הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג טקסס!!!

מעורר השראה.
באמת שאני שמח שכתבת לי את זה!! 🙄
ושמע, בינינו, ההישג הבאמת שובר כלים שלך הוא שורה מספר 6.
700 גרם פסטה!!! 😱😲😳🤯:ph34r:הייתי נראלי יורה בעצמי בדרך לנסות להגשים כזה דבר (400 גרם חזה עוף יש ברזומה, אבל עם קצת חסה ירקות וגם זה מעל ומעבר למעבר).
שמע, יש כבוד 🙌
ועוד אחרי האימון הייתי רעב רצח 😆
גברים 🤦‍♂️
חחחחחחחח חולה על הסמיילי הזה
וכן, אני לא מכחיש את עצם היותי גבר שמרגיש כמו גבר על כשהוא מדמם מהאף בדדליפט כבד רצח 🏋️😅

ובמקום זה המדריכים אצלינו פונים אלי שאני אתקן את הטכניקה של המתאמנים שלהם חח
לול
לפני 4 שנים התאמנתי בארץ באיזה חד"כ באזור המרכז באופן חד פעמי.. אז המדריך תיקן אותי על זה שאני עושה סקוואט שובר מקביל (הוא רצה ללמד אותי שבמקום שאני אעשה סקוואט שובר מקביל אני אעשה חצי סקוואט כמוהו. כי "סקוואט מלא פוגע בברכיים".
הלוואי מה שקורה אצלך במכון יהפוך ככה בכל חדרי הכושר (מאמנים יפנו מתאמנים לליפטר רציני במכון והוא יתקן אותם על הטכניקה במקום המאמנים, והם גם ישלמו לאותו ליפטר במקום למאמנים.. דיל טוב.. ממילא המאמנים לוקחים איזה 180 שקל לאימון כדי לראות אותך עושה חצאי סקוואט ופשיטת גו

לול
לפני 4 שנים התאמנתי בארץ באיזה חד"כ באזור המרכז באופן חד פעמי.. אז המדריך תיקן אותי על זה שאני עושה סקוואט שובר מקביל (הוא רצה ללמד אותי שבמקום שאני אעשה סקוואט שובר מקביל אני אעשה חצי סקוואט כמוהו. כי "סקוואט מלא פוגע בברכיים".
הלוואי מה שקורה אצלך במכון יהפוך ככה בכל חדרי הכושר (מאמנים יפנו מתאמנים לליפטר רציני במכון והוא יתקן אותם על הטכניקה במקום המאמנים, והם גם ישלמו לאותו ליפטר במקום למאמנים.. דיל טוב.. ממילא המאמנים לוקחים איזה 180 שקל לאימון כדי לראות אותך עושה חצאי סקוואט ופשיטת גו
אני מתאמן במכון באדיבילדינג (אמיתי, לא בכאילו) ופאוורליפטינג.
וכבר התחלתי לקחת כסף על לאמן אנשים. אם אתה יודע לעשות משהו אל תעשה אותו בחינם

אני מתאמן במכון באדיבילדינג (אמיתי, לא בכאילו) ופאוורליפטינג.
וכבר התחלתי לקחת כסף על לאמן אנשים. אם אתה יודע לעשות משהו אל תעשה אותו בחינם
תרגיש טוב עם עצמך
אני מקבל 700 שקל להרצאה של שעתיים על תחום שהייתי elite בו בעבר (רמה עולמית, ממש. הופעתי בטלוויזיה פעמיים).
תמיד הייתי מעביר בחינם.. אבל אם אפשר לקבל על זה כסף, למה לא?

תרגיש טוב עם עצמך
אני מקבל 700 שקל להרצאה של שעתיים על תחום שהייתי elite בו בעבר (רמה עולמית, ממש. הופעתי בטלוויזיה פעמיים).
אולי בעתיד גם אני 🙁

תרגיש טוב עם עצמך
מה, ככה תשאיר אותנו בסקרנות?

באיזה תחום? 🙄

Texas Method עדכן/ה את הלוג ״לוג טקסס!!!״:

עדכון לוג: 04/01/20

מ"ג: 104 קילו
זה התפריט שלי נכון לעכשיו:
ארוחת בוקר: 300 גרם שיבולת שועל+ ליטר וחצי חלב
4 טוסטים עם גבינה צהובה 28% שומן + קטשופ/רוטב אלף האיים
6 ביצים גודל M
ארוחת צהריים: 400 גרם חזה עוף מבושל
700 גרם פסטה (שוקל לפני בישול)
ארוחת ערב:
3 סקופים אבקת חלבון
400 מ"ל חלב
ערכיים סופיים:
קלוריות: 6504
חלבון: 459.066
פחמימות: 919.93
שומן: 109.779
את השומן לא חישבתי על פי בדיקת התוויות על המוצרים, אלא על פי חישוב הקלוריות של כמות החלבון והפחמימה (שכידוע לנו גרם חלבון/ גרם פחמימה= 4 קלוריות, חיסרתי את סך הקלוריות הכללי חלקי חישוב הקלוריות של החלבון והפחמימה וחילקתי ב9. שהרי ידוע לנו ששומן שווה ל9 קלוריות).
עליתי בטיפה פחות מ20 ימים 2 קילו במשקל.
אני מתכוון ב105 קילו להוריד את כמות הקלוריות לניטראלי, להיות על זה שבוע, לאחר מכן להיות שלושה ימים על כמות כמעט אפסית של פחמימה תוך כדי הורדה דרסטית של הקלוריות, ואז להתחיל סייקל DNP שלהערכתי יימשך כשלושה שבועות. שבוע לאחר הפסקת נטילת החומר, להתייצב על משקל כלשהו, להתחיל סייקל מסה קלאסי, ואחרי שבוע להתחיל להעלות קלוריות בהדרגה תוך כדי הגברת הנפח באימונים בצורה משמעותית (דבר שלא עשיתי לפני הסייקל, ובצדק).

קרא את שאר עדכון הלוג...

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית