובים לפיתוח ומצד שני התכנית היא עם סטים וחזרות מעטות שאז זה בעצם להתחזקות?

אז SS זה לפיתוח או התחזקות?

תודה!

תודה רבה עזר לי מאוד!!! הבנתי שבשביל לפתח מסת שריר ולגדול יש צורך קודם כל להתחזק.

שאלה קטנה, אז תכנית SS היא לחיזוק או לפיתוח? כי כתוב שהתרגילים סקאווט דדליפט ובנץ' הם טובים לפיתוח ומצד שני התכנית היא עם סטים וחזרות מעטות שאז זה בעצם להתחזקות?

אז SS זה לפיתוח או התחזקות?

תודה!
SS מיועדת למתחילים, כך שבין אם זה עובד בעיקר על כוח, אתה נותן גירוי לגוף ומתחזק תוך כדי עליה פרוגרסיבית במשקלים. כשאתה עובר את השלב הזה למתקדם יותר, אתה כבר תצטרך לעשות חשבון עם עצמך מה אתה מעדיף יותר, עבודה ישירה על מאסה או על כוח.

• פותח/ת השרשור
SS מיועדת למתחילים, כך שבין אם זה עובד בעיקר על כוח, אתה נותן גירוי לגוף ומתחזק תוך כדי עליה פרוגרסיבית במשקלים. כשאתה עובר את השלב הזה למתקדם יותר, אתה כבר תצטרך לעשות חשבון עם עצמך מה אתה מעדיף יותר, עבודה ישירה על מאסה או על כוח.

אוו תודה רבה זאת תשובה עניניית ומובנת!
עזרת לי חג שמח אחי!😃🙌

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית